Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: Augustus

Augustus is alweer voorbij en dat was een hele fijne maand! Hij was leuk, mooi, spannend en hard werken. Ik heb namelijk de afgelopen 4 weken gewerkt bij een gehandicaptendorp en daar heb ik iedere ochtend (en soms ook ‘s middags) een van de huizen schoongemaakt. Best leuk, maar wel zwaar werk moet ik zeggen. Maarja het verdiend lekker! Ook ben ik inmiddels met mijn nieuwe stage begonnen en daar hebben jullie dinsdag al iets over kunnen lezen. 
Vandaag deel ik weer de maandmomentjes van augustus met jullie.
Augustus2016
* Voor mijn instagrammaatje maakte ik deze toffe cactusslinger. Ik vond hem te leuk om niet te delen en daarnaast past ie perfect bij mijn nieuwe stage, de Knipmode. De stage bevalt tot nu toe erg goed, leuke mensen en ook fijne werkzaamheden. Wel moet ik nog een beetje kijken wat nou precies mijn taken zijn en heel erg wennen aan de lange dagen + reistijd. Maar dat komt vast allemaal goed…
* Jaaa, eindelijk was mijn gekochte kastje af en kon ik hem afgelopen zondag mee naar mijn kamer in Zwolle nemen. Hij staat hier erg mooi, maar dat zal ik vast wel eens met jullie delen. Mocht je nou ook zo’n oud kastje willen schilderen, kijk dan even op het blog dat ik erover schreef: Kastje Transformeren.
* Binnenkort zijn mijn ouders 25 jaar getrouwd én heb ik mijn eerste echte bruiloft (m’n laatste was toen ik nog 10 jaar was ofzo) dus wilde ik een leuk setje kopen! Dit is de blouse geworden, ik ben er helemaal verliefd op. En ik geloof dat ie heel instagramwaardig is, want wat kreeg ik veel likes en reacties op deze foto zeg!
* Ik mag de versiering doen voor mijn ouders 25 jarig huwelijksfeest dat volgende week zaterdag is en dat vind ik natuurlijk te gek! Ik ben alvast begonnen met het verzamelen van allemaal spulletjes en heb ook al wat slingers zelf gemaakt. Hier zie je een van de slingers en stiekem vind ik hem ook wel leuk om zo op te hangen in mijn kamer. Zodra het allemaal klaar is zal ik een blog schrijven over de dingen die ik heb gemaakt en gekocht. Een feestblogje dus.
* Een eigen winkel in woonaccessoires, thee, stationary en andere leuke spulletjes is mijn ultieme droom! Als voorproefje leek het mij leuk om mee te lopen met een winkel die ik ken via Instagram. Een tijdje geleden was het zo ver en mocht ik Studio Hus komen helpen in haar Pop up store. Er verschijnt nog een hotspot artikel over dit leuke winkeltje, maar ik weet nu echt zeker dat ik dit ook voor mezelf wil! Wat was het leuk en gezellig.
* Een mooi kiekje uit de botanische tuinen van Berlijn.
* Er kwamen de afgelopen tijd veel gastblogs online! Zo leuk en ik kan alvast verklappen dat er nog 2 hele toffe aan zitten te komen. Nikki vertelde over haar theekast en de reizende theedoos en ik vond dit plaatje zo mooi. Allemaal oude en bijzondere kopjes om thee uit te drinken. Zoiets zou ik zelf ook nog wel willen hebben.
* Voor het zoeken van mijn feestsetje ging ik een dagje naar Amersfoort met mijn moeder en tante. Ik maakte dit mooie plaatje bij Muurhuizen. Echt een aanrader als je in Amersfoort bent! Wat zou ik hier graag wonen in zo’n mooi oud pandje.
* Hier zie je een hele toffe locatie dat ik bezocht in Berlijn, het 25hours hotel in Bikini Berlin. Mocht je deze en de andere hotspots gemist hebben? Neem dan zeker een kijkje op de Berlijn Hotspots blog.

Zo zeg wat leuk om te zien deze augustus maand. Allemaal bijzondere en leuke dingen heb ik meegemaakt. Een maandje om niet te vergeten zullen we maar zeggen 🙂
Hoe was jullie augustus maand? Vast ook leuk met al die vakantieplannen.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  bhduit
  1 september 2016 at 20:32

  Wat weer een gezellig volle maand Rensina! Heb ook je vorig berichtje (die ik had gemist) nog even gelezen. Wat fijn dat je het nu al naar je zin hebt op je nieuwe stage plek en wat een gave slinger, vind hem super!!!

 • Reply
  Danielle
  1 september 2016 at 22:42

  Wat leuk dat je de versiering mag doen voor je ouders’ huwelijksfeest! Ben erg benieuwd hoe het er straks uit zal zien. Kijk uit naar je blog!

 • Reply
  Homemade By Joke
  2 september 2016 at 15:54

  Wat een lekker druk maandje heb jij achter de rug.
  Heel veel plezier met het huwelijksfeest van je ouders dit weekend.

  Liefs, Joke

 • Laat een reactie achter