Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: Februari

Omdat februari altijd zo kort is lijkt de maand nog sneller om te vliegen dan normaal. Maar toch is februari altijd erg leuk! Ik ben zoals jullie weten jarig geweest, heb mooie uitdagingen gekregen en daarnaast bezocht ik weer wat leuke plekken en hotspots. Lees je mee met mijn maandmomentjes van februari? 
* Ik was jarig en plaatste deze foto van mini me, ben ik niet schattig? 🙂  Ik schreef er een blog over! Hier kun je het teruglezen mocht je het gemist hebben.
* De afgelopen weken was ik druk voor mijn oom en tante. Ik mag de hal en woonkamer opnieuw inrichten en stylen. Zo leuk om te doen! Ben best trots op het moodboard van de woonkamer. Hier kun je al mijn plannen teruglezen. Ik hoop snel het resultaat/de voortgang te kunnen delen.
* Yay ik was weer druk met een fotoshoot. Deze keer was de mannenkleding aan de beurt. Ik zal jullie snel meer vertellen over dit nieuwe project.
* Deze twee foto’s komen ook uit de fotoshoots waar ik druk mee ben. Dit zijn tot nu toe wel de topfoto’s ben zo blij met het resultaat 🙂
* Ik was jarig en bakte weer eens een taart, zo leuk om te doen! Het recept van deze worteltaart staat inmiddels online.
* Voor de opstapmetknip bezocht ik nog een laatste winkel: Juffrouw Lanterfant. En wat een leuke winkel is dat zeg. Ik heb hier inmiddels over geblogd!
* Ik sliep in januari voor het eerst in een Airbnb en wat is dat een tof concept zeg! Ik showde op de blog al de plek waar ik sliep en wat gaven jullie mij fijne tips voor meer airbnb’s. Ik ben al aan het kijken waar mijn volgende tripje naar toe gaat.

Zo te zien en te lezen had ik weer een drukke maand. Ik was jarig, had een weekje vakantie en ben inmiddels alweer op de helft met mijn eerste examenproject. Ben weer lekker aan het bloggen geslagen na een wat rustigere periode.
Maart zal ook weer druk worden met een aantal verjaardagen, feestjes en natuurlijk de eindschouw van mijn eindexamen #spannend!! Maar dat lezen jullie vast allemaal in de volgende maandmomentjes. Mocht je me in de tussentijd willen volgen? Dan kun je me vinden op instagram @rensinas.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter