Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: Februari

Pfieuw ik kan echt merken dat februari een aantal dagen minder heeft dan de andere maanden, daarnaast ben ik ook nog jarig in deze maand dus hij is weer omgevlogen! Geen nood, want ik deed veel leuke dingen, werkte hard en vierde uiteraard feest! Een maand met taart, lekkere drankjes en meer. Lees je mee? πŸ™‚


* Het laatste deel van de #moroccocomeal serie op mijn blog kwam online. Ik deelde de Marokkaanse appeltaart en ook nog een aantal heerlijke recepten voor muntthee (traditioneel & variaties). Wat een leuke reacties heb ik al gekregen. Maar heeft iemand toevallig al iets gemaakt van deze serie? Show me your pics please πŸ˜‰
* Yes, ik was jarig Γ©n daarnaast had ik deze maand een fotoshoot gedaan voor YDTC. Het leek me leuk om wat professionele bedrijfsfoto’s te hebben. En daarnaast schoten we ook wat persoonlijke foto’s die ik kan gebruiken. Ik ben er heel blij mee en je snapt, ik deel ze maar al te graag en alle social media kanalen hebben inmiddels een nieuwe profielfoto haha. Dit is er een van en deelde ik ivm mijn verjaardag, de 26e.
* En bij een verjaardag hoort taart, dus ik bakte er weer lekker op los. Ik maakte nogmaals de Marokkaanse appeltaart en daarnaast maakte ik een cheesecake met rood fruit. Beide erg heerlijk!
* Ik verzamel nog steeds theezakjes en ruil ook regelmatig via instagram. Hier heet het swappen en ruil je volle zakjes, zodat de ontvanger de thee kan proeven (daar gaat het de meeste om). Wat het leuke is, er worden echte pareltjes geswapt en de afgelopen maand ontving ik de mooiste enveloppen (die postzegels!) met een nog leukere inhoud.
* In januari bezocht ik de Matcha bar in Amsterdam en afgelopen week kwam er een hotspot artikel online over deze toffe hotspot. Al gelezen?
* Gisteren ging ik met vriendinnetje Denise op pad naar Zwolle, voor mijn verjaardag. Het was een mooie dag, maar wel erg koud! We aten burgers bij mijn favoriete restaurant, dronken latte’s en warme choco, aten worteltaart en deden een rondje hotspots en leuke winkels. Oh en niet te vergeten kocht ik een aantal items die lang op mijn wishlist stonden (doei verjaardagsgeld!) en vond ik een fijn item die ik nog miste in mijn kledingkast #eenhelemooiedag
* Ik deed een workshop Art & Flow. Het was een erg leuke middag en uiteraard kon ik het niet laten om erover te bloggen.
* Worteltaart en warme choco. Van die goeie met warme melk en echte chocoladestukjes! Dat warmde ons weer op na een middag in de kou rond te lopen, ja ook die helemooiedag dit πŸ™‚

Ik kijk al enorm uit naar maart. Er staan leuke uitjes gepland, ga ik uiteten, hard werken aan nieuwe plannen voor YDTC en ga ik hopelijk weer veel werken bij mijn invalwerk. Hoe en wat, dat lees je de volgende maand! Of volg me op instagram @yourdailyteacup // @rensinas waar ik regelmatig updates plaats.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Daphne
  1 maart 2018 at 21:26

  De maanden vliegen inderdaad voorbij.
  Wat heb jij een drukke maand gehad.
  Met ook, zo te lezen, heel veel leuke dingen.
  Benieuwd wat maart weer gaat brengen, voor jou en voor mij?

 • Reply
  Willy Duit
  4 maart 2018 at 21:40

  Mooie momenten om te koesteren Rensina!

 • Laat een reactie achter