Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: Februari

De laatste tijd werd ik niet zo heel erg blij meer van mijn maandmomentjes. Ik had het idee dat ik alleen nog maar geschreven blogs deelde en andere zaken die niet zo bijzonder zijn om te lezen (of heb ik het mis?). Dus toen ik de afgelopen maand weer eens een rondje blogs deed en mijn lievelings maandmomentjes voorbij zag komen bedacht ik me wat ik nou wel leuk vind om te delen en zelf terug te kunnen lezen. Deze blogs zijn trouwens van Ninamaakt en Iris Zaagman. Dus dat ga ik doen, wat dat is? Dat lees je zometeen vanzelf πŸ˜‰

* Februari begon meteen al heel leuk met een dagje Amsterdam. Het halfjaarlijkse inkoop evenement stond namelijk gepland, Show Up. Deze keer ging ik met mede onderneemster Karen van Indigo Craft Room en we vonden weer een aantal fantastische merken! Een aantal zijn rechtstreeks op mijn inkoop lijst gekomen en met een aantal heb ik zelfs al verder contact gehad. Dus dat komt zeker goed πŸ™‚ Ik schreef er ook een blog over.
* Ik gaf mijn eerste workshop en wat was dat leuk! Het ging zo goed dat ik al een aantal nieuwe workshops gepland heb staan -> 26 maart is de volgende. Mocht je interesse hebben om een workshop over thee te volgen, neem dan een kijkje in mijn webshop (onder workshops) of stuur me even een berichtje.
* De Valentijnsactie was vorig jaar zo'n succes dat ik hem dit jaar weer heb gedaan. Een kaartje + theesample naar keuze die ik dan opstuur naar diegene. En wederom was het een groot succes. Voor herhaling vatbaar dus πŸ˜‰
* Een fijne Valentijns-thee-quote!
* Jaa ik was jarig eind februari, ik ben nu 26 jaar en wat heb ik me jarig gevoeld! Ik vierde het op de dag zelf niet echt maar mede door alle leuke en lieve reacties op social media, de appjes en zelfs telefoontjes maakten mijn dag.
* Deze fijne kleuren van theezakjes moest ik wel vastleggen! Ik hou van theezakjes, dat weten jullie, maar als ze er mooi uitzien of een fijn kleurtje hebben vind ik ze extra leuk. Deze thee is ook nog eens heel erg lekker Γ©n duurzaam, dus winwinwin.
* Aangezien ik ieder jaar op mijn verjaardag zelf taart maak (ofcourse!) kon ik het dit jaar niet laten om weer mijn bakboeken in te duiken op zoek naar nieuwe lekkere recepten. Want dat doe ik het liefste, nieuwe baksels uitproberen. Ik ging weer aan de slag met een theetaart en die ze je op de volgende foto.
* Ik maakte een Earl Grey-Peren Cheesecake en wow die was zo lekker! Ik moet eerlijk bekennen dat ik de earl grey niet heel erg proefde, dus misschien moet ik nog een beetje sleutelen aan het recept πŸ˜‰
* En eindelijk een nieuwe product in de webshop. Deze toffe thermosflessen stonden al vanaf het begin van mijn bedrijf op het inkooplijstje, maar steeds kon het niet of kwam het er niet van. Nu heb ik ze eindelijk in kunnen kopen en staan ze online. Deze flessen zijn er in geel, groen en zilver, blij mee! Hopelijk kan ik de kleuren snel gaan uitbreiden haha.

Iets waar ik heel blij van wordt is muziek! Ik luister het dagelijks, wordt er blij van en kan er ook echt van genieten.
Ik ontdekte in de laatste blogs van Iris ook een hoop nieuwe liedjes en vond ik de afgelopen maand een hoop leuke artiesten in een afspeellijst dus hierbij mijn favoriete lied van februari. Ik heb hem grijs gedraaid πŸ˜‰

Ook ontdekte ik: Alec Benjamin, Chad Kroeger en Will Knox. Ik luister soms naar nieuwe playlist en dan plaats ik alle leuke liedjes in mijn eigen playlist, kan ik ze ook niet meer vergeten.
Oh en ook zeker een aanrader: De Singer Songwriter Coffee Break playlist op spotify! Zo'n fijn lijstje als je houdt van songwriter muziek...

Sinds kort werk ik met een nieuwe journal waarin ik gericht aan mijn doelen werk. Het is de best-self journal en hij werkt heel goed vind ik! Je hebt maanddoelen, weekdoelen en per dag kun je noteren wat je planning en taken zijn. Daarnaast kun je noteren waar je die dag blij van werd. Iets wat ik nu dus een maand doe en ik merk echt dat het me positiever maakt. Hieronder dus een lijstje met fijne dingen aan februari! Ik zal de hoogtepunten delen, alles wordt wat veel haha πŸ™‚

*Sneeuw die naar beneden dwarrelt * Fijne brainstorms * Uiteten * Lekker hard sporten in de sportschool * Een warme douche * Fantaseren * Inspiratie! * Goede business gesprekken * Blije bewoners op mijn andere werk * Zomaar lieve succeswensen * Enthousiaste workshop deelnemers * Geslaagde workshop * Productieve dagen * Bijkletsen * Lekkere volleybal wedstrijden * Nieuwe recepten ontdekken -> Hartige pannenkoeken * Uitslapen * Me time * Lachen met familie * Zonnetje dat schijnt * Vroeger licht * Wholesale en gewone orders * Mooie avondluchten * Eerste terrasje! * Nieuw haar * Lekkere nieuwe theetjes * Eekhoorn en bijzondere vogels spotten op Woelwijck * Jarig zijn Γ©n voelen * Goed gelukte taarten

Zo.. Dat was hem dan, ben benieuwd wat jullie van deze nieuwe maandmomentjes vinden πŸ™‚ Ik ben in ieder geval erg tevreden.Β 

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Mirjam
  7 maart 2019 at 09:51

  Ik vind het erg leuk geworden zo. Ik vond de maandmomentjes altijd wel leuk om te lezen, maar nu is het iets persoonlijker. En dat liedje is echt prachtig <3

 • Reply
  Iris
  8 maart 2019 at 19:39

  Ah dit vind ik zo leuk, go you! Wat een fijne momenten ook allemaal <3 Die cheesecake klinkt echt geweldig, jammie. Super leuk ook dat je je eerste workshop hebt gegeven, op naar nog veel meer!

 • Laat een reactie achter