Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: Februari

Jaa hallo! Het is gewoon alweer maart, het jaar gaat me nu alweer te snel haha. Ik heb het zo leuk op school, mijn hobby’s en veel gezelligheid dat alle dagen snel voorbij vliegen… Nouja voor nu alleen maar goed, want dan is het weer sneller lente en langer licht. Daar wordt ik altijd heel vrolijk van. Maandag hebben we daar al even van kunnen genieten met het fijne zonnetje, jullie ook?! Vandaag deel ik mijn maandmomentjes van februari met jullie.
IMG_20160301_102342
IGlogo20161. Jaaa we beginnen met een wel heel leuk nieuwetje! Ik ben namelijk, samen met een andere ig-er, een heuse Instagram Tour in Groningen ga geven. We hebben al even gebrainstormd over de winkeltjes en hotspots waar we allemaal heen gaan, ik heb een logo gemaakt en we hebben bekeken hoeveel mensen er al interesse hebben. (en dat zijn er veel zeg :)) Binnenkort gaan we langs de ondernemers en vragen we ze of ze mee willen doen en daarna kan het echt beginnen, want dan mogen deelnemers zich aanmelden. Wil je ook meedoen? Dat kan zeker, kijk dan even voor meer info op #igtourgroningen2016. Je moet uiteraard wel op Instagram zitten, maar ja dat is snel aangemaakt toch? 😉    Voor meer info, kijk dan even op mijn verslagjes van de IGTour in Zwolle, Deel 1 en Deel 2.
2. Uiteraard was ik de 26e jarig en heb dat afgelopen weekend uitgebreid gevierd met familie.

3. Op school zijn we nu bezig met een project over Loods 5. Een te gek project wat ik helemaal geweldig vind. Als oefening moesten we tijdens de les verschillende stylingshoekjes maken. Dit is er één van die ik samen met drie andere klasgenoten heb gemaakt. We zijn trots op het resultaat!

4. Ik ging een dagje naar Utrecht en kwam daar het mooie winkeltje All the Luck in the World tegen. Hier kocht ik mooie oorbelletjes, zilveren driehoekjes. Ben er nog steeds erg blij mee.

5. Hier zie je de taarten die ik maakte voor mijn verjaardag. Links zie je de Lemon Merinque Cheesecake naar recept van Laura’s Bakery. En rechts zie je de Cinnamon Rolls uit het bakboek ‘Bakken met Menno’. Je weet wel, Menno de Koning, de winnaar uit Heel Holland Bakt van vorig jaar.

6. Naast Utrecht bezocht ik de Bilt om het winkeltje van Webshop Homelovv eens in het echt te bekijken. Wat is ie leuk. Natuurlijk schreef ik er een blog over en die konden jullie al lezen.

7. Voor een schoolopdracht moet ik een kleur- en materialenboek maken. Erg gaaf en daarom was ik op zoek naar allemaal garen, borduurgaren, stof en printjes. Ik deed een oproepje op FB en IG en kreeg allemaal leuke reacties. Inmiddels heb ik al heel wat verzameld 🙂

8. Ik ontving speciale thee, helemaal uit Taiwan. Daebeté thee en wat zijn de zakjes prachtig! Mede doordat ik de blogpost deelde op een speciale theezakjes verzamelaars Facebook is dit blog zo ongeveer het meest gelezen de afgelopen tijd.

9. En als laatst zie je hier een woord, gemaakt met spijkertjes en wol. Ik hielp mee met het opbouwen van de opendag op school. We maakte allemaal quotes op een muur en dit was er een van. Het werd erg mooi, maar pff wat een werk!

Nu ik dit terugkijk zie ik dat ik weer heel veel heb gedaan zeg! Allemaal leuke uitstapjes en gave schoolprojecten. Maar ook was ik jarig en bakte ik weer lekkere taarten. In maart volgen nog wat feestjes met vrienden en uiteraard ga ik weer verder met school. Maar ook komt pasen er aan en ga ik een midweekje naar Milaan met school, spannend!
Dit lezen jullie allemaal de volgende maand.
In de tussentijd kun je mij volgen op Instagram en Snapchat (@rensinas).

Hoe was jullie maand? Ook zo druk? Of hebben jullie het iets rustiger aangedaan? 

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  noordinarytales
  1 maart 2016 at 21:09

  Wat een hoop leuke dingen heb je ondernomen in februari! Ben benieuwd naar julie IG tour, ligt een beetje aan de dag anders meld ik me tzt zeker even aan :). Hopelijk wordt maart ook weer zo’n mooie maand.

 • Reply
  Lianne
  2 maart 2016 at 16:47

  Leuke dingen heb je weer gedaan, en wat zien die taartjes er lekker uit! 🙂

 • Reply
  bhduitW
  3 maart 2016 at 21:42

  Jaaa time flies when you’re heaving fun en dat heb jij, mooie momentjes Rensina! Wist niet dat je naar Milaan gaat, veel plezier daar!!

 • Laat een reactie achter