Instagram maandmomentjes

Maandmomentjes: Januari

Jaaaa daar is ie dan! Mijn nieuwe bloglayout is online. En wat ben ik er blij mee zeg. 
Ik heb mijn bloglayout laten ontwerpen door Angelina van Eunoia Studio. Haar blog Peekinside is ook erg leuk, dus zeker even bezoeken straks 🙂 
Soms kunnen er nog wat foutjes zijn, bijvoorbeeld linkjes die niet goed werken. Maar dit probeer ik zo snel mogelijk op te lossen. Mocht je nog iets tegen komen? Laat het me vooral weten, dan kan ik er naar kijken. Een beetje laat, maar hier zijn nog mijn maandmomentjes van Januari.

*Januari was voor mij zeker een goede maand. Ik sloot mijn stage af en startte nieuwe projecten. Een groot stageproject was het stoffenboek! Dit was echt geweldig leuk om te doen en wat heb ik hier vele enthousiaste reacties op gehad (zowel online, offline en hier op de blog). Nogmaals bedankt! Mocht je het gemist hebben? Hier lees je meer over het stoffenboek.
* Na mijn stage had ik 2 weken vrij, heerlijk! Maar uiteraard is dit ook weer omgevlogen. Ik ging onder andere met mijn moeder naar de musical The Lion King! En daarna hebben we geslapen in een AirBnb. Zo’n tof concept dit en wat sliepen we in een mooi huis. Ik wil hier snel nog een blogje over schrijven.
* De afgelopen weken was ik voor een nieuw project veel in Groningen te vinden. Toen ik de martinitoren zo zag in de mist moest ik wel een foto maken. Over dit project zal ik jullie ook snel meer vertellen, maar voor de oplettende kijker heeft al wat kunnen ontdekken op mijn IG/FB 😉
* Een fijn hoekje in mijn kamer. Hij is na de drukke stage eindelijk weer opgeruimd en ik kon heerlijk gaan lezen in die stapels tijdschriften die ik mee kon nemen van stage (toch handig zo’n stagebedrijf die tijdschriften maakt!).
* Mijn stageverslag! Wat ben ik hier trots op zeg. Ik heb een echt tijdschrift afgedrukt, uiteraard helemaal in Knipmode stijl. Aangevuld met een bijlage waarin al mijn weekrapportages etc in zitten. Om alles samen te voegen heb ik nog een banner gemaakt die ook altijd om dubbele tijdschriften zit. Zodra het april is (er staan nog geheime foto’s in haha), zal ik proberen om het hier eens te delen.
* Afscheid nemen van stage betekent taart en cadeautjes. Ik gaf mijn stage het tweede stoffenboek dat ik maakte en zelf kreeg ik een cadeaubon, enne de taart was heerlijk!
* Op de fiets door Zwolle kwam ik deze besneeuwde wereld tegen. Daar moest ik wel even voor stoppen en een foto maken. Zo mooi. Ik hou niet echt van kou en sneeuw, maar dit is toch best fijn.
Grappig eigenlijk, op het moment dat ik dit typ ligt hier weer een laag sneeuw (Zwolle).
* Januari, tijd voor een nieuwe jaarkalender van Via Martine en een nieuwe poster die ik bestelde bij Desenio. Een website met vele, vrij goedkope posters.
* En dan het laatste kiekje. In januari ging ik nog bij wat steden langs om foto’s te maken voor de Op stap met Knip rubriek op het Knipmode blog. Zo jammer dat dit nu ook is afgelopen… Maar wees gerust, gelukkig heb ik een blog waar ik ook de mooiste hotspots kan delen! Ik heb inmiddels weer een hele lading verzameld door de opstapmetknip, dus hier komen binnenkort weer een aantal voorbij.

Nou het is wel een blogje geworden met allemaal sneekpeaks naar komende blogs zeg. Januari is de maand van de goede voornemens en plannen zeggen ze toch? Nou ik start met een nieuwe bloglayout en een hele boel blogideeën. Dat kan alleen maar goed zijn 🙂
Hoe was jullie januari maand?

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Willy Duit
  9 februari 2017 at 17:04

  Wat ziet je nieuwe LO er prachtig uit Rensina, heel professioneel en hip!!!

 • Reply
  Daphne Coers
  12 februari 2017 at 10:28

  Jaaaaaaaa, toch gevonden!!!!!!
  Ik schrijf net een reactie op mijn eigen blog dat ik je niet meer kan vinden,maar ben toch op je blog terecht gekomen.
  Gelukkig maar,,want ik wil je heel graag blijven volgen.
  Nu niks meer veranderen hoor, want dat kunnen oudjes als ik niet aan, whahahaaaaa!

  Wat een mooie layout heb je gemaakt/gekregen.
  Ziet er heel mooi, professioneel uit.

  gelukkig ben ik weer “terug”, want als ik zo lees wat je allemaal gaat laten zien op je blog…..kan niet wachten.
  Succes met alles en tot gauw.

 • Reply
  Mirjam
  20 februari 2017 at 08:10

  Wat een heerlijk maandoverzicht! En je blog ziet er supertof uit!
  Liefs,
  Mirjam

 • Laat een reactie achter