Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: Januari

Zo, de eerste maand van het nieuwe jaar is alweer voorbij gevlogen! Ik heb van alles beleefd, gedaan, geleerd en stiekem ook af en toe gebaald. Omdat ik het altijd fijn vind om de maandmomentjes te schrijven en te bekijken wat ik allemaal heb beleefd, ga ik hier vrolijk mee door in het nieuwe jaar. Lees je mee?Β 
* Zoals je misschien merkt is de laatste tijd mijn blog content een beetje aan het veranderen. Ik merk dat ik veel wil delen over thee, recepten, mijn bedrijf en hotspots gerelateerd aan thee. Dat is ook logisch want dit is iets waar ik op dit moment heel erg mee bezig ben. En daarnaast is het handig, want zo sluit mijn webshop een beetje aan op mijn blog voor meer informatie en verdieping. Maar niet getreurd hoor, ik ga ook nog door met mijn andere blog onderwerpen. Dit komt vast binnenkort wel! Mariska deelde in ieder geval weer een leuk gastblog met een chai koekjes recept.
* Welome to Grunn! Hier komt ik maar al te graag en altijd als je met de trein Groningen binnenrijd (vanuit de kant van Zwolle/Winschoten) zie je deze mooie graffiti wall art. Ik vond hem zo mooi dat ik hem wel moest vastleggen. Toch tof als je zo mooi kunt ‘tekenen’ en het dan deelt op mooie plaatsen. Zulke wall art mag van mij best meer in de stad tevoorschijn komen.
* Ik starte met de Maroccoco Meal blogserie. De eerste 2 delen staan inmiddels online met de recepten voor Harira soep en Bastilla. Heeft iemand van jullie het al uitgeprobeerd? Deel 3 en 4 volgen de komende twee weken.
* Alweer een paar maand geleden bezocht ik Haarlem met vriendin Maureen. Ik kwam erachter dat ik deze hotspots nog helemaal niet had gedeeld. Dus begin januari kwamen maar liefst 3 Haarlemse theewinkels op mijn blog, echte aanraders trouwens!
* Hoewel het al januari was kwamen er bij mij nog een aantal kerstballen binnen. Ik zag deze mooie handgemaakte ballen op de site van Vtwonen langskomen en ik wilde ze erg graag hebben. Ik hou wel van dat buitenlandse sfeertje en ze zijn gewoon prachtig. Helaas waren ze daar uitverkocht, maar gelukkig kreeg ik een goede vervangende site; Deens.nl. Hier vond ik de kerstballen in de sale dus dat was ook nog mooi meegenomen. Nu liggen ze helaas in de doos op zolder te wachten tot komende kerst πŸ˜‰
* Ik ben lekker bezig met de YDTC producten, ik heb zoveel inspiratie en de eerste eigen producten staan inmiddels online. Mijn nieuwste product, wat ik in januari lanceerde, is een Monthly Tea Box. Echt zo leuk hoe het is geworden, je kunt eenmalig of als abonnement een theebox bestellen. Deze krijg je dan thuisgestuurd zo vaak als je besteld (1, 3, 6 of 12 maand). Ken je het niet? Kijk dan zeker even op de Yourdailyteacup ‘cadeaus’ pagina!
* Half januari sprak ik weer af met vriendinnetje Denise, deze keer kwam ik naar Amsterdam waar ze woont. Er waren weer wat hotspots op ons lijstje gekomen en ook deze op de foto moest ik even bezoeken. De Matcha Bar aan de Albert Cuyp. Echt een heel toffe inrichting en de toetjes, cakejes en drankjes zijn heerlijk. Ik probeerde hier mijn eerste matcha latte want ik vond dat ik dat wel eens moest testen als theeliefhebber. Matcha is nog niet echt mijn favoriet, maar deze versie was best lekker. Waarschijnlijk komt deze hotspot binnenkort op het blog!
* De eerste samenwerking van 2018 staat al online. Ik mocht de theetjes van Wemy’s.nl testen. En stiekem ben ik best heel trots op de foto’s die ik maakte voor dit blog. Wemy’s vond de samenwerking ook fijn geloof ik want ik heb inmiddels al wat nieuwe producten in huis voor nog 2 blogs πŸ™‚ #trots

Zo dat was januari alweer! Het is op de een of andere manier omgevlogen, ik weet niet meer precies wat ik allemaal deed maar zo te lezen was het toch aardig wat haha. De korte februari maand komt eraan, altijd een feestmaand want mijn oma, ikzelf en mijn broertje zijn jarig. Nu al zin in! Verder staan er al wat uitjes gepland, zo ga ik volgende week met Denise naar de voorjaarseditie van Show Up en ga ik hard aan het werk voor YDTC.

Hoe was jullie januari maand? Lekker rustig aan gedaan? Of net als mij meteen weer veel gedaan?

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Daphne
  1 februari 2018 at 18:49

  Je hebt een goeie maand gehad hè?!!
  Wat heb je veel meegemaakt.
  Leuk hoor.
  Ik.hoop dat je komende tijd nog veel meer leuke, spannende en mooie dingen mag gaan doen.
  Ik.blog tegenwoordig op mijn telefoon en kan niet altijd reageren, maar ik volg alles hoor.
  Veel.succes en hou vol.
  Lieve groetjes, Daphne

 • Reply
  Willy Duit
  1 februari 2018 at 21:41

  Altijd leuk om met jou de maandmomentjes door te nemen en wat je zegt: het is weer voorbijgevlogen! Wat mij betreft helemaal niet erg, des te sneller gaan we richting lente πŸ™‚

 • Laat een reactie achter