Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: Januari

Naar mijn idee duurde deze maand twee keer zo lang. Misschien kwam het door het weer, misschien door alle nieuwe plannen die op mijn pad kwamen. Maar januari is eindelijk ten einde πŸ˜‰ Dat betekent dat het februari is en ik dus bijna jarig ben haha… Eerst kijken we nog even terug naar de belevenissen in januari. Deze keer heel veel Yourdailyteacup, tja ik was hier veel mee bezig.* Januari betekent nieuwe doelen, nieuwe plannen en met frisse moed aan de slag met dit nieuwe jaar. Ook ik deed hier vrolijk aan mee. Op het blog kon je lezen over mijn afgelopen jaar Γ©n wat de doelen voor dit nieuwe jaar zijn.
* De webshop kreeg al een hoop nieuwe producten (veel nieuw in januari zoals je al leest haha). De Healthy Tea Rituals box kwam na hard werken eindelijk online en daarbij ook maar meteen 4 healthy theesmaken. Deze box is een samenwerking met twee andere onderneemsters en wat zijn wij trots op het resultaat. Ik schreef er dan ook al een uitgebreid blog over.
* Read Eighty, een nieuwe Engels theemagazine. Een prachtig boekwerk die ik dan ook niet kon laten liggen. Toen ik hem uit had besloot ik hem ook maar meteen in te kopen voor de webshop. Er zijn er nog een aantal mocht je benieuwd zijn! Het review vind je hier.
* Ik merk ineens dat ik best veel heb geblogd de afgelopen tijd. Een aantal jaarverslagen, reviews en thee blogs. Grappig om te merken hoe je content door de jaren heen veranderd. Ik schreef ook een blogreview over de oolong thee die ik de afgelopen tijd heb gekocht of gekregen.
* Dit jaar start ik met het geven van thee workshops. De allereerste staat inmiddels gepland (spannend!). Het is op donderdagavond 7 februari in Groningen en zal gaan over de basis van thee. Dus wat is thee nou precies, hoe wordt het gemaakt en welke soorten zijn er allemaal. Daarnaast gaan we natuurlijk proeven. Ik ben heel benieuwd hoe dit zal gaan, maar gelukkig stromen de aanmeldingen al binnen. Komt vast goed!
* En het vierde blog dat online kwam, een gastblog over deze toffe theezakjes die je zelf kunt maken.
* Tja over de laatste rij foto’s valt niet zoveel te zeggen. Het zijn allemaal mooie plaatjes en producten uit de webshop. Ik ben op dit moment erg bezig met de webshop en de groei hiervan, vandaar dat dat natuurlijk veel aandacht krijgt. Maar daarnaast probeer ik nu wat meer ‘me-time’ in te plannen zodat ik ook nog andere dingen doe dan mijn bedrijf πŸ˜‰ Iemand nog leuke tips wat ik zoal eens kan gaan doen?

In februari ga ik ook weer hard aan de slag. Er komen hele spannende plannen aan (hierover hopelijk snel meer!), staat er een ladiesnight markt gepland, hoop ik natuurlijk veel orders te versturen en geef ik mijn eerste workshop. Verder ben ik jarig, dus ik ga langzaamaan bedenken welke taart en hapjes ik dit jaar wil ga maken. Oh en welke cadeautjes ik wel zou willen ontvangen hihi.
Dit alles zal ik  de volgende maand delen, maar in de tussentijd kun je me volgen op instagram…

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Mirjam
  2 februari 2019 at 12:07

  Oh, dat stukje over me-time is heel herkenbaar. Ik ben zo druk met schrijven en ik wil zo graag van alles en nog wat ervoor doen, dat ik gewoon vergeet dat ik me af en toe echt wel mag ontspannen! De foto’s zijn weer prachtig! Heel veel plezier de komende maand en alvast een fijne verjaardag πŸ˜‰

 • Reply
  Iris
  2 februari 2019 at 14:07

  Super leuk om te lezen en wat tof dat je thee-workshops gaat geven <3 Echt heel leuk om te zien hoe je steeds meer groeit!

 • Laat een reactie achter