Instagram maandmomentjes

Maandmomentjes: Januari

Ook in dit nieuwe jaar wil ik weer maandelijks de leukste (instagram) maandmomentjes met jullie delen. Gewoon omdat ik het zelf leuk vind om terug te kijken en daarnaast krijgen jullie dan een kijkje in mijn leven. Ik doe het net zoals vorig jaar, dus een collage met hoogtepunten en ย aangevuld met wat tekst en een enkele link naar een blog.
Januari is echt alweer TE snel voorbij gegaan. Zo had ik eerst twee weken vrij, na mijn stage, en deed ik dus leuke dingen. Daarna ben ik begonnen met school en heb ik een geweldig leuk project: Loods 5!
Januari 20161. Ik behaalde mijn stage bij de V&D en maakte mijn stageverslag. Hier kun je nog eens terug lezen wat ik allemaal heb gedaan.
2. Een nieuw hoekje in mijn kamer. Ik veranderde mijn plank weer eens, kocht nieuwe fotolijstjes en plantjes en een nieuw hoekje is gemaakt. De mooie foto in het midden heb ik van Zilverblauw gekregen. Ze had een feestje op haar blog en iedereen mocht een foto van haar blog uitkiezen. Ik ben er erg blij mee!
3. Zien jullie die mooie poster op mijn verwarming? Dat is een faunascape en wilde ik al een tijdje graag hebben. Om te vieren dat ik mijn stage heb behaald met een Goed, heb ik hem dan eindelijk aangeschaft. Inmiddels hangt hij boven de verwarming. Zouden jullie het leuk vinden om hier een aparte blog over te lezen? Laat het me weten en dan zal ik dit binnenkort doen.
4. Januari was wel een echte winterse maand met veel sneeuw en ijs. Veel scholen hadden zelfs ijsvrij! Ik maakte mooie, lange wandelingen en schoot mooie plaatjes.
5. Ik kocht allemaal nieuwe plantjes bij de Ikea en heb zo mijn keukenhoekje veranderd. Dit was voor de Urban Jungle Bloggers waar ik aan mee deed: Kitchen Greens.
6. Ik bestelde een set met de leukste fotomomentjes uit het jaar 2015. Deze wil ik nog verwerken in een boekje.
7. Kennen jullie Ingthings? Ze heeft een heel leuk blog, maar ook plaatst ze veel op instagram. Ze verkocht laatst allemaal leuke schaartjes, ik bestelde deze gouden. Blij mee!
8. Januari was ook de maand van de samenwerkingen. Ik mocht foto’s maken van de leuke Al Kafaat producten en binnenkort volgt er nog een blogje met prachtige thee, dus stay tuned!
9. En als laatst ging ik deze maand vaak op pad: naar Amersfoort, Loods 5 en Utrecht/de Bilt. Van Amersfoort en Loods 5 zijn al blogjes online gekomen, maar binnenkort plaats ik nog de leukste hotspots van Utrecht en de Bilt.

Zo terugkijkend had ik weer een gezellige maand met veel vrije tijd. Februari zal wel druk worden met school en daarnaast ben ik eind februari jarig dus houd ik mij ook weer bezig met taarten bakken etc… ๐Ÿ™‚
Hoe was jullie maand?ย 

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  mirjamschippers
  2 februari 2016 at 08:32

  Mooie foto’s en leuke momentjes! Januari was druk metn februari wordt nog drukker, ik kijk enerzijds nu al uit naar de zomervakantie! Maar, er zijn inderdaad ook genoeg leuke dingen… Zoals jarig zijn ๐Ÿ˜‰
  Groetjes,
  Mirjam

 • Reply
  Cosy by Cindy
  2 februari 2016 at 18:51

  Mijn januari overzicht is nog in de maak, beetje vertraging opgelopen ๐Ÿ˜‰ ben benieuwd naar je taarten en recepten de komende maand.

 • Reply
  Astrid
  2 februari 2016 at 21:15

  Wat een leuke momenten in januari. Als je ze neerzet vergeet je iig alle leuke momenten niet meer ๐Ÿ™‚ en de maanden vliegen echt voorbij momenteel. Gelukkig hebben we deze maand een dagje langer.

 • Reply
  bhduitW
  2 februari 2016 at 22:17

  Een leuk start van het nieuwe jaar zo te zien Rensina, mooi overzicht!!

 • Laat een reactie achter