Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: Juli

Daar zijn we weer met een vrolijk, nieuw maandoverzicht. Deze keer een bijzondere maand! Juli is namelijk de maand dat ik slaagde voor mijn opleiding, verhuisde uit Zwolle en allerlei leuks deed… Lees snel verder!
* Eindelijk kon ik aan het begin van de maand met jullie delen waar ik al weken (maanden!) mee bezig was. Namelijk mijn project Yourdailyteacup. Een eigen thee belevingswinkel in Groningen. Hier ben ik nog steeds druk mee, dus ik zal snel een update delen zodat jullie op de hoogte blijven. Trouwens zo lief al jullie positieve reacties op het blog en mijn instagram!
* De tweede en derde foto gaan over het weekendje Zeeland. Mijn ouders waren hier een weekje op vakantie en ik kwam het laatste weekend op bezoek. Ik was nog nooit in Zeeland geweest, dus ik wist niet zo goed wat ik me er van moest voorstellen, maar wauwie wat is het leuk en gezellig daar. Ik ga zeker snel eens terug!
* Ik spotte deze toffe muur in Zierikzee en uiteraard moest daar een ‘instagrammable’ foto van gemaakt worden. En ben zo blij met de foto 🙂 Misschien heb je ook al gespot dat ik hem heb veranderd als profielfoto op de mydailyteacup facebookpagina.
* Bij verhuizen hoort inpakken en dat heb ik dan ook de afgelopen weken veel gedaan. Wat kan een mens veel spullen verzamelen in 2,5 jaar zeg haha. Maar ook al deze mooie spulletjes moesten helaas ingepakt worden, ik kon het niet laten om er eerst nog even een fotootje van te maken. Een aantal dingen heb ik in mijn ‘oude’ kamer in Sappemeer weer uitgepakt, maar het meeste staat inmiddels in dozen op zolder tot ik een nieuw plekje heb gevonden. Ga mijn kamer in Zwolle wel missen hoor, maar ik heb ook wel  zin om weer met een nieuwe start te beginnen.
* En yes, begin juli kwam dan het officiële bericht dat ik ben geslaagd voor de opleiding ‘Vomgever Productpresentatie’ aan het Cibap!! Wat was/ben ik blij zeg, maar ook wel vreemd nooit meer naar school. De afgelopen weken had ik dan ook allemaal leuke feestjes, een diplomering en uiteraard taart.
* Er kwam weer een heerlijk recept online op het blog, een salade met kip en ananas! Echt een heerlijk zomers recept.
* Met Knipmode vriendinnetje Denise spreek ik nog steeds regelmatig af en altijd gaan we dan iets leuks doen. Zoals het bezoeken van hotspots, een nieuwe stad ontdekken of naar een (creatief) festival. Deze keer gingen we naar het Jumbo/Sanoma festival ‘Share a perfect day’. Het was erg leuk, lekker en gezellig kan ik jullie vertellen. En check deze heerlijke magnum die je zelf kon customizen met sprinkles, chocolade etc.
* Op mijn verjaardag had ik een kadobon gekregen voor de Moonloft, een heel leuk winkeltje in Zwolle. Ik wilde namelijk graag een nieuw ringetje, maar helaas hebben ze deze daar niet in mijn maat… Dus koos ik voor deze zilveren oorbellen, ook heel blij mee!
* En als laatst nog deze mooie foto. Doordat ik wat meer vrije tijd heb nu ik vakantie heb, geniet ik nog meer van dagjes uit en de prachtige natuur. Ik heb al een heerlijke fietstocht gemaakt maar ook ging ik naar de Hortus Botanicus in Haren met mijn moeder.

Op het mooie blog van Angélica (zeker een aanrader met prachtige foto’s!) spotte ik en leuk idee dat ik ook graag aan mijn maandmomentjes wil toevoegen. Namelijk de instagram top 3, met de meest gelikede foto’s/reacties. Iets wat ik altijd heel leuk vind om te bekijken, maar te weinig doe. Vandaar dat ik het graag toevoeg aan mijn maandmomentjes.

Instagram top 3

3. Met deze leuke foto maakten we bekend dat wij (Babette, Melissa en ik) de Motiflow bloggers zijn. Het werd heel enthousiast ontvangen en we hebben sinds vorige week het Augustus thema ‘Creatieve Werkplek’ online gezet. Neem snel een kijkje mocht je het gemist hebben.


2. Zoals ik hierboven al vertelde was ik een weekendje in Zeeland. Mijn ouders fietsen veel en op de zondag gingen we ook samen op pad. Ik huurde deze toffe fiets op het park en die moest natuurlijk vastgelegd worden. Niet voor niks dat ie zoveel likes krijgt 😉


1. Natuurlijk was ik geslaagd! Deze foto kreeg dan ook de meeste likes en reacties. Wow ik ben geloof ik nog nooit zo vaak gefeliciteerd haha.

Hoe was jullie juli maand? Ook al op vakantie (geweest) of nog druk aan het werk? 

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Willy Duit
  3 augustus 2017 at 19:39

  Jeeehhh wat kan er veel gebeuren in een maand! Super veel succes met je nieuwe plannen, ik volg het op de voet 🙂

 • Reply
  Mirjam
  7 augustus 2017 at 19:31

  Wat een gave foto’s weer! En natuurlijk verdiend je afstudeerfoto de meeste likes! Nog van harte gefeliciteerd!
  Liefs,
  Mirjam

 • Laat een reactie achter