Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: Juli

Woesh, daar was weer een maand voorbij! Een maand waarin ik lekker bezig was voor Yourdailyteacup, maar ook wat relaxter was en wat meer tijd voor mezelf nam. Ook ben ik best een aantal keren op pad geweest, zowel alleen als samen met anderen. Oh en gisteren, 1 augustus, is het precies een jaar geleden dat ik eigenaresse ben geworden van Yourdailyteacup. FEEST! Ongelofelijk dat YDTC alweer een jaar bestaat, in oktober is het echt feest, want dan is mijn webshop 1 jaar. Hoe en wat dat zal snel verschijnen πŸ™‚ Gauw door naar de maandmomentjes.Β * Er kwam weer een leuk hotspot artikel online op mijn blog! Dit gave museum is te vinden op Texel Γ©n serveert mijn thee πŸ™‚ Museum Galerie RAT is een museum met allerlei ‘dieren’ en objecten die gemaakt zijn van materialen die gevonden zijn op het wad, hoe bijzonder. Het hotspot blog is vorige week online gekomen mocht je hem gemist hebben.
* Een nieuw hotspot plekje in Groningen, die moet ik natuurlijk testen! Inspiratie cafe OSO is een heerlijke plek om even te werken (het is er lekker rustig en fijn!), heerlijke ijskoffie te drinken of gezellig te meeten. Het is echt een nieuwe aanwinst, ik ben er namelijk in een maand tijd al 3x geweest, oeps.
* Ik ging naar Amersfoort met Denise. Een stad die we samen nog niet hadden bezocht. We hebben weer lekker bijgekletst, genoten van een heerlijke lunch, leuke nieuwe winkeltjes ontdekt en taart gegeten. Ja dit was weer een fijne dag.
* Dit is mijn broertje Jarno, ik ging weer eens met hem op pad om te shooten voor Kokotoko. Het is helaas wat lastig om mannelijke modellen te vinden. Gelukkig wil mijn broertje af en toe mee werken haha. Het ging deze keer wat moeizaam, maar het resultaat mag er zijn!
Zouden jullie het trouwens leuk vinden als ik weer eens een update plaats met alle resultaten van shoots van de afgelopen tijd? Let me know.
* MMM Dit was toch zo’n lekker recept, sajoerboontjes met satΓ©saus, ei en mie. Echt jummie, ik zou het zo weer maken. Het recept staat inmiddels online.
* Een fijn plaatje van Tripsbos, een soort mini natuurgebied vlakbij ons huis. Ik fiets er vaak doorheen, maar nu met de fotoshoot met mijn broertje liepen we over allemaal nieuwe paadjes. Misschien dat ik er binnenkort eens ga wandelen om nog meer moois te ontdekken.
* Ik stond op de Zeldzaam Mooi markt met de webshop en oh wat was dit leuk! Echt de beste markt tot nu toe. Allemaal leuke klanten, bekende gezichten, instagram volgers en natuurlijk lekker verkocht. Ik hoop ook weer op de september editie van deze markt te staan. Als dat gaat lukken, dan laat ik dat zeker weten.
* Hierbij nog een foto van een shoot voor Koko. Deze keer van de zomercollectie waar we uiteraard ijsjes en ander lekkers voor hebben gebruikt. Dit is een van mijn lieveling foto’s dus je snapt dat ik best trots was op deze foto’s.
* Nog een fijn plaatje van Museum Galerie RAT, oh ik heb mijn ogen uitgekeken.

Augustus is nog aardig leeg, uiteraard staan er dingen gepland voor Yourdailyteacup, maar verder is het nog vrij leeg. Ik moet veel werken bij mijn inval schoonmaakwerk (lang leve de vakantie van de ‘normale’ schoonmaak medewerkers) en daarom plan ik de rest wat rustiger. Aangezien het werk veel van mijn lichaam vraagt.. Wel sta ik nog op een markt in Raalte met de thee en hoop ik nog wat af te spreken met een vriendin. Wat dat is, zie je allemaal in de volgende maandmomentjes. Mocht je niks willen missen, volg me dan op instagram @rensinas of @yourdailyteacup πŸ™‚

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter