Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: Juli

Juli is alweer voorbij. De maand waarin ik uiteraard vakantie kreeg, naar Berlijn ging en toch nog een vakantiebaantje vond. Je leest het allemaal in mijn maandmomentjes van juli. Kijk je mee?
Juli2016* Al een lange tijd was ik op zoek naar zo’n soort kastje. Ik vond hem maar niet of het was veel te duur. Gelukkig vond ik laatst een kastje naar mijn smaak EN best goedkoop. Dus ik kocht het en ben hem inmiddels al aan het opknappen. Hij moet een geeltint krijgen, maar de eerste kleur is niet helemaal mooi geworden (lees, de kleur is heel anders dan de kleurstaal 🙁 ). Dus ga ik opzoek naar een nieuwe tint… Als het helemaal af is zal ik er uiteraard over bloggen.
* Ik kwam weer lang Hier&Daar in Zwolle en bedacht me dat ik er nog steeds over moest bloggen. Je leest het HIER terug mocht je nog een lekkere lunchplek zoeken voor een dagje Zwolle.
* Ik weet het, het is nog lang geen kerst, maar ik kon het niet laten om dit mooie kerststalletje alvast aan te schaffen. Al twee jaar is dit setje te koop, maar steeds zijn ze al heel snel uitverkocht. Dus toen ik hoorde dat @echtvanhout ze alweer had gemaakt, moest ik ze gewoon bestellen! Na deze foto gingen ze uiteraard gelijk naar zolder 😉 Je koopt ze hier met nog vele andere leuke spulletjes!
* Happy family in Berlijn (papa maakte de foto)! Je kon het verslag al lezen hier op mijn blog, maar de hotspots komen ergens de komende week online.
* Ik maakte weer een nieuw hoekje op mijn schouw, toen ik bijna klaar was met school. Dus dit is helemaal aan het begin van Juli.
* Eens in de zoveel jaar is hier Watervloot in Hoogezand-Sappemeer. Er komen dan allemaal schepen en natuurlijk zijn er ook kraampjes en allemaal leuke dingen. Dit mooie plaatje schoot ik om mijn camera weer eens te testen.
* Rondjes fietsen door de mooie natuur, hier gewoon heel vlakbij huis.
* Om het schooljaar goed af te sluiten ging ik wat drinken met schoolvriendinnen. We zaten bij Engel, een tof plekje in Zwolle. Hier wil ik nog een hotspot artikel over maken, maar ja eerst moet ik er nog eens heen om foto’s te schieten (geen straf natuurlijk haha).
* De lang leve de zomerswap die was georganiseerd door Babette en Beate werd verstuurd in juli. Ik maakte voor mijn swapmaatje deze te leuke cactusslinger. Stiekem vond ik hem zelf ook heel erg leuk 🙂

De komende maand wordt ook leuk, want ik heb nog 4 weken vakantie. Op het nippertje vond ik nog een vakantiebaantje bij Nieuw Woelwijck, een gehandicaptengemeenschap. Hier ga ik 5 ochtenden per week, 4 weken lang schoonmaken in een van de huizen. Spannend, maar mijn eerste dag (gister) is goed verlopen. Dus dat moet goed komen. Heerlijk, lekker wat geld verdienen en nog voldoende tijd om vakantie te vieren in de middagen en weekenden.

Wat ik nog meer beleef kun je allemaal zien op Instagram (@rensinas) waar ik vaak een foto plaats of op snapchat waar ik ook wel eens te vinden ben (@rensinas).

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  bhduit
  2 augustus 2016 at 21:03

  Wat weer een mooi overzicht Rensina en wat fijn dat je op de valreep nog een baantje vond!!

 • Reply
  craftjunkiemirjam
  3 augustus 2016 at 15:44

  Leuk, al die foto’s 🙂 Fijn dat je zo’n leuke maand hebt gehad! En ook fijn dat je nog een baantje hebt gevonden! Veel succes ermee!
  Groetjes,
  Mirjam

 • Reply
  jokekieftreijken
  3 augustus 2016 at 20:09

  Leuk om te lezen Rensina, ik ben weer helemaal bij 😉
  Hoe waren de eerste dagen bij je nieuwe baan?

  Liefs, Joke

  • Reply
   rensinasteursma
   5 augustus 2016 at 15:57

   Lief dat je er naar vraagt!
   Het gaat helemaal goed. Alleen wel wat last van zere spieren. Ik maak natuurlijk normaal niet iedere dag zoveel schoon 😉
   Maar dat gaat vast snel over, nu welverdiend weekend!

  Laat een reactie achter