Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: Juni

De afgelopen weken zijn er helaas wat minder blogjes online gekomen dan ik had gewild. Ik was natuurlijk druk met ‘afstuderen’ in hoeverre je dit bij mijn opleiding zo kunt noemen. Ik deed lekker veel, was heel erg druk met een nieuw project dat volgende week gelanceerd wordt en deed van alles voor mijn laatste loodjes op het Cibap. Bijna geslaagd trouwens, dinsdag word ik gebeld of ik geslaagd ben! (Maar stiekem weet ik dit al 😉 ). Vandaag voor jullie de maandmomentjes van juni.
* Aangezien ik bijna klaar ben met mijn opleiding vond ik het wel tijd worden voor wat nieuwe schriftjes en een leuke map. Hier kan ik al mijn #girlboss zaken inzetten voor de nieuwe projecten die allemaal lopen 🙂 Deze zijn van de Sostrene, zijn ze niet leuk?!
* Onze school is zo fotogeniek mensen… Haha nee, deze mooie gatenplant moest ik even vastleggen voor de witte bakstenenmuur.
* Ik ging de afgelopen maand op bezoek bij mijn eerste ‘zakelijke’ afspraak. Ik bezocht het leuke merk Teastreet in Amsterdam. Ik kreeg als bedankje wat lekkere theetjes mee en kon het dan ook niet laten om er gelijk foto’s van te maken voor een blogreview. Hij staat inmiddels online.
* En ook kwam er eindelijk weer een hotspot artikel online. Wat wordt ik toch iedere keer blij van deze blogjes. Het geeft zoveel inspiratie en door de foto’s wil ik stiekem meteen weer terug naar die plek. Deze keer was het de eer aan 512 & Bleshyou in Nijmegen. Een fijne winkel met planten en kleding in één.
* De webshop Studiodewinkel bestaat 7 jaar en om dat te vieren hebben ze iedereen, die ooit wat besteld heeft, een mooie kaart gestuurd met kortingscode. Als je een foto maakte en deze plaatste op je instagram kon je kans maken op een cadeaubon van 30 euro. Je begrijp van zo’n toffe kaart moest ik wel een foto maken. En wat bleek ik heb de cadeaubon gewonnen!! Zo leuk, ik heb inmiddels wat uitgezocht en zodra ik het binnen heb zal ik er zeker een foto van delen.
* Ook ging ik weer langs bij Conceptstore StudioHus hier in Zwolle. Ik word iedere keer toch blij als ik hier ben. Zo’n leuke winkel met mooie spullen en Barbara is ook een heel lief mens. Zeker een aanrader mocht je binnenkort naar Zwolle gaan.
* Ik ontdekte weer wat lekkere receptjes. Twee ervan heb ik uitgeschreven en komen binnenkort online, maar deze was ook zeker erg lekker! Het zijn gegrilde groenten (paprika, tomaat, courgette, knoflook), besprenkeld met olie en peper en zout uit de oven. Ik at het met spaghetti, wat kaas en een swirl van ketchup. Echt heel lekker en ook leuk om hiermee te variëren denk ik.
* Ik ben nog druk met de theezakjes, de afgelopen weken plofte er weer van alles op de mat. Zo ook deze beauties uit Hong Kong! Ik zal snel weer eens een update delen omtrent de theezakjes. Want ik heb inmiddels alweer een mijlpaal gehaald.
* Verder bestelde ik leuke theezakjes in het buitenland en daar kreeg ik deze mooie kaarten bij als bedankje. Dat is nog eens leuk bestellen.

Hoe was jullie maand? Ook zo druk om alles af te ronden voor de vakantie?
Tot snel! Ik heb de blogflow namelijk weer helemaal te pakken en nu ik wat meer tijd heb staan er al weer een paar klaar in concept. Dus ik hoop weer in mijn vaste ritme van di/don/zat te gaan bloggen.

BewarenBewarenBewarenBewaren

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reply
  Mirjam
  1 juli 2017 at 09:38

  Die theezakjes *smileymethartjesinznogen* ze zijn echt heel erg gaaf! De reat van de foto’s ook weer. Ik brn benieuwd naar je recept! En tof dat je je opleiding zo goed als afgerond hebt! Veel plezier de komende maand!
  Groetjes,
  Mirjam

 • Laat een reactie achter