Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: Juni

Wow voor mijn gevoel is de maand juni nog maar net begonnen en nu is het ook alweer juli. De maand is letterlijk omgevlogen en ik weet eigenlijk niet precies wat ik allemaal heb gedaan. Tja soms heb je van die weken… Daarom een goed moment om weer even terug te blikken door middel van de maandmomentjes. Wel weet ik dat ik erg druk was voor Yourdailyteacup, nieuwe wederverkopers, vele plannen en het uitwerken van nieuwe producten. Daardoor ook een kleinere collage, want hoewel ik veel foto’s op YDTC plaats (lang leve de contentkalender) schiet mijn persoonlijke account er een beetje bij in. Goed alsnog een leuke terugblik hoop ik!Β 
* Afgelopen zaterdag was het heerlijk zomers weer, dus besloot ik met een vriendinnetje naar de stad te gaan. Er was een markt in het Oosterkwartier, alle winkeliers hadden een klein kraampje met leuke producten, goedkopere kledingstukken etc. Daarnaast was er muziek en had iedere winkel iets speciaals. We dronken een heerlijk Mexicaans frisdrankje bij Four Roses en later namen we nog een heerlijke milkshake bij de Uurwerker op het terras. Heerlijk zo’n mini vakantiedag.
* De zesde Yourdailyteacup update kwam online en uiteraard deelde ik de leuke samenwerking met Cakewish. Zo fijn deze samenwerking en misschien krijgt dit nog een heel leuk vervolg, waarover later meer πŸ™‚
* Naast mijn schoonmaakwerk en de webshop doe ik ook nog veel voor Kokotoko. Ik maak de foto’s voor hun instagram account en maak een contentkalender. De afgelopen maand had ik een fijne fotoshoot met de stagiaire gepland en zo kwamen we opeens dit heerlijke muurtje tegen. Zo mooi dat gele koolzaad tegen de roestige muur.
* Jaa dit leuke theereview voor Nepal Tea deed ik ook in juni. Het lijkt alweer zo lang geleden. Heerlijke theetjes, mooie zakjes en fijne genietmomentjes.
* Nog een fijn plaatje van de fotoshoot voor Kokotoko. Oh jongens Groningen is zo fijn, ik ontdek nog steeds heel veel fijne straatjes.
* Een mooi hoekje in mijn kamer. Ook zo leuk om hier mee bezig te zijn. Ik moet nodig de boel weer eens omgooien en opruimen, maarja dat blijft er dan een beetje bij.
* Samen met Denise had ik een heerlijke dag in Amsterdam. Deze keer weinig winkels en hotspots, maar daarnaast heel veel bijgekletst, genoten van heerlijke broodjes, taart en ‘s avonds eten bij Wagamama. Ook een hele fijne aanrader als je houdt van Aziatisch eten.

Nou zoals ik in de intro al schreef was en is juni een beetje vaag voor mij, wat heb ik nou eigenlijk beleefd? Na deze update is het me nog niet helemaal duidelijk haha… Ach ja genoeg leuks beleefd dus en daarnaast was ik heel druk met alle YDTC plannen. Hopelijk wordt juli weer een beetje rustiger, maar ik vrees het ergste, de agenda loopt alweer aardig vol πŸ˜‰

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Mirjam
  3 juli 2018 at 13:41

  Het gaat echt snel hΓ¨?! Ik weet nog dat ik eind mei verzuchtte dat ik wilde dat juni snel voorbij was, dat heb ik geweten zeg! Wat een heerlijke foto’s weer! Fijne maand!

 • Reply
  Daphne
  4 juli 2018 at 12:11

  Hier niet anders.
  Door het mooie weer heb ik nΓ³g meer het gevoel dat de dagen voor bij gaan alsof het niks is.
  Wij leven een beetje van weekend naar weekend, doordeweeks is het bijna niet bij te houden allemaal.
  Wel fijn omdat, dmv een maandmoment terug te kijken, want zo zie/lees je dat jij een hele hoop hebt gedaan.
  Op naar Juli, waarvan nu alweer bijna een week voorbij is, hihi.
  Tot gauw, lieve groet, Daphne.

 • Laat een reactie achter