Instagram maandmomentjes

Maandmomentjes: Juni

Bye June, Hello July! Juni was druk maar erg leuk, ik schreef veel blogberichten, ging naar het eerste Dutch Tea Festival, ronde schoolprojecten af en kreeg een nieuwe coupe. Op naar juli, bijna vakantie en Berlijn -> Exiting!  
Het is al weer eventjes juli, maar vandaag deel ik nog even mijn maandmomentjes van juni.
IMG_20160701_091637
* Ik had in mei mijn Culture Living project afgerond en daarmee was ook mijn trendboek eindelijk klaar. Ik deelde hem met jullie en wat kreeg ik een lieve berichtjes! Zo lief en leuk.
* Ik kocht kurkbolletjes en twee airplantjes bij de webshop van Dipty. Ik heb ze tussen mijn photowall gehangen en vind het erg leuk staan. Nu nog een mooi airplantje zoeken voor in het laatste kurkbolletje.
* Yay ik ging naar de kapper voor blonde highlights in mijn haar, maar kwam terug met ook een hele nieuwe coupe. De kapster had allemaal leuke tips gegeven zodat mijn krullen meer tot zijn recht komen (lees ipv een bos pluiskrul). Ben er heel blij mee en heb denk ik nog nooit zoveel complimentjes over mijn haar gehad. Zelf nu, twee weken later, hoor ik nog veel over mijn ‘nieuwe’ haar haha. Goeie keus dus.
* De laatste hostpots van de #igtourgroningen2016 verschenen op mijn blog. Iets gemist? Hier kun je ze allemaal teruglezen. Ook zal ik binnenkort een hotspot boekje delen, hier op de blog. Kun je mijn blog altijd raadplegen mocht je naar Groningen gaan.
* Ik vroeg of jullie het leuk vonden om gastblogger te worden op mijn blog. Heb al vele leuke reacties gekregen, maar mocht je je nog niet hebben gemeld, dit kan altijd nog hoor!
* Twee weken geleden ging ik weer naar Groningen en daar ontmoette ik Nina van Ninamaakt. Ik kon haar mooie niet weerstaan en kocht er 8. Een aantal om te versturen en een paar om op te hangen. Ik heb de eersten al verstuurd en de ontvangers waren er blij mee kan ik jullie zeggen.
* Ik blogte weer voor bol.com. Dit keer het te gekke, creatieve, travelboek Dit is mijn Berlijn. Die gaat zeker in mijn koffer als ik binnenkort naar Berlijn vertrek. Over twee weekjes ben ik er gewoon al, spannend!
* Naar aanleiding van het Dutch Tea Festival, mocht ik een aantal theetjes testen van het merk Essentials Tea. De review staat inmiddels online en ik ben zeker enthousiast over de theetjes. En stiekem ben ik best wel trots op het eindresultaat van de foto’s.
* En last but not least kocht ik in juni pioenrozen, vind die bloemen zo mooi!
Ik kocht deze op de markt en ze stonden lekker lang.

Zo dit waren mijn bijzondere momentjes van de maand juni. Hoe was jullie maand?
Gaan jullie binnenkort ook op reis? Ik heb in ieder geval heel veel zin in Berlijn, maar hoe het was dat lezen jullie uiteraard binnenkort op mijn blog. Mocht je nou niets willen missen volg me dan op instagram -> @rensinas. Want daar deel ik geregeld een foto.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  craftjunkiemirjam
  5 juli 2016 at 08:35

  Leuk! Zoals je misschien wel weet ga ik de hele zomer naar Engeland 😉 ik ben benieuwd naar je foto’s van Berlijn, 6 jaar geleden ben ik daar met school geweest en ik ben erg benieuwd of ik nog dingen herken!
  Veel plezier deze maand!
  Groetjes,
  Mirjam

 • Reply
  uitbundig
  5 juli 2016 at 21:08

  Oeh Berlijn! Daar ben ik twee jaar terug geweest. Ik vond het een hele indrukwekkende, mooie en bijzondere stad. Heel anders dan een Parijs of Londen. Veel plezier!

  Ik ga deze maand Ibiza weer bezoeken en daarna naar Mallorca 🙂

 • Reply
  bhduit
  6 juli 2016 at 22:22

  Ongelooflijk hoeveel leuke momentjes er in één maand passen Rensina! En bijna vakantie, leuk, leuk, leuk!!

 • Laat een reactie achter