Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: Maart

Pfoe zo was het eind februari en nu is maart ook alweer voorbij. De afgelopen maand is echt omgevlogen, ik had het zo druk met mijn eindexamenproject en daarnaast had ik natuurlijk nog vele andere leuke dingen. Hier lees je alles over de afgelopen maand. 
* Ik ging naar een nieuwe creatieve beurs, Creative Life. En wat was het leuk! Ik denk er de hele week al even aan terug, dus het heeft grote indruk op mij gemaakt. Ik heb er inmiddels over geblogd (met vele foto’s) die je HIER kunt teruglezen.
* Een van de opdrachten voor het eindexamenproject was een fotoshoot. Nou een leukere opdracht kun je niet krijgen natuurlijk, dus ik ging aan de slag. Ik mocht verschillende producten lenen van webshops en winkels, heel lief, en hier zie je een resultaat. Ik hoop volgende week mijn herkansing (één opdracht) te halen en dan vertel ik jullie alles over mijn eerste project.
* Zoals jullie al wisten deed ik mijn eindexamenproject fictief voor Koelmagazine. Zo’n leuk magazine, kennen jullie dit al? Mochten jullie een review willen, dan moet je dat even laten weten in de comments.
* Ik werkte samen met een bedrijf, Foto op Hout. Dit blog staat inmiddels online!
* Als je eindexamen doet op het Cibap, krijgt iedere 4e jaarsstudent een jaarboek. Al jaren zag ik dit voorbij komen en natuurlijk was ik hier erg benieuwd naar. Nu krijg ik er zelf een en inmiddels ben ik op de foto gezet voor het jaarboek. Ik vond hem zo leuk dat ik hem meteen heb nabesteld. Nu nog afwachten hoe het is als ik het boek in handen heb.
* Heerlijke koeken, cakes en taartjes van Sprinklesbakery van het Creative Life. Ik denk dat dit stiekem mijn favoriete foto van het event is 😉
* En nog meer taart! Ik bakte een overheerlijke worteltjestaart voor mijn verjaardag. Het recept staat inmiddels online en kun je HIER terugvinden.
* Onderaan de Creative Life blog kon je al lezen dat ik iets heel moois had gekocht. Dit is de poster die ik heb gekocht bij Inkylines en ik ben er zo blij mee! Het is een zelfgetekende kersenbloesemtak, (ik wil ook zo kunnen tekenen!) en ze heeft nog veel meer bloemen, planten en dieren nagetekend. Deze en alle andere posters en kaarten kun je vinden in haar webshop.
* En als laatst ging ik nog naar de Euroshop beurs in Dusseldorf met school. Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden, maar toch was het in maart.

April belooft weer veel goeds. De lente is nu echt aangekomen en daarnaast ga ik weer aan de slag met een nieuw schoolproject, heb ik eerst wat herkansingen en dagjes vrij en ga ik weer foto shooten. Maar dat lezen jullie allemaal in de volgende maandmomentjes.

Wil je me ondertussen blijven volgen? Dan kun je me volgen op instagram @rensinas.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Mirjam
  1 april 2017 at 16:27

  Leuk weer! In maart heb ik niet zoveel op Instagram gezeten, soms poste ik een foto, maar dat was het ook, daarom ben ik blij met dit overzicht 🙂 Het klinkt als een heerlijke maand! Ongelooflijk hè, dat we alweer een kwart van dit jaar hebben gehad! Heel veel plezier de komende maand!
  Liefs,
  Mirjam

 • Reply
  Daphne Coers
  1 april 2017 at 21:16

  Ja, de tijd gaat enorm snel.
  Inderdaad, Februari is net weg, Maart gaat beginnen en hoppaaaaaaa, ook Maart alweer voorbij.
  Jij hebt wel heel veel leuke dingen gedaan zeg.
  En wat een creatief mens ben je toch!!

 • Laat een reactie achter