Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: Maart

Maart was druk kan ik je vertellen, heel druk! Ik had leuke afspraken, meetings voor YDTC, ging ik erop uit en daarnaast werkte ik iedere ma t/m vrij bij mijn andere werk… Maar toch heb ik erg genoten, het zonnetje kwam weer wat vaker tevoorschijn, het is langer licht en het is natuurlijk officieel  lente geworden! Uiteraard kijk ik nog even terug naar de afgelopen maand. 
*Ik ben nog steeds zo blij met de foto’s die Iris van mij heeft gemaakt, ik heb er al een hoop gedeeld, maar gelukkig zijn er nog een aantal over. Het leuke is, ze heeft er ook over geblogd! Dus mocht je zin hebben om een kijkje te nemen op Iris haar blog, het is zeker een aanrader.
Ook deelde ik een heel leuk nieuwtje over het FesTEAval. Heb jij het al gezien?
* Ik mocht weer shooten voor Wemy’s, deze keer deelde ik een chocolade proeverij. En het was heerlijk kan ik je vertellen 😉 In de collage zie je twee foto’s van het resultaat.
* Wauw dit is een plaatje van Pluk Amsterdam, echt zo’n leuk en lekker tentje in Amsterdam. Oh als ik nu naar die taartjes kijk, krijg ik meteen trek. Ik ga tegenwoordig geregeld naar Amsterdam, om bij te kletsen met Denise, dus een Amsterdam City Guide kon natuurlijk niet ontbreken. Hopelijk volgt er snel een deel 2.
* Dit is ook een mooi beeld uit de Amsterdam City Guide blog, het is Wildernis. Ook een hele leuke winkel die je niet mag overslaan als je in de buurt bent.
* Dit jaar was Creative Life op 23 tot en met 25 maart, en ik ging op zondag heen. Na het geweldige succes van vorig jaar, wilden Denise en ik hier zeker weer een kijkje nemen! We spotten weer hele leuke merken en stands, zo ook deze van PB14 en Isabella Illustrations. Echt tof zo met het motiflow behang.
Verder vonden we het wel een beetje tegenvallen, veel dezelfde soort stands (zoals handlettering) en was veel hetzelfde als vorig jaar… Jammer is dat dan, je hebt er zo lang naar uitgekeken en dan valt het een beetje tegen. Ach ja kan gebeuren, we hadden het wel gezellig en zijn erna nog even Utrecht in gegaan.
* Ook deze lunchbroodjes kwamen online, ze zijn zo lekker! Heb jij ze al gemaakt? Het zijn bruschetta’s met tomaatjes, olijfolie en basilicum. Een perfect recept voor de paasbrunch als je het mij vraagt.
* Voor mijn vaders-, broertje- en mijn eigen verjaardag gingen we uiteten. Deze keer bij Taste and Flavour in Groningen. Hier waren we nog niet eerder geweest, maar het was erg lekker. Het is bij Reitdiep, een hele toffe haven met de leukste huisjes. Ik moest uiteraard even een foto maken!
* En verder heb ik veel afgesproken met mede ondernemers en had ik leuke afspraken voor YDTC. Er komt weer van alles aan, maar dat zal ik snel delen in een nieuwe update. Maar dat het leuk is, is een ding dat zeker is! Want ik was na één meeting zo happy dat ik zowat dansend naar de trein liep 🙂

April zal ook weer druk worden! Het FesTEAval vind natuurlijk plaats op 22 april en hier heb ik nog veel aan voor te bereiden. Zoals de standindeling, producten inpakken en het workshop plan. Daarnaast ga ik weer een aantal dagen naar Marrakech, ik ben gewoon verliefd geworden op deze stad en ik moest er dus zo snel mogelijk naar terug! Ook ga ik verder met het uitwerken van de nieuwe YDTC plannen en hoop ik dat het lekker weer wordt om erop uit te gaan. Hier komen vast foto’s van voorbij op mijn instagram, dus mocht je me missen, je kunt me vinden onder @yourdailyteacup // @rensinas.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter