Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: Maart

Allereerst bedankt voor de leuke reacties op mijn vernieuwde maandmomentjes 🙂 Ik was er zelf ook wel erg blij mee, dus we houden ze erin. Ik zag alleen wel dat er helaas geen een blog meer tussendoor is verschenen. Het stond in de planning, maar ik wist gewoon even niet waar ik het over moest hebben of het ontbrak me aan tijd. Iets met drukte en veel verschillende projecten zullen we maar zeggen. Dat zal de komende tijd ook wel zo blijven, want het marktseizoen gaat weer beginnen (met mijn bedrijf) en daarnaast staan er een aantal workshops gepland... Dus ja mocht ik nog iets van tijd over hebben dan zal ik jullie proberen op te zoeken haha. 

* Maart begon meteen al goed met allerlei workshops die eraan komen en ook zijn er een heleboel nieuwe ingepland. Aanstaande vrijdag geef ik een Teatasting, ik ga namelijk samen met mijn #girlboss netwerkgroep een Girls Night evenement organiseren. Een gezellige vriendinnen avond, 3 uur en keuze uit 9 workshops. Hoe leuk is dat! Ik geef dus een teatasting en als je geïnteresseerd bent, mee wilt doen of meer wilt weten kijk dan even op ons facebook evenement.
* Zoals jullie weten volg ik een thuisstudie tot Theesommelier. Het was zover en ik mocht mijn examen doen, in Rotterdam nog wel. Daarom maakte ik er een leuk dagje van en deed ik ondertussen mijn examen...
* Een topfavoriet uit de webshop, de Raspberry Jam!
* Ondertussen werk ik aan een heel spannend project. Alles op de foto heeft ermee te maken, maar helaas kan ik er nog niets over zeggen. Ik hoop dat ik snel meer kan delen, want ik kan het bijna niet meer voor me houden 😉
* Het Girlsnight event, zo leuk en ik kijk er echt naar uit! Ik zal er verder niks over zeggen, want dat heb ik bij punt 1 al gedaan.
* De monthly van maart is de deur weer uit! Deze keer een monthly in een lente thema, frisse bloemige theetjes en een oppepper. Mocht je hem ook willen, dan heb kun je hem voor de komende maand bestellen. Wat er dan in zit, is nog een verrassing haha.
* De week na mijn examen kreeg ik de uitslag, helaas net 4% te kort en dus gezakt... Zo balen! Gelukkig mag ik nog een herkansing doen, maar toch was ik wel een beetje klaar met die dag.
* Nieuwe filterzakjes in de shop!
* En heerlijke klantfoto's, ik kan daar zo blij van worden als je zonder het te weten opeens een mooi plaatje voorbij ziet komen van een klant die blij is met haar thee of ander gekocht product. Ik deel ze dan ook regelmatig en vind het altijd leuk om zo nu en dan de klant in het zonnetje te zetten.

De afgelopen maand heb ik weer fijne muziek ontdekt. De bovenstaande vond ik op facebook toen ik langs allerlei evenementen scrolde. De artiest, Will Knox, is een singer songwriter uit London. Hij treed binnenkort op in Groningen en het leek me leuk om heen te gaan, maar helaas kan ik die avond niet. Gelukkig heb ik nu wel zijn liedjes ontdekt.

Verder ontdekte ik MC Xander (en dan met name Higher Nature), Milky Change (Cocooning), 'Power over Me' van Dermot Kennedy, Rondé en het songfestival lied van Duncan Laurence.

Het is me ook deze maand gelukt om allerlei fijne dagelijkse puntjes op te schrijven. Ik merk wel dat ik op sommige dagen gewoon niet zoveel leuks of blij's mee maak. Maar op andere dagen kan ik bijna meer dan 6 bedenken. Goed compenseren dacht ik zo.. Ik heb er weer een paar opgeschreven.

*Zonnetje dat schijnt! *Lieve klantbeoordelingen ontvangen *Lekkere taarten bakken én hier complimenten over krijgen van de visite *In een fijn huis werken met grappige bewoners *Weer wat blijer voelen na een dipje *Mooie foto's maken voor instagram *Knallen in de sportschool *Floortje naar het einde van de wereld!! *High Tea-en *Carrotcake jam *Fijn uitslapen *Wedstrijd winnen *Lazy sunday *Chocolademelk van kokosmelk *IG-posts die je een lach bezorgen *Pubquiz *Bieb abonnement nemen *Een treinreis die omvliegt *Fijne ontmoetingen *Iets leuks doen na een stom bericht ipv het geplande (big win voor mij!) *Een frisse schone kamer *Gadogado voor lunch *Contractverlenging van werk! *Eerste ijskoffie van dit jaar *Natuurwandelingen
En de mooiste, een thee die je van binnen helemaal opwarmt, vooral als je niet fit bent! #hartje

Zo, dat was duidelijk een hele drukke maand! Hoe was jullie maart? 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    Mirjam
    7 april 2019 at 08:00

    Ik word altijd zo blij van jouw mooie foto’s. Hopelijk was het Girlsnight event heel leuk en heb je veel mensen enthousiast kunnen maken voor thee. Jammer dat je gezakt bent voor je examen, maar hopelijk gaat het bij de herkansing wel goed. Bij mij was maart vooral een spannende maand omdat ik een sollicitatiegesprek had en ook uitgenodigd werd voor het tweede gesprek. Uiteindelijk heb ik de baan (zoals je hebt gelezen) en nu vraag ik me af waarom ik er zo gespannen voor was 😉
    Succes en veel plezier de komende maand.

  • Laat een reactie achter