Instagram maandmomentjes

Maandmomentjes: Maart

Een beetje te laat… Lees -> Gewoon geen tijd wegens de eindschouw. Ik heb vandaag namelijk de eindschouw van project Loods 5 gehad en daardoor had ik gewoon geen tijd om te bloggen, foto’s te maken, lekker bezig te zijn ofย zelfsย jullie blogs te lezen. Ik heb dus heel wat in te halen qua lezen van blogs, maar ook staan er nog heel wat blogjes hier in de planning. Maar daar ga ik de komende dagen/week mee aan de slag en deze houden jullie dus zeker te goed.ย 
Voor vandaag eerst mijn maandmomentjes van maart…
Maart20161. Ik had wel een hele leuke excursie de afgelopen maand. Ik ging namelijk met school 5 dagen naar Milaan! Zo leuk en echt een inspirerende stad. Hier ga ik uiteraard nog een blogje van schrijven met veel foto’s ๐Ÿ˜‰

2. Eind februari was ik jarig en daarom had ik in maart nog wat feestjes gepland. De eerste was meteen een hele leuke want ik ging namelijk met Cibap vriendinnen een heuse workshop volgen. We maakten DIT boekje en wat ben ik er blij mee!

3. Mijn verjaardagscadeau waar ik zo blij mee ben: Een echt CLUSE horloge. Hij is zooo mooi! Uiteraard moest ik hem even delen op Instagram.

4. Een middagje shoppen met mijn tantes en nichtje in ย Zwolle, het was erg gezellig en ik kocht onder andere dit blousje met zwaluwen.

5. Nog een mooi plaatje vanuit Milaan!

6. Een van de onderdelen van het Loods 5 project was een fotoshoot. Zo tof om te doen! Dit was een samenwerkingsopdracht met twee fase 2- en twee fase 3 leerlingen. Een klein onderdeel van een groter geheel. Misschien deel ik het resultaat nog eens.

7. Ik ging naar de Wonen&Co beurs en spotte dit mooie hoekje in de stand van Folk Conceptstore.

8. ย De instagramtour Groningen is in volle gang en binnenkort gaan we langs de ondernemers om te vragen of ze mee willen werken. Ik promootte hem nogmaals op IG omdat we helaas nog geen (inmiddels al 3) deelnemers hadden… Wil er iemand van hier nog mee? ๐Ÿ™‚

9. Ik bakte voor mijn ‘feestje’ deze overheerlijke carrotcake cupcakes. Het recept staat inmiddels online.

Ik had weer een fijne maand. In het begin nog lekker rustig, met een aantal leuke uitjes. Maar het eindigde toch heel erg druk met de voorbereidingen van de eindschouw en het afronden van alle opdrachten. Hierover zal ik binnenkort wat vertellen.

Nu ga ik gauw alle blogs teruglezen. Tot later! ๐Ÿ˜‰

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Daphne
  6 april 2016 at 20:51

  Heb jij weer even een drukke maand gehad zeg.
  Is altijd zo he, als je het terug leest, dan lees je alles achter elkaar en denk je, sjonge jonge, was ik ff druk ๐Ÿ˜‰

  Wel veel leuke momentjes, waar ik vooral het boekje van foto 2 erg leuk vind.
  Groetjes, Daphne

 • Reply
  bhduit
  6 april 2016 at 22:15

  Wat weer een mooi overzicht vol hoogtepunten Rensina ben helemaal vergeten te vragen naar je Milaan avonturen, vertel je me dat de volgende keer?

 • Reply
  noordinarytales
  8 april 2016 at 12:16

  Super gaaf dat je naar Milaan bent geweest!
  En jammer dat die instagramtour in Groningen is. Anders hadden wij wel mee willen doen ๐Ÿ™‚

  • Reply
   rensinasteursma
   8 april 2016 at 12:51

   Ah jammer zeg! Kunnen jullie niet een weekendje Groningen plannen? ๐Ÿ˜‰ Ohja en anders goodiesponsers zijn?

  Laat een reactie achter