Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: Mei

Woesh, een keer knipperen met je ogen en de maand is alweer voorbij. Zo voelt het tenminste haha, een goed teken, want ik heb weer allerlei leuks gedaan. Ik was druk met school, had maar liefst twee blogevents, maakte nieuwe recepten en deed andere leuke dingen. Vandaag weer de instagram maandmomentjes op een rij…Β 
* Voor Kokotoko mocht ik weer shooten, ik had een hele leuke met Nina van Ninamaakt en daarnaast ging ik afgelopen vrijdag op pad met iemand voor een nieuwe rubriek… Vrijdag komt deze foto online op de Kokotoko instagram en zaterdag zal ik jullie uitgebreid vertellen wat ik nou precies doe voor deze leuke winkel. Het leuke is dat ik allemaal nieuwe plekjes ontdek in Groningen, dit plaatje maakte ik in de Kleine Appelstraat vlakbij het Noorderplantsoen. Een heel schattig straatje!
* Ik ging naar het tweede Dutch Tea Festival en wat was het weer leuk! Ik heb er inmiddels al over geblogd.
* Muntthee met een twist, een overheerlijk zomers drankje dat zowel koud als warm lekker is! Mocht je nog een verfrissend drankje zoeken voor vanmiddag of aankomend weekend, klik dan even op de link.
* Deze maand was bijzonder, want ik had maar liefst twee blogevents. Zo heb je er nog nooit een gehad en zo heb je er twee in een maand. Ik ging naar het event van Viking waar we allerlei creatieve workshops deden. Hier zie je een sneekpeak van mijn nieuwe logo πŸ™‚
*Β Bulgur salade met falafel, oh jummy, ik heb dit recept net ontdekt maar ik heb het in twee weken al 4x gegeten. Het is lekker makkelijk, snel klaar en is ook heerlijk als lunch.
* Ik ben de afgelopen maand weer helemaal into de theezakjes, dat heeft een reden die ik jullie binnenkort zal vertellen. Maar ook kom ik weer allemaal theebeautys tegen en zo ploften er de afgelopen tijd regelmatig mooie enveloppen op de mat. Ik zal binnenkort weer eens een thee update schrijven, want ik ben inmiddels over de 12.000 verschillende zakjes heen!
* Een prachtige theefoto die ik maakte voor de muntthee blog. Dit is denk ik een van mijn favoriete foto’s van mei. Hij is zo goed getimed en mooi gestyled. Op school ben ik op het moment bezig met een keuzeblok fotografie, waar ik allemaal handige dingen leer.
* Het blogevent ter voorbereiding van het Dutch Tea Festival was ook een succes! Ik heb jullie er inmiddels al alles over verteld…
* Ik kwam een hele leuke challenge tegen op instagram, nouja het was meer een foto die ik spotte waardoor er een challenge uit ontstond. Plukgeluk, een mooi boeket bloemen die je zelf samenstelt met bloemen en planten uit bermen of tuinen. Echt heel erg leuk om te doen en vervolgens te fotograferen. Dit was mijn bosje en het heeft 1 week gestaan! Dat is nog eens een goedkope vondst.

Zo, als ik dit allemaal teruglees had ik ook echt een hele drukke maand. Ik was veel met thee bezig, had een aantal blogevents- en uitjes en daarnaast bezocht ik leuke hotspots. Ook stond ik lekker veel in de keuken (stay tuned voor meer recepten πŸ™‚ ) en was ik lekker actief bezig met mijn fotografie skills.
Hoe was jullie maand?!

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    Gonda Westra-Steursma
    12 juni 2017 at 17:53

    Wij hebben momenteel een klein minituintje met kruiden en groente. Nu zit hier o.a. munt in. Hier kun je heerlijke thee van maken, maar ook is het heel lekker in de bidon die we vullen met water en een takje munt. Tijdens het fietsen een heerlijke dorstlesser. Gemakkelijk en eenvoudig. Kan zelfs in een pot op de vensterbank, maar in de volle grond wil het beter.
    groeten, Gonda

  • Laat een reactie achter