Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: Mei

Woesh daar is weer een maand voorbij gevlogen! Maar wat was deze maand heerlijk, oke hij eindigde iets minder leuk, maar tja dat hoort ook bij het leven… Mei was vooral veel gezelligheid, ontspannen, mooi weer en bijzondere uitstapjes. Lees je mee naar mijn maandmomentjes?
* Nog een fijn Marrakech plaatje. Ik mis het best wel en als ik zou mogen kiezen vloog ik direct even terug om weer een kijkje te nemen in de drukke staten en de bijzondere cultuur. Ach ja wie weet na de zomer ofzo… Voor nu voel ik me een beetje verdrietig als ik er aan terug denk, maar hΓ© dat komt vast snel weer goed.
* Zoals ik in de intro al zei was mei de maand van gezelligheid en bijzondere uitstapjes. Zo sprak ik met een aantal mensen af om bij te kletsen. Zo ook met Nathalie. Nathalie ken ik als stagiaire van Kokotoko, waar ik nog steeds foto’s voor maak. Het was de hoogste tijd om bij te kletsen en dat deden we onder het genot van een heerlijke lunch bij Foodmatterz. Een fijne hotspot in Groningen.
* Op tweede Pinksterdag besloten mijn ouders en ik te gaan fietsen. We maken graag een rondje en zo gingen we deze keer richting Meerwijck en Noordlaren (met tussenstop op terras uiteraard!). Het was heerlijk weer en fijn om door alle mooie, bloeiende natuur te fietsen. We fietsen dan ook zomaar 20 km. Vaker doen!
* De tweede meeting was met Mirjam, in Zwolle. We zijn al heel wat jaren blogvriendjes en daarnaast zijn we even oud Γ©n op dezelfde dag jarig! Hoe bijzonder is dat, we besloten na al die jaren elkaar eens in het echt te ontmoeten en dat deden we in Zwolle. Waar we hotspots bezochten, ik haar de boekenkerk liet zien en we genoten van taartjes.
* Mijn lieve mama was deze maand jarig en dat moest ik uiteraard even delen op social media πŸ˜‰
* In Zwolle kocht ik, bij Soortvanwinkel, twee mooie kaarten. Je ziet ze op de foto, de getypte teksten. Ik vond dat de teksten goed bij mij pasten en ik vind ze gewoon heel erg lief.
* Fijn ontspannen met een boek in de zon. Heerlijk is dat en ik doe het veel te weinig. Ik las het derde deel van Jojo Moyes en wauw wat een fantastisch boek. Ik las het express heel langzaam zodat ie niet uit kwam, maar helaas, nu hopen dat er gauw een nieuwe deel uitkomt..
* Ik kreeg de prachtigste theezakjes opgestuurd van instagramvriendin Saskia. Zij en haar vriend gaan graag op reis en naar bijzondere landen. Dit jaar gingen ze naar Bolivia & Peru en hoe tof is het dat ze sinds een aantal jaren op theezakjes jacht gaan voor mij! Leuk dus. Bijna allemaal nieuwen deze keer πŸ™‚
* Ik blogde helaas heel weinig. Het ontbrak me aan inspiratie Γ©n tijd en daardoor is er maar een blog online gekomen. Maar wel een hele leuke, een recept voor ijsthee! Heb je al een kijkje genomen of het zelfs al gemaakt? Lees het hier.

Wat een fijne maand, ik merkte dat ik meer ontspannen was zoals ik al hoopte na het drukke april. Het lukt me steeds beter om te ontspannen na mijn werk of pauzes in te lassen. Daarnaast had ik leuke uitjes en bijzondere meetings. Laten we dit in juni maar doorzetten dacht ik zo. Oh en dat fijne zonnetje mag van mij ook wel blijven! πŸ™‚

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    Mirjam
    4 juni 2018 at 16:25

    Wat een leuk overzicht weer! En yay, ons uitstapje naar Zwolle. Voor m’n gevoel is het al veel langer geleden dan afgelopen maand, komt omdat er zo veel is gebeurd de afgelopen tijd πŸ˜‰ Ik hoop dat het ontspannen je in juni ook goed af gaat!

  • Laat een reactie achter