Geen categorie

Maandmomentjes: mei

Tja, zoals gezegd in de maandmomentjes van mei hoopte ik op een iets rustigere mei maand, maar niets is minder waar. De agenda stroomde af en toe over... Ik moet geloof ik iets meer tijd voor mezelf gaan inplannen. Maarja alles is ook zo leuk en fijn om te mogen meemaken. Dus dat gaan we in juni maar weer eens proberen (al is de eerste week nu al vol haha). Voor nu eerst de maandmomentjes van mei.

* Deze maand was een fijne workshop maand. Met een onverwachte, maar leuke workshop op een basisschool ter ere van een moederdag cadeau (weet meteen weer waarom ik het onderwijs vaarwel heb gezegd haha..) maar de info-les was heel erg leuk. Vervolgens gaf ik nog een uitverkochte (!) workshop bij FVRTS in Surhuisterveen waar ik ook dit plaatje maakte.
* Ik deed een hele leuke theereview en maakte hiervan mooie foto's. Vervolgens schreef ik een uitgebreid blog en deelde ik het op mijn instagram. Leuk al die enthousiaste reacties, dus wie weet is deze bijzondere herbal thee binnenkort in de webshop te vinden -> Ivan Chai.
* Woehoe dit was toch wel het hoogtepunt van deze maand. Ik behaalde namelijk mijn herexamen voor mijn thuisstudie tot Theesommelier en het bijbehorende diploma kwam binnen. Zo trots dat het nu gelukt is met een mooi cijfer en ik dit aan mijn kwaliteiten kan toevoegen. Je snapt ik heb wel even een feestje gevierd.
* Na het succes van de eerdere workshops heb ik mijn gebied iets uitgebreid kunnen we wel zeggen. Afgelopen zaterdag (01-06) gaf ik namelijk mijn allereerste workshop in Rotterdam. Hoe tof is dat. Uiteindelijk hadden we een leuke club en was het weer een fijne workshop. Maar helaas konden veel vaste klanten uit dit gebied niet komen die wel wilden, dus we moeten in het najaar maar snel terug!
* 18 mei was mijn moeder jarig en aangezien mijn vader en broertje de hele dag op de voetbalclub zouden zijn besloot ik een moeder-dochter dagje te organiseren. Samen zijn we Groningen in gegaan en zijn begonnen met een healthy high tea, jaja die bestaan ook ;). Het was heerlijk en iets dat ik nog niet kende dus dat is mooi meegenomen. Vervolgens hebben we een rondje winkels gedaan, wat geshopt en sloten we deze fijne dag af met een lekkere ijskoffie.
* Ik word altijd heel blij van mooie klant-foto's van gekochte producten. En al helemaal als ze aan mij denken als ze op vakantie zijn! Daarom kon dit pareltje van iemand die de Retulp kocht niet ontbreken op mijn tijdlijn.
* Wist je dat alle thee van een plant komt? De Camellia Sinensis ofwel de theeplant. Hier zijn 5 soorten van en de overige soorten als rooibos en kruiden zijn dus officieel geen thee maar tisanes. Weer een leuk weetje om te delen dacht ik zo.
* Ik stond voor het eerst op het SNOR festival in Utrecht. Helaas verliep de verkoop niet zoals gehoopt en waren we op het eind letterlijk weggewaaid maar hadden we toch best een leuke dag. Ik deelde afgelopen week al een blog met een aantal foto's die ik maakte (klik).
* Een nieuw seizoen dus de hoogste tijd voor een nieuwe giftwrap voor de bestellingen. Ik was een beetje klaar met het mintgroene en de gouden papiertjes, dus daarom kocht ik bij Kadodesign een nieuw kleur. Fel geel met een wit streepje, in combinatie met de ijsjesstickers en mijn bedankkaartje een kleurrijk feestje om te ontvangen! Dit wil jij toch ook? Bestel dus maar snel iets in de webshop 🙂 Vind ik heel leuk haha.

Wat een fijn album is dit, Only Human van Calum Scott. Ik luisterde deze maand vooral naar de Special Edition van dit album waar net wat meer muziek op staat. Maar ik wordt er zo blij van. Lekker veel verschillende muziek, mooie teksten en wat een prachtige stem heeft die man! Van mij mag hij snel eens naar Nederland komen voor een concert.
Verder luister ik graag naar de nieuwe liedjes van Avicci, zo'n mooi gebaar nadat hij is overleden.

Zo fijn om af en toe eens niet perfecte plaatjes te delen! Gewoon delen waar je zin in hebt en dat doe ik nu dus in de maandmomentjes.
Waar werd ik allemaal blij van de afgelopen maand:

*Starten met nieuwe projecten *En daar heel enthousiast over zijn *Fijne momentjes met een dierbaar persoon *Een lekkere high tea *Bijzondere aanvragen en nieuwe uitdagingen *Voor jezelf kiezen en jezelf trakteren *Leuke berichtjes mogen ontvangen *Mooie interieurs *Een leuke winkel met mooie producten, deze schattige blaadjes op de foto hierboven spotte ik bij Maak *Markt reacties van klanten *'Bekenden' van instagram en blogs in real life ontmoeten *Starten in een nieuw boek en veel herkenning zien *Meer over jezelf leren en iets beter begrijpen waarom je 'zo' bent *Ontspannen werken en lezen in de trein naar Rotterdam *Mooi weer en eindelijk die zon en warmte! *Nieuwe baksels uitproberen en ze zijn zo lekker *Mooie fotoshoot voor een nieuw project *Leuke samenwerkingen starten *Uit logeren! Deed ik vroeger vaak, nu nooit meer, dus dat was wel even leuk *Mooie nieuwe oorbellen kopen en ze meteen de hele week dragen (dat zijn de beste aankopen!) *Jurkjesweer *Uitkijken naar nieuwe plannen die komen..

En zo kan ik nog wel even door gaan 🙂 Fijn om ondanks de mindere dingen of je even niet zo fijn te voelen, toch veel blije momenten te kunnen zien!

Zo, dat was wederom een hele drukke maand! Vooral op het YDTC gebied, met vele markten, workshops en leuke plannen. Hoe was jullie maand? 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter