Instagram maandmomentjes

Maandmomentjes: Mei

Kijk ik in mijn agenda en zie ik dat het alweer 31 mei is. Jeetje morgen is het alweer juni. Je merkt echt dat het vanaf januari tot nu echt omvliegt. Waarschijnlijk door de vele vrije dagen en vakanties die voorbij komen. Nog een paar weken en het 3e jaar is al om. Dan ga ik gewoon examen doen! Maar goed dat is nog niet zo ver, eerst de maandmomentjes van mei. Mei collage* Ik vond eindelijk een Pilea (of ook wel Pannenkoekenplant genoemd) en kocht deze voor een paar euro over van een andere instagrammer. Superleuk vind ik ze, deze plantjes. Ze zijn helemaal hip op het moment en nog niet te koop in de tuinwinkels waardoor ze via instagram worden doorgestuurd of de stekjes worden verkocht. Helaas komen ze binnenkort wel bij de tuincentra’s, wat ik jammer vind, het speciale gaat er dan wel vanaf.
* De afgelopen maand was dan eindelijk het moment, na vele maanden van voorbereidingen was dan eindelijk de dag van de IG-tour. Wat was het leuk, ik heb er HIER een blog over geschreven en daarnaast komt iedere zaterdag een hotspot online op mijn blog.
* Een van de hotspots was lunchen bij de Uurwerker. Echt een toffe plek waar je heerlijk kunt eten. Jullie kunnen mijn enthousiaste verhalen + mooie foto’s vanaf zaterdag terugzien hier op mijn blog. Dan is deze plek namelijk Hotspot Saturday.
* Mooie styling bij Kokotoko. Ik kreeg gelijk weer wat meer zin in het nieuwe (duurzame mode) project van school, waar ik inmiddels vol in zit. De tussenschouw is geweest en ik kan weer vooruit werken naar de eindschouw.
* Wat kregen we een goedgevulde goodiebag na afloop van de tour!! Dit zat er allemaal in… Wat bijzonder dat je zoveel leuke spulletjes krijgt, terwijl je de meeste bedrijven/winkels niet eens goed kent. Ik heb alles inmiddels een mooi plekje gegeven op mijn kamer, wie weet zien jullie dat in juni terug op mijn instagramfoto’s.
* Ik kreeg mijn eerste Bloomon bos. En wat zijn ze prachtig, sommigen bloemen staan zelfs nu nog (3 weken). Ben benieuwd wanneer ik de laatste weg moet gooien, want ik heb gehoord dat je sommige bloemen ook kunt drogen.
* Zaterdagmiddag was het lekker weer, ik was vrij en alleen thuis dus besloot ik er op uit te gaan. Ik fiets namelijk altijd graag door de natuur. Ik kwam langs dit mooie paadje met veel fluitenkruid, daar moest ik uiteraard een foto van maken.
* Taartbaktijd! Mijn moeder was laatst jarig en ik mocht natuurlijk de taarten maken. 3 dit keer, want de vrienden en vriendinnen van mijn ouders kwamen ook langs. Twee uit een pakje (ook lekker EN makkelijk) en de appel-mascarpone taart van Rudolphs Bakery. Allemaal aanraders hihi.
* Mijn moeder mocht een nieuwe tuinset uitzoeken voor haar verjaardag en daarom leek het mij leuk om allemaal accessoires te geven als cadeau. Het is eindelijk af en ik maakte mooie foto’s van de styling. Ik zal er binnenkort een blog over schrijven.

Hoe was jullie mei maand?
De mijne was zoals jullie kunnen lezen erg druk. Ik had bijna ieder weekend wel wat. Maar in juni wordt het weer wat rustiger. Hopelijk haal ik mijn laatste project en dan heb ik zomervakantie!

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reply
  mirjamschippers
  31 mei 2016 at 16:56

  Leuke foto’s! Mijn meimaand was gigadruk en ik hoop dat juni wat rustiger wordt, maar dat zit er nog niet echt in. Veel succes met je laatste project!
  Groetjes,
  Mirjam

 • Laat een reactie achter