Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: November

Woesh de maand is echt weer omgevlogen! Voor mijn gevoel kom ik net terug uit Marrakech en zo is er alweer een maand voorbij. Het was dan ook een hele drukke maand. Jullie hebben het vast gemerkt, ik was veel minder actief hier op het blog maar ook op mijn persoonlijke instagram @rensinas. Ik was druk voor Yourdailyteacup (goed teken), deed leuke dingen en was veel op pad. Vandaag, met iets vertraging, de maandmomentjes van november.
*Aangezien ik op het moment veel binnen werk (bestellingen inpakken, producten fotograferen, computerwerk etc) mis ik het buiten zijn best wel. Ik ga dan graag even een rondje fietsen in de natuur of maak een fijne wandeling. Hier fietste ik langs Tripsbos, een route die ik vaak fiets, heerlijk.
* Yourdailyteacup ging voor het eerst ‘op pad’. Martine van @omstebeurt heeft een heel mooi atelier in Groningen, bij de Papiermolen, en twee keer per jaar zijn er de Open Ateliers. Ik vroeg of ik bij haar mocht plaatsnemen met mijn theetjes, chocola en ander lekkers en dit mocht :). Het was erg gezellig, ik heb veel mensen gesproken en uiteindelijk best nog veel verkocht!
* De Marrakech en Essaouira blogjes kwamen online. Ik heb hier best een tijdje aan gewerkt en ik ben dan ook trots op het resultaat. Fijn dat jullie er ook zo lief op reageren.
* November was de maand van de adventskalenders! Poeh wat heb ik er veel gemaakt, ik deed alles zelf, stickers plakken, vullen en mooi in een doosje verwerken. En dit alles 24x was toch meer werk dan ik dacht. Volgend jaar gaat dit dus echt even anders ;). Maar het was het waard, want ik hem er meer dan 150 verkocht! Ik moet nog even exact tellen hoeveel het er zijn, maar ik zal snel een YDTC update delen.
* Nog een fijn plaatje uit het atelier van Martine, ik was echt verliefd op haar atelier. Helaas is ze er nu uit omdat ze weer thuis gaat werken… Oh en ik kocht er ook nog twee prachtige, glazen theepotten! Die zien jullie vast snel langskomen.
* De adventskalender in zijn totaliteit!
* Nog meer Marrakech en Open Ateliers, haha, tja ik had niet veel tijd om nieuwe foto’s te maken en daarnaast was het vaak al donker als ik er tijd voor had. Toch jammer dat het niet meer zo lang licht is…
* Ook ging ik naar Zwolle, we hadden weer een Motiflow meeting, onderweg op het station spotte ik dit fijne herfstplaatje. Ik had onbewust een outfit in herfstkleuren aan en genoot van de dwarrelende bladeren op het perron.

December is alweer een paar dagen bezig! Maar ik ga deze week weer aan de slag om nieuwe producten te verzinnen voor in de shop, even wat vrije tijd nemen na de drukke adventskalender bestellingen en gewoon weer aan de slag voor Motiflow en Kokotoko waar ik nog steeds voor werk… Hoe was jullie november maand? Ook zo druk? Of wat rustiger?

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reply
  Daphne
  6 december 2017 at 08:09

  Wow…..jij bent druk geweest.
  Ik word er zelf bijna gehaast van als ik het zo lees?
  Wat gaaf dat het zo goed gaat met je on line shop. Fijn toch, als je kan zeggen “volgend jaar moet dfit anders”, dat geeft aan dat het voor jouzelf alleen te druk is.
  Mooie foto’s maak je steeds!
  Succes en fijne maand, groetjes, Daphne.

 • Laat een reactie achter