Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: November

Deze maand is geloof ik nog sneller voorbij gevlogen dan de anderen. Mede door de drukte die ik had met de webshop. De adventskalenders zijn niet normaal veel besteld, dus je kunt nagaan dat ik daar druk mee was. Verder ging ik veel op pad, de natuur in, deed ik een high tea etc. Je leest alles in dit blog! Trouwens, ik moet wel even zeggen dat ik heel blij ben met deze collage, zo fijn al die matchy kleurtjes 🙂 Dat maakt me blij. 
* Begin november ging ik gezellig bijkletsen met een vriendin. We besloten om even naar de kinderboerderij en het park te lopen. Daar schoot ik dit plaatje, tof he! Gewoon in Hoogezand…
* November was ook de maand van de throwback naar Kopenhagen. Deze hele slaapkamer zou ik zo in zijn geheel willen kopiëren naar mijn eigen kamer. Zo mooi, dit is in het Hay house. Een van de vele Hotspots in Kopenhagen.
* De adventskalender kreeg begin november een zusje in de vorm van allerlei lekkers. Samen met Baq Groningen heb ik namelijk een aanvullende box samengesteld met oa lekkere koekjes, meringues en fudge. Op deze manier heb je echt een geniet momentje; een heerlijk theetje en daarbij iets lekkers. De boxen zijn beide goed ontvangen. Ik heb maar liefst 165 kalenders mogen maken en ook 10 mensen blij kunnen maken met de BAQ kalender. #trots
* Een happy Rensina hier, zo heb ik geloof ik nog nooit op de foto gestaan. Ik was dan ook blij verrast toen ik deze leuke foto van Babette kreeg. Het is onderdeel van de shoot voor de adventskalender en zal ook nog langskomen in de komende weken waar ik weer iedere dag een foto deel over de adventsthee van die dag.. Maar dit kan ook een leuk weetje zijn, een tip of bijvoorbeeld een zetwijze. Dit deel ik trouwens op Instagram en Facebook mocht je het willen volgen.
* Het mooie Stilleben in Kopenhagen. Prachtige winkel!
* En ook dit is een plaatje uit Kopenhagen. Ik heb echt zoveel moois gezien en ontdekt. Heb je het eerste algemene Kopenhagen blog al gelezen? Je vind hem HIER.
* Een zondagmiddag wandeling in het bos met mijn moeder. Zo fijn, ontspannend en dan ook nog zo’n mooi zonnetje. Ik doe dit veel te weinig, terwijl ik er zo van kan genieten.
* Deze appel-wortel muffins zijn te lekker. Zeker een aanrader om te maken.
* Afgelopen week ging ik weer eens met vriendinnetje Denise op pad. Dat was al weer veel te lang geleden, dus de hoogste tijd om weer een nieuwe stad te ontdekken. Deze keer gingen we naar Rotterdam waar we eerst genoten van een heerlijke high tea bij The Tea Lab. Verder zochten we leuke hotspots en mooie winkeltjes op. Maar ik moet wel zeggen Rotterdam zelf vind ik niet zo leuk. Het is een beetje groots, uitgestrekt en heeft gewoon niet zoveel sfeer als bijvoorbeeld Groningen, Zwolle of Deventer. Die kleinere knusse steden spreken me toch meer aan.

De maand november bestond dus voornamelijk uit de webshop, adventskalenders en bestellingen inpakken. Ondertussen had ik ook nog hele spannende gesprekken en was ik af en toe een beetje té druk. Gelukkig kon ik dat af en toe compenseren met een natuurwandeling, bijkletsmomentje of relaxavondje. December lijkt voor nu nog wat rustiger, maar de feestdagen komen er aan en daarnaast ga ik nieuwe doelen opstellen en plannen bedenken voor Yourdailyteacup.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter