Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: November

Ik roep het iedere maand, maar wat gaat de tijd toch snel… Het is gewoon nog maar iets van 20 dagen tot het Kerst is. Deze maand was ik ziek, deed ik leuke dingen en bezocht ik nieuwe steden. Ik heb uiteraard weer een collage met de hoogtepuntjes. 
November 2016* Deze maand genoot ik van de natuur. Ik liep laatst naar het station toen het had gevroren en mistig was. Mooie plaatjes levert dit op, maar het was wel erg koud zeg…
* De ‘Op stap met Knip‘ begint steeds meer vorm te krijgen (al is er nu weer een probleem, dus is het weer uitgesteld…). Maar hopelijk komt de eerste nieuwsbrief gauw uit, want ik heb inmiddels al 4 steden bezocht.
* Een van de vier steden die ik heb bezocht is Nijmegen, hier was ik nog nooit eerder geweest, maar wat is dat een leuke stad zeg! Ik ben er nog lang niet uitgekeken dus ik moet snel weer eens terug. De winkel 512/Blesh You was mijn favoriet. Hier hoop ik snel een hotspot blog over te schrijven voor op dit blog. Toch handig die uitjes, heb ik ook meteen weer nieuwe hotspots blogjes verzameld.
* Het eerste kerstkaartjes blog kwam online (en de tweede inmiddels ook) en wat kreeg ik veel lieve reacties. Zowel hier, als op instagram en ik kreeg zelfs lieve appjes. Zo leuk als een blog waar ik enthousiast over ben ook goed  ontvangen wordt.
* Ik bakte een overheerlijke Sinterklaastaart. Het is nu 1 december, dus je hebt nog tijd genoeg om deze taart voor Sinterklaas te maken. Als je hem maakt, stuur je me dan een foto? Vind ik leuk om te zien 🙂
* Voor het eerst bezocht ik Flavourites live. Ieder jaar zag ik de leukste foto’s en aankopen voorbij komen op instagram en nu mocht ik gewoon mee via Knippie. Flavourites is een soort beurs waar de leukste webshops komen en je dus eens live kunt komen shoppen. Het is prachtig aangekleed en daarnaast kun je ook workshops en demonstraties volgen. Hier zie je hoe handgemaakt behang word gedrukt. Ik wil daar nog een apart blog over schrijven.
* Jaaa ik kon jullie eindelijk mijn geheime project laten zien: Op stap met Knip. Thanks voor de lieve reacties en goeie tips die ik kreeg!
* Ik kocht weer nieuwe kerstkaartjes en veranderde mijn kaartenrekje. Zo kan ik er nog even van genieten voordat ik ze op ga sturen.
* Een fijne boswandeling bij de Fraeylemaborg in Slochteren. Ik speurde met mijn moeder naar paddestoelen en we vonden hele bijzondere soorten. Uiteraard moest ik alles vastleggen met mijn camera 🙂

Zo ik had geloof ik weer een drukke maand nu ik dit teruglees. De komende maand zal ik weer op pad gaan door Nederland voor Op stap met Knip, hoop ik mee te gaan met een Knippie fotoshoot en daarnaast zal ik uitgebreid kerst vieren. Sinterklaas moet ik helaas over slaan dit jaar… Ik hoop dat jullie allemaal een fijne decembermaand hebben! Tot snel. 

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Verie
  1 december 2016 at 17:55

  Een super leuke maand heb je gehad (ondanks je ziek-zijn). Ik vind het `op-stap-met-Knip` zo leuk idee! 🙂

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Reply
  Marieke | WitWonen.com
  1 december 2016 at 20:46

  Ik ben benieuwd naar je december momentjes!

  Groetjes Marieke

 • Reply
  Daphne
  3 december 2016 at 10:08

  De tijd vliegt inderdaad, helemaal als je zoveel doet in 1 maand.
  December zal wel nòg sneller gaan, voor je gevoel, want dat is helemaal zo’n maand waarin veel te beleven is.
  Fijne tijd en veel plezier met je leuke activiteiten de komende tijd.
  Groetjes, Daphne

 • Reply
  bhduit
  4 december 2016 at 21:32

  Mooi overzicht Rensina! Jammer dat de nieuwsbrief nog niet echt van de grond komt, hopelijk zijn de problemen gauw opgelost. Gelukkig geniet jij nu ban de voorpret 🙂

 • Laat een reactie achter