Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: Oktober

Naar mijn idee heb ik de vorige maandmomentjes nog maar net geschreven (is eigenlijk ook zo door Marokko), en dan is oktober ook alweer voorbij… Het was voor mij een bijzondere maand, want mijn webshop Yourdailyteacup ging live! En dus kwamen de eerste orders binnen, had ik leuke samenwerkingen en lanceerde ik mijn eerste eigen product. Maar daarnaast had ik ook een meeting voor Motiflow, werkte ik voor Kokotoko en deed ik nog veel meer. Hoewel het fijn is dat het einde van dit jaar weer nadert en alle leuke feesten er weer aankomen, had ik toch graag gewild dat er soms wat meer uren in een dag zitten πŸ˜‰ Goed, gauw naar de maandmomentjes van oktober, want ik ben alweer veel te lang aan het introduceren haha.Β 

* Zoals jullie weten kwam ik begin oktober terug van mijn reis naar Marrakech. Uiteraard had ik een koffer vol souvenirs mee en dit prachtige, handgemaakte kussen is er een van. Ik ben er zo blij mee en hij ligt inmiddels op mijn bed the shinen. Ik zal snel mijn andere souvenirs delen, want met alles ben ik erg blij.
* Afgelopen weekend besloot ik dat het tijd was voor appeltaart. Ik maakte een heerlijk recept van Rutger Bakt en hij is heel goed gelukt. De taart was dan ook erg snel op πŸ˜‰ Ik zal snel het recept delen!
* Jaaaa daar is ie dan, mijn eigen gemaakte product. Een heuse Thee-Adventskalender. En wauw wat wordt ie goed ontvangen. Sinds hij online staat in mijn shop zijn de bestellingen echt enorm, superleuk natuurlijk. Maar stiekem ook best een werk zo’n helemaal handgemaakt product.
* Nog een prachtig plaatje uit Essaouira, Marokko!
* Voor de @yourdailyteacup instagram ben ik van plan om om de zoveel tijd een leuke thee quote te delen. Dit is de eerste en ik vind hem al erg leuk geworden. Jullie toevallig nog een leuke quote? Laat het me vooral weten.
* Wat ik zo leuk vind aan het hebben van een eigen webshop, zijn alle leuke en lieve reacties die ik te zien en te horen krijg! Er komen al allemaal mooie plaatjes voorbij op Instagram en Facebook en daarnaast zijn de eerste blogs geschreven #trots. Lynda schreef een blog over mij en mijn webshop. Vind je dat leuk om te lezen? Neem dan zeker even een kijkje op eenkleinstukjevanmij.
* Een van mijn favoriete foto’s die ik tot nu toe maakte voor de webshop!
* En ook de eerste gastblog is langsgekomen. Afgelopen week konden jullie het lekkere recept voor de Pumpkin Spice Tea Latte lezen op mijn blog. Terwijl ik dit typ (woensdagavond) bedenk ik me dat ik dit recept morgen (vandaag dus…) ook wel eens kan gaan maken. Heerlijk even genieten tussen al dat harde werken πŸ™‚
* Mooie kaartjes in het kaartenrek, spotten jullie de Yourdailyteacup bedankkaartjes ook?

Op naar een hele drukke novembermaand. Met onder andere de eerste ‘markt’ voor YDTC, leuke meetings, een fotoshoot voor Motiflow en weer lekker hard werken aan de shop. Wat zijn jullie plannen?

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter