Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: Oktober

Opeens waren er 2 maanden voorbij. Ik was zo druk en natuurlijk ook eventjes weg, dat ik helemaal ben vergeten om een maandblog over september te schrijven. Gelukkig had ik wel een collage gemaakt, maar ik denk niet dat het veel zin heeft om die nog te delen, dus dat doen we ook lekker niet ๐Ÿ˜‰ Maar oktober is inmiddels ook omgevlogen, dus de hoogste tijd voor een terugblik op de afgelopen maand!


* Ongelofelijk! Op 1 oktober bestond Yourdailyteacup alweer 1 jaar. Wat een feest was dat, want ik hield een heuse feestweek met iedere dag een andere actie. Alle reacties waren zo leuk en er kwamen veel bestellingen. Op naar jaar 2 ๐Ÿ™‚ Oh en ik schreef een blog over wat er het afgelopen jaar allemaal gebeurd is. Gemist? Je kunt hem natuurlijk teruglezen.
* Op mijn persoonlijke instagramaccount kwam deze maand veel over Kopenhagen online. Ik schoot zoveel mooie plaatjes, waaronder deze in de Botanische tuin.
* In de maand september was het pre-order maand voor de YDTC thee adventskalender. Deze enorme stapel, die net zo hoog was als ikzelf, was de eerste levering. En dit was nog niet eens de helft, kun je nagaan hoe hard ik heb gewerkt. De kalender is populair en kan nog steeds besteld worden. Ik duim dat mijn record van vorig jaar verbroken wordt haha.
* De volgende drie foto’s zijn allemaal van mijn geweldig citytrip naar Kopenhagen. Twee van een heel leuk koffietentje, Kompa ‘9 en de andere is het Deens Design Museum. Heb je mijn blog al gelezen? Daar ben ik best trots op, hij is heel lang met lekker veel foto’s. En zo lief al jullie reacties er op! En ik ben as we speak begonnen met het hotspot blog, dus die komt er hopelijk snel aan.
* Fijne cadeautjes voor de shoot van de Adventskalender. Babette, van @studiobabsie heeft me geholpen met de fotoshoot en ze maakt de prachtigste foto’s. Ik ben enorm blij met het eindresultaat en mijn instagram zal de maand november en december gevuld worden met prachtig beeld.
* Het was gewoon alweer 4 jaar geleden dat ik mee ging op een fantastische reis naar Ethiopiรซ. Met Edukans, om daar twee weken het lesgeven te ‘verbeteren’ en te zien hoe het onderwijs en het leven er daar aan toe gaat. Inmiddels doe ik dus ook al 4 jaar niks meer met het onderwijs en mis ik het totaal niet… Maar toch denk ik af en toe nog eens terug aan deze bijzondere momenten. Ik zou best nog eens terug willen om te zien hoe het daar nu is en te zien hoe het met mijn ‘twin’ gaat.
* Ik had gedacht na de pre-order dat het grootste gedeelte van de adventskalenders wel verkocht zou zijn. maar niets is minder waar. Ik ben de hele maand oktober druk geweest met inpakken en versturen. Inmiddels heeft het grootste gedeelte van mijn wederverkopers ook de kalenders in de verkoop en kan ik vertellen dat de eerste boxen van november de deur uit zijn gegaan. Ik blijf dus lekker bezig de komende maand. Heb jij er al eentje? ๐Ÿ˜‰

November is ook alweer aardig volgepland, zo heb ik een aantal leuke afspraken voor Yourdailyteacup, sta ik op de ladiesnight in Hoogezand met mijn producten en ga ik de kerstmarkten voorbereiden. In de tussentijd hoop ik ook nog wat tijd te spenderen met mijn familie en vriendinnen, dus ik zal me wel weer vermaken. Mocht je in de tussentijd benieuwd zijn, volg me dan op instagram. Daar deel ik regelmatig updates.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Mirjam
  4 november 2018 at 09:13

  Heerlijk weer om te lezen! Ik duim hard mee dat je een record aan kalenders gaat verkopen! Heel veel plezier de komende maand!
  Groetjes,
  Mirjam

 • Reply
  Daphne
  4 november 2018 at 09:20

  Je bent zo te lezen hartstikke druk.
  Leuk hoor, om na een jaar terug te kijken en te zien dat je destijds een goeie stap gezet hebt.
  Ga zo door!

 • Laat een reactie achter