Instagram maandmomentjes Persoonlijk

Maandmomentjes: September

Het is inmiddels al bijna half oktober, maar ach ik gooi gewoon de maandmomentjes van September online. Ik vind het gewoon leuk om ze te delen en terug te lezen aan het eind van het jaar. Dan kan er dus geen maand ontbreken πŸ˜‰ Ik was namelijk op reis eind september en wel naar het mooie Marokko! Ik zal hier snel over bloggen, maar eerst nog even de maandmomentjes van september.
* Zoals jullie hebben kunnen lezen in de update, was ik de afgelopen maanden druk met mijn eigen bedrijf Yourdailyteacup. Echt ook zo leuk om te horen hoe enthousiast en blij iedereen voor mij is. Ik zal snel weer een update delen want er is heel veel leuks gebeurd (mocht je al nieuwsgierig zijn, kijk dan even op www.yourdailyteacup.nl!)
* Yes, ik ging naar Marrakech. Na maanden van vooruitkijken, plannen maken en dingen regelen, was het eind september eindelijk zover. Ik kon de laatste dingen kopen, inpakken en natuurlijk mijn Time To Momo boekje bekijken.
* Ondertussen was ik nog druk met het maken van productfoto’s voor Yourdailyteacup. Een week na mijn vakantie wilde ik namelijk al een groot deel van de foto’s af hebben en online hebben staan. Zodat de webshop online kan. Het is aardig goed gelukt vind ik, de helft stond voor mijn vakantie op de kiek.
* September was op zich ook wel de maand van de uitjes, drukte en andere leuke dingen. Allereerst te beginnen met dΓ© trade show voor ondernemers: Show Up. Echt ik vond het geweldig! Kijk nu alweer uit naar de volgende beurs in Februari.
* Ik mocht weer aan de slag voor een thee-review voor het blog (binnenkort weer eentje!!) en wel voor het mooie merk Dutch Harvest. Benieuwd naar mijn bevindingen? Lees dan gauw even terug.
* Mijn moeder wilde al jaren naar Pura Vida in Blauwe Stad. Het Noord Nederlands Orkest speelt daar ieder jaar een gratis concert waar duizenden mensen op af komen. Toen ik het weer langs zag komen op FB besloten we om er heen te gaan. Campingstoeltjes, biertje, nootjes en dekentje mee en we konden genieten van een mooie muzikale avond. Zeker een aanrader voor volgend jaar!
* Naar mijn idee had ik de hele maand heel weinig geblogd, maar toch kwam er ook nog een heerlijk recept online en een boekreview! De heerlijke citroencake uit het boek ‘Partyfood‘ van Rens Kroes. Heb jij hem toevallig nog geprobeerd?
* En tja, de laatste dagen van September bracht ik door in het mooie Marrakech. Als het voor YDTC weer wat rustiger is, ga ik gauw aan de slag met de foto’s en blog. Want wauwie wat was het gaaf en mooi.

Misschien al een tijdje geleden, maar hoe was jou September maand?
Mocht je mij vaker willen volgen, volg me dan op instagram of Facebook. Hier plaats ik regelmatig updates: @rensinas en @yourdailyteacup.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter