DIY

Mannen cadeaubox

Eind februari/begin maart is het altijd feestweek bij ons… Ik ben namelijk de 26e jarig, mijn broertje de 28e en dan komt mijn vader nog op 06 maart. Je kunt wel zeggen dat we het druk hebben met feestjes en gezelligheid. Erg leuk natuurlijk! 
Omdat mijn broertje vandaag jarig is, moest ik natuurlijk weer een mooi cadeautje verzinnen. Hij vraagt namelijk altijd geld en dat vind ik zo saai om te geven. Dus bedenk ik zelf altijd iets anders. Deze keer haalde ik mijn inspiratie van Pinterest, net als bij het appeltaartcadeau, maar nu dus een mannen variant. 
GiftboxZoals ik al zei heb ik een mannen cadeaubox gemaakt. Want tja een cadeautje voor een man is toch best lastig. Ik ben geïnspireerd door deze pin en heb daar mijn eigen draai aan gegeven.
Mijn broertje houdt namelijk van het kijken van films, series en het spelen van games. En daarom leek mee dit het perfecte cadeautje. Wil je weten hoe je het maakt? Je hebt niet veel nodig:
GiftboxJe kunt het natuurlijk zo groot/klein maken als je zelf wilt. Deze spullen heb ik gebruikt.
Oja ik heb niet gekozen voor een dvd/game want mijn broertje zegt dat het zonde is van je geld. Je kunt nu tegenwoordig toch alles downl…? Daarom heb ik gekozen voor een tijdschrift, passend bij zijn interesses. Daarmee kan je ook lekker onderuitgezakt in een stoel zitten met een glas drinken en wat lekkers.
GiftboxOm toch het bioscoop gevoel te geven heb ik het cadeau verpakt in een ‘popcorn’ box. Ik heb nog gezocht, maar helaas kon ik geen echte popcorn box vinden in de winkels (Iemand tips?). Daarom ben ik zelf aan de slag gegaan met een doos, rood inpakpapier, taart onderzetters en een zwarte stift. Toch best goed gelukt vind ik!
GiftboxDe volgende keer wil ik nog wat verhogingen maken onderin de doos zodat je deze wat beter ziet. Alle producten er leuk ingezet, vervolgens ingepakt in folie en een bijpassend lintje maakt het echt af. Nu nog afwachten tot de jarige uit bed komt en ik het cadeau kan geven, ben benieuwd naar zijn reactie!

Wat vinden jullie van zo’n mannenbox? Zouden jullie het leuk vinden als ik hiermee experimenteer en vaker zo’n box deel in meerdere varianten? Ik hoor het graag.

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Daphne
  28 februari 2016 at 13:01

  Het i inderdaad altijd lastig, die cadeautjes voor mannen!
  Dit is wel een heel erg leuk idee en je kunt hem helemaal vullen naar eigen wens.
  Goed om te onthouden!
  Veel plezier vandaag.(is hij al wakker, hi hi)

  • Reply
   rensinasteursma
   1 maart 2016 at 19:33

   Haha ja inmiddels was hij al wakker.
   Ben benieuwd naar jou versie als je hem eens gaat maken. Wel even met me delen he 😉

 • Reply
  bhduitW
  28 februari 2016 at 22:20

  Nou ik denk dat Jarno dit leuke pakket wel weet te waarderen, super leuk gemaakt Rensina!!

 • Reply
  Verie
  29 februari 2016 at 10:00

  Super leuk. Inderdaad is een cadeautje voor mannen veel moeilijker als voor vrouwen! 😉 Bedankt voor je tip..hier kan ik weer wat mee! 🙂

  Lieve-groetjes,
  Verie

  • Reply
   rensinasteursma
   1 maart 2016 at 19:32

   Fijn dat je er wat aan hebt!
   Ik ben benieuwd naar jou versie. Wil je hem met me delen als je het hebt gemaakt? 🙂

 • Reply
  Cosy by Cindy
  1 maart 2016 at 21:16

  Heel erg leuk! Ik hou van leuke inpakideeen!
  Liefs Cindy

 • Laat een reactie achter