Cibap Persoonlijk

Mijn stage bij de Knipmode!

Het is inmiddels alweer 3 maand geleden dat ik mijn stage bij de Knipmode heb afgerond… Ik had beloofd om nog wat te delen over deze stage, dus nu ik even vrij heb tussen de examenprojecten de hoogste tijd om bij te kletsen. Stiekem mag ik het nu ook pas delen, want alle foto’s die ik heb gebruikt voor mijn verslag zijn van fotoshoots die nog moesten komen. Deze bladen zijn inmiddels uit, dus kan ik het delen. Ik zit trouwens lekker in de blogflow, volgende week volgt mijn Koelmagazine examenproject en ook voor donderdag en zaterdag heb ik een blogje ingepland staan! 
Maar nu eerst de Knipmode… 
Uiteraard moest ik ook dit jaar weer een stageverslag maken. Dus ik kon het niet laten om deze in Knipmode stijl te maken. Ik ben er zeer blij mee en het is helemaal geworden zoals ik had gehoopt. Ik heb het tijdschrift gemaakt met hierin de opdrachten, mijn werkzaamheden en de reflectie. Daarnaast heb ik een werkschrift gemaakt als bijlage. Hierin staan mijn leerdoelen + reflectie, mijn weekplanningen en de beoordelingen. Als laatst heb ik nog een banner gemaakt om het setje samen te binden, dit zit ook altijd om het tijdschrift als er een bijlage bij zit.
Hierboven zie je mijn twee werkzaamheden pagina’s! Ik heb echt heel veel gedaan als je het zo bekijkt he. Van assisteren bij de fotoshoots tot het schrijven van blogs en het bezoeken van events tot het aannaaien van knopen…

Ik heb mijn stage bij de Knipmode als zeer positief ervaren. Ik kreeg veel vrijheid in het uitvoeren van de werkzaamheden en daarnaast kon ik mijn eigen projecten opstarten. Vooral het opstapmetknip project was erg leuk om uit te voeren. En het leuke is dat Ellen, de nieuwe stagiaire, deze taak heeft overgenomen. Trots dat mijn bedachte project zo leuk is ontvangen en nu nog doorgaat :).
Ook het stoffenboek was heel tof om te maken, ik wil hier nog zeker iets mee gaan doen (uitgeven!) maar hier heb ik helaas nog geen tijd voor. En op de eerste twee mailtjes die ik heb verstuurd heb ik negatief reactie gehad van de uitgevers… Maar goed we gaan binnenkort gewoon door.
Het was fijn om te merken dat er zo positief op mijn ideeën werd gereageerd. Ik voelde me dan ook helemaal geen stagiaire en werd echt als werknemer gezien. Ik kreeg verantwoordelijke taken en daarnaast vroegen de andere medewerkers mij ook gewoon ‘belangrijke’ dingen. Meestal kon ik ze beantwoorden en zo niet speelde ik de vraag door aan iemand die er wel van af wist.
Ik heb weer veel bijgeleerd op het gebied van mode, stoffen en online taken.Verder was het altijd erg gezellig op de redactie en hadden we af en toe een lunch samen en werd er een kerstdiner georganiseerd. Hiervoor werd ik ook uitgenodigd en dan merk je echt dat je er helemaal bij hoort. Ik kon altijd met mijn vragen bij iedereen terecht en werd goed geholpen.

Christine, mijn stagebegeleidster, heeft mij goed begeleid en ik kon altijd met mijn vragen bij haar terecht. Vooral haar uitgebreide beoordelingen op de leerdoelen en tussenbeoordeling vond ik erg prettig. Ik kreeg goeie feedback en daarnaast gaf ze positieve tips waar ik wat mee kon om mijzelf te verbeteren. Ik merk dat ze mij echt waardeert. En mij bepaalde, specifieke taken toevertrouwd.
Dank voor de fijne stageperiode! Ik kijk zeer positief op de afgelopen periode terug.
Vanaf Februari tot en met ongeveer Juli komt mijn naam in het colofon!! Hoe leuk is dat 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Verie
  18 april 2017 at 09:13

  Ik kon het niet laten om gelijk een kijkje te nemen en wat ziet dit er super tof uit en wat een prachtig werk heb je ervan gemaakt. Je hebt zoveel talent! Super leuk!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  • Reply
   mydailyt
   20 april 2017 at 16:09

   Dankjewel voor je lieve compliment Verie, zo leuk! 🙂
   Groetjes, Resnina

 • Reply
  Daphne Coers
  18 april 2017 at 21:55

  Zo zeg, wat moet jij glimmen van trots!!
  Dit klinkt bijna niet als een stage, maar gewoon als een echte werkplek.
  Heel leuk ook dat jouw bedachte plan doorgezet wordt, wat zal je daar ook trots op zijn!
  Een goede beoordeling is meer dan op zijn plaats.
  Heel goed gedaan Rensina, wees trots op jezelf!

  • Reply
   mydailyt
   20 april 2017 at 16:10

   Dankjewel Daphne, lief!
   Zo voelde het ook inderdaad, als een werkplek.
   Groetjes, Rensina

  Laat een reactie achter