Geen categorie

My Monthly Teacup: April

Jeetje, voor mijn gevoel duurde april echt eeuwig... Ik weet niet eens meer wat er allemaal gebeurd is haha. De hoogste tijd om terug te blikken op de afgelopen maand en te zien wat er op persoonlijk vlak gebeurd is, wat ik in de corona tijd zoal doe en natuurlijk Yourdailyteacup's april. 

* Oja, het is Pasen geweest 😉 Daarom hadden we een leuke actie, namelijk de high tea to go. Zo leuk om, samen met de bakster, een mooi pakket samen te stellen. En natuurlijk moest ik dat ook even mooi vastleggen. Goed gelukt!
* New Leaf! In de hele winkel vind je allemaal mooie theeplanten, de Camellia Sinensis. Zo leuk om te zien wat er gebeurd, want inmiddels hebben de meeste plantjes allemaal nieuwe blaadjes. Trotse plantenmama hier haha.
* Verder hebben we de afgelopen tijd niet stil gezeten. Er zijn een hele hoop nieuwe producten binnen gekomen en we hebben zelfs een nieuw merk. Newby Teas, een kwalitatief theemerk uit Engeland. We hebben verschillende soorten theezakjes, piramide zakjes en losse thee. Een deel staat al in de webshop, maar wil je alles zien? Dan moet je even naar Groningen komen.
* Ivm de corona kan ons horeca stukje helaas niet open. Best heel jammer, want het liep vanaf het begin al heel erg goed. Daarom hebben we nu besloten om to go te gaan doen. Koffie, cappuccino, thee, je kunt het allemaal meenemen. En daarbij hebben we natuurlijk ook genoeg lekkers; scones, brownies en koeken. Zo fijn dat mensen ons al hebben opgezocht voor een drankje to go.
* Een mooie foto van mij, gemaakt tijdens het geven van de theeworkshop. Helaas kan dat nu ook even niet doorgaan. Ik werk aan een online versie, maar het ontbreekt me nog een beetje aan tijd. Hopelijk snel!
* Nog een fijn to go plaatje, zo blij met de mooie bekers! Uiteraard met de illustraties van Ninamaakt erop.
* Er is een nieuwe rubriek op instagram, de breek-de-week thee. Iedere woensdag zal ik een thee uitlichten en vertellen wat dit is, wat er in zit en hoe je hem bijvoorbeeld zet. Ook een leuk idee in blogvorm?
* De Paas high tea to go! Prachtig geworden zoals je kunt zien en gelukkig ook veel gekocht.
* Sinds april hebben we limited edition theesoorten in de webshop en winkel. Iedere maand zullen we 2 nieuwe theesoorten uitzoeken, passend bij de tijd van het jaar, het weer of een gevraagde soort. Deze thee zal dan een maand te koop zijn in de webshop en winkel. Is ie op? Dan is ie ook echt op...

De afgelopen tijd moesten we natuurlijk veel binnen blijven en konden we niet even een terrasje pakken of gezellig afspreken. Nou was dat voor mij niet zo heel moeilijk, de winkel is weer open dus ben ik bijna elke dag in Groningen te vinden. Wel heb ik daarnaast lekker veel gewandeld en gefietst. Maar liefst 5 weken op rij heb ik iedere zondag meer dan 20km gefietst #trots! Door corona is op zondag de winkel gesloten dus kan ik mooi op pad en verder lezen in het zonnetje of aan de bak in de keuken. Mijn blije momentjes? Ik ben nog steeds iedere avond blije momentjes aan het opschrijven, zo fijn en ik merk dat het me helpt om te zien wat me echt blij maakt, want vaak komen dezelfde dingen terug.

*Een vriendin verrassen met een babyshower op afstand. Hij zou bij mij in de winkel plaatsvinden, maar door corona kon dat natuurlijk niet. Dus brachten we de cadeautjes langs met versierde fiets en toeterende auto's. Zo leuk! *Fijne nieuwe wandel en fietsroutes ontdekken, de leukste paadjes tegenkomen. *Het fijne zonnetje dat veel scheen! *Een teatasting doen met allemaal groene theesoorten *In de krant staan met YDTC *Het bezig zijn met vlog, stories en instagram maakt me zo blij de laatste tijd en geeft veel waardering.  *Dat we nog steeds gewoon naar buiten mogen *De mooie natuur *Alle nieuwe blije klanten en orders *Interessant boek en mooie tijdschriften lezen *Niks doen wat me nooit echt lukte, en nu fijn voelt *Blije kriebels *Bloesem en bloesemregen *Hoe een slechte dag tot fijn en goed kan eindigen *Oma kunnen opzoeken *De winkel, dat echt mijn plekje is geworden *Broodjes met aardbeien als ontbijt! *Drukte in de winkel met zelfs even een wachtrijtje *Inspirerende theeverhalen *Mate Honey pannenkoekjes voor lunch *Keihard lachten tot tranen toe *Bootcamp uitproberen, fijn eindelijk weer sporten. *Stoepkrijt liefde *Chai Latte *Knuffels *Lieve berichtjes en complimenten ontvangen op alles wat ik doe op instagram!

En natuurlijk nog veel meer. Fijn om de blije dingen in het leven te kunnen zien, want soms voel ik me echt niet zo blij. Maar gelukkig weet ik inmiddels dat het meestal wel weer goed komt.
Hoe was jullie april?

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter