Instagram maandmomentjes Persoonlijk Yourdailyteacup

My Monthly Teacup: Juli

Woesjh weer een maand voorbij, wat gaat de tijd toch altijd snel! Helemaal als het een drukke periode is. Ik was veel aan het werk op Woelwijck zoals gewoonlijk, maakte allerlei plannen voor Yourdailyteacup waaronder nieuwe services en had een heel festivalweekend voor te bereiden. Daarnaast was het heerlijk weer in juni, soms zelfs zo heet dat we niet eens buiten konden zijn (nee, ik hou niet van extreme hitte...). Ik deed een beetje aan hitteplan, maar ook weer niet echt. Bij ons binnen is het namelijk heerlijk koel altijd, vergeleken met buiten. Goed, genoeg gekletst over naar de maandmomentjes van Juli.Β 

* Juli was de maand van de uitgebreide blogs die ik deelde. Zo kwam het Thee & Zwangerschap blog online waar ik veel tijd in heb gestoken. Blij met het eindresultaat, heb jij het blog al gelezen?
* De maand augustus is inmiddels begonnen, maar eind juli kwam de Summer Sale online in de webshop. Een hele hoop theetjes zijn namelijk nog niet ontdekt en daarnaast staan er een aantal andere producten in de sale die de shop helaas gaan verlaten. Gewoon een tip, maar misschien zit er iets leuks voor je bij πŸ˜‰
* Naast de sale kwamen er ook nieuwe pakketten online, de Travel Collection en de Ice Tea Collection. De eerste is een feestje voor op reis of al dromend aan die mooie landen op de bank. En de tweede bevat allerlei theeΓ«n die zeer geschikt zijn voor ijsthee. Beide aanraders moet ik zeggen!
* Er stonden drukke markten op de planning, de tweedaagse markt Flinke Zomer Favorieten was hier een van. Heerlijke omgeving, toffe kramen, mooie producten en vele bezoekers. Een geslaagde markt was het zeker en daarnaast heb ik goed om mezelf gedacht want we (mijn moeder en ik) zijn blijven overnachten in een fijne B&B. Toch net iets relaxter de dag afsluiten, wat later opstaan en de tweede dag fijner beginnen. Ik heb hier een blog over geschreven, want wauw wat een pracht-locatie is dit! In december zijn we er zeker weer bij tijdens de winter editie.
* Af en toe deel ik leuke en lekkere tips op mijn social media kanalen instagram en Facebook (volg je me al πŸ™‚ ).
Zo ook over de Shock Brew ijsthee methode, een hele snelle manier om lekkere ijsthee te maken. Een aantal schijfjes sinaasappel en limoen toevoegen en klaar is je zomerse drankje. Staat ook nog eens leuk op tafel.
* Onlangs heb ik de Tea-Cocktail ontdekt. Een cocktail dat ik maak met een earl grey theelikeur, tonic en sinaasappelschil. Heerlijk! Ik wil hier nog over gaan bloggen, maar eerst even tijd vinden. De foto's zijn in ieder geval al gelukt.
* Verder ben ik druk in de weer met tea-pairing. Iets waar ik meer mee bezig wil zijn en over wil leren. Ik ben begonnen met een stuk kaas en verschillende theesoorten. Dit is voor een mogelijk grote opdracht, maar heel tof om te merken en proeven wat nu wel of niet goed bij de kaas past. Ik wil dan ook gauw naar een goede kaaswinkel om meer stukjes kaas op te halen en te testen wat hier nu wel/niet bij gaat passen. Er komt mogelijk ook een workshop aan over dit!
* Afgelopen weekend (2/3/4 aug) was het zover, Festival Zoet in Sleen. 3 dagen knallen op een heerlijke plek met iedere dag 2 workshops en natuurlijk hopen op een goede verkoop. Van tevoren was ik al druk met bakken, inpakken en spullen bij elkaar zoeken. Ik gaf namelijk de workshops Bakken met Thee. Heel veel werk, maar zo leuk om alle reacties te zien en te horen! Spoiler, het was een groot succes πŸ˜‰ Maar dit lees je in augustus wel haha

Deze maand even geen muziek, maar een boeken website. Ik ben namelijk wat meer aan het lezen geslagen. Vroeger verslond ik boeken, maar al een hele tijd las ik nauwelijks, 2 boeken per jaar was al veel zegmaar. Dit vond ik stom want lezen ontspant mij en daarnaast vind ik het heerlijk om helemaal in een boek te zitten. Daar moest dus verandering in komen. Ik besloot weer een bibliotheek pas te nemen, plande tijd in om te lezen en zocht mooie boeken uit. Verder maakte ik een account aan op Goodreads, een hele fijne site/app waarop je je boeken kunt bijhouden. Daarnaast kun je je mening geven over de gelezen boeken, een wishlist aanmaken (zo fijn!) en vrienden volgen met hun leesvorderingen. Als doel heb ik gesteld 10 boeken te lezen dit jaar en dat gaat helemaal lukken. Ik zit namelijk al op 7 boeken en ben in de 8e bezig.

Mocht je ook op Goodreads zitten en nog geen vriendjes met mij zijn, volg me gerust! Ik vind het leuk om te zien wat iedereen leest en heb daardoor al veel nieuwe boekentips gevonden.

Ik ben mijn fotomapje weer even ingedoken en vond weer 4 pareltjes die ik zeker even wil delen. Linksboven zie je de wc van It Flinke Boskje tijdens Flinke Zomer Favorieten. Zelfs die was mooi kan ik je vertellen, zo mooi die raampjes helemaal met de zon πŸ™‚

*Mooie plekken ontdekken *Inspirerende, creatieve spullen/DIY's/plekken ik hou ervan *Bijkletsen met vriendinnen Β *Naar de nieuwe Lion King film in de bios op een hete dag (heerlijk koel daar) *Sparren met mede ondernemers *Spannende projecten, waaronder een mega project waarop ik duim dat doorgaat *Een 3-daags festival doorkomen *Mooie natuur, check die roze bloemen!! *Fijne pakketjes ontvangen met nieuwe producten voor de shop *Opeens zin hebben in foto's maken van het bakproces *Toffe samenwerkingen *Lieve complimenten ontvangen, ik wordt er steeds beter in om ze te geloven πŸ˜‰ *Last hebben van mezelf, maar steeds beter weten hoe hiermee om te gaan *Leuke plannen maken voor mijn rondreis door Polen *Nieuwe werkplek wat heel leuk is *Fijne reacties ontvangen op je workshops, zelfs van profs uit het vak #trots! *Een beetje down zijn en weten dat het wel weer over zal gaan *Heerlijk zomers weer! Alle zomerkleding dat weer aan kan *Softijsjes *Alle series die ik volg krijgen nieuwe seizoenen of zijn net gelanceerd, dus veel tijd voor relax binnenkort haha

Weer veel te veel mee gemaakt de afgelopen maand. De helft alweer vergeten en dus maar eens door mijn foto's scrollen om te zien wat er gebeurd is...

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    Mirjam
    6 augustus 2019 at 11:34

    Leuk om weer te lezen! Heerlijk om zo met je bedrijf bezig te zijn. Ik heb je toegevoegd als vriend op Goodreads, leuk om elkaar van boekentips te voorzien πŸ˜‰ En dat je de helft vergeet van de gebeurtenissen van afgelopen maand is heel herkenbaar. Soms heb ik ‘s avonds al moeite om te herinneren wat ik overdag allemaal gedaan heb.
    Veel plezier en succes komende maand!

  • Laat een reactie achter