Instagram Instagram maandmomentjes Persoonlijk Yourdailyteacup

My Monthly Teacup: Juni

Juni is omgevlogen en nu ik er aan terugdenk weet ik niet eens meer wat er allemaal is gebeurd. Wel weet ik dat het een leuke maand was, mooi weer (soms zelf te heet!) en met allerlei fijne plannen & afspraken. Daarom is het weer tijd voor de maandmomentjes die vanaf nu een nieuwe naam krijgen. ''My Monthly Teacup'', hoe leuk is dat. Past perfect bij de naam van het blog en waar het over het algemeen over gaat, thee 😉

* We trapten de maand af met meteen een hele leuke workshop. Zaterdag 1 juni was namelijk de allereerste workshop bij Maak in Rotterdam. We waren met een leuke club en de groep was erg geïnteresseerd. Fijn! Deze workshop komt in het najaar weer op de agenda, want veel vaste klanten uit die richting konden helaas niet. Dus ben je benieuwd? Houdt dan de workshop agenda in de gaten 😉
* Mooi, ingepakte cadeautjes zijn mijn favoriet! Daarom maak ik van iedere webshop order een feestje. En helemaal als ik de inhoud op verzoek mag maken en opsturen naar de ontvangster. Er werd me gevraagd om een speciaal chai pakketje samen te stellen, dus dat doen we dan natuurlijk. Inmiddels heb ik de blije reactie van de ontvangster doorgekregen, leuk leuk! Ook voor pakketjes op maat kun je bij ons terecht.
* Even een foto van mijn happy face, want wauw wat gaat het allemaal goed. Ik krijg die glimlach haast niet van mijn gezicht, zoveel leuke reacties, vrolijke klanten, mooie orders en de leukste aanvragen stromen binnen. Zo fijn als al je harde werk wordt beloond.
* Eigenlijk heb ik zomerstop met de workshops, maar er staat nog een hele leuke op de planning. Een workshop weekend kun je beter zeggen! Ik geef namelijk op Festival Zoet (2/3/4 augustus) twee keer per dag een workshop Bakken met Thee en daarnaast sta ik er met mijn losse thee en aanverwante producten. Er zijn nog tickets beschikbaar voor dit leuke festival + de vele workshops. Kijk daarvoor even op de site van ZOET.
* Wat een klus was dit, de afgelopen weken was ik druk met thee zetten, proeven, fotograferen en teksten schrijven. Maar eindelijk staat hij dan online, hét ijsthee blog. Een blog met allerlei verschillende manieren om ijsthee te zetten. En daarnaast geef ik vele voorbeelden van goede theesoorten om te gebruiken. Heb jij het blog al gelezen?
* Ik noemde al een tijdje dat ik bezig was met geheime plannen en stuk voor stuk deel ik ze met mijn volgers. Afgelopen zondag deelde ik het grootste project waar ik op dit moment mee bezig ben. Ik schrijf een boek, een e-book, over Bakken met Thee. Met hierin informatie, voorbeelden en deel ik een hele hoop recepten. In de tussentijd ben ik al lekker begonnen met bakken, staan de eerste recepten op de kiek en kan ik gaan starten met het uitwerken. Een hoop te doen, maar allemaal zo leuk en lekker.
* Als iemand je een inspiratiebron noemt en graag meer wil horen over je bedrijf dan spreek je natuurlijk af. En dat deden we op maandagmiddag. Onder het genot van een heerlijke hangop en sprankelend drankje bij Foodmatterz kreeg ik een hele hoop vragen op me afgevuurd en deelde ik mijn verhaal. Daarnaast spraken we ook gewoon over het ondernemerschap en wat er allemaal wel/niet leuk aan is. Fijn zo'n middag want het brengt mij ook weer een hoop inspiratie.
* Er kwam de afgelopen week een nieuw product online, de juffen- en meestersthee. Een perfect cadeautje als afscheid voor de juf of meester om te bedanken voor het fijne schooljaar. Het is nu al een succes, want ze worden massaal gekocht. Ze staan nog steeds online tot het zomervakantie is en verder zijn ze te koop bij FVRTS in Surhuisterveen en bij Inspiratiecafé OSO in Groningen.
* Wat een succes is het ijsthee blog, zo leuk om te zien dat iedereen massaal aan de slag is gegaan met de ijsthee methoden en de genoemde theesoorten. Er werden zelfs nieuwe recepten met me gedeeld en werd ik benoemd tot ijsthee influencer. Nou die taak neem ik graag op me hoor! 🙂 Ik heb er een speciaal hoogtepuntje van aangemaakt op instagram waar ik alle foto's en reposts deel over de ijsthee. Perfect ook met dit zomerse weer.

Deze afspeellijst heb ik weer helemaal ontdekt op Spotify. Ze veranderen mee met de seizoenen en zo heb ik al geluisterd naar de winter en de lente, nu is dus de zomer aan de beurt. Zulke fijne nieuwe en oude liedjes komen voorbij en vaak zet ik hem gewoon op shuffle modus en dansen maar. Heel fijn tijdens het inpakken van de bestellingen of tijdens het doen van saaie taken. Aanrader dus!

Hierboven een aantal snapshots van foto's uit mijn telefoon. Ik maak een hele hoop foto's en deel ze lang niet allemaal. Maar deze vond ik wel leuk, het beeld linksboven kwam veel voor de afgelopen maand. Backstage bij fotoshoots, de ijsthee, nieuwe recepten en een heuse theecocktail. Daarnaast was ik vaak in de natuur te vinden, is het beachseizoen begonnen en had ik hele leuke brainstorms. Waar werd ik allemaal nog meer blij van de afgelopen maand:

*Enthousiaste aanvragen die onverwachts op je pad komen *Bijzondere projecten die eraan komen *Lekkere drankjes  *Een fijne ladiesnight in de bioscoop *Kletsen over het ondernemerschap *Blije momentjes vieren *IJskoffie!! *Familieweekend *Bijkletsen met mensen die je lang niet hebt gezien *Een nieuwe cafeetje uitproberen, de Groene Stoel, aanrader! *Blije reacties en foto's van klanten *Nieuwe uitdagingen, zoals meelopen met een winkel waar ik binnenkort een dag in de week ga werken *Creatieve workshop volgen, travel journal *Eindelijk na een jaar het nieuwe huis van een vriendin bekijken *Spannende projecten opstarten met het Cibap, mijn oude school *Een boek van je lijstje die eindelijk beschikbaar is bij de bieb *Een mooi boek uitlezen *Een inspiratiebron en influencer worden genoemd #trots *Een blog waar je lang aan hebt gewerkt dat heel enthousiast wordt ontvangen *Fietsen in de natuur en nieuwe plekjes ontdekken *Mooie bloemetjes

En zo kan ik nog wel even door gaan 🙂 Fijn om ondanks de mindere dingen of je even niet zo fijn te voelen, toch veel blije momenten te kunnen zien!

Oké, ik weet weer wat ik allemaal in juni gedaan heb 😉 Juli beloofd veel goeds met een aantal nieuwe plannen, een tweedaagse markt waar ik veel zin in heb en andere dingen.
Hoe was jullie maand? 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter