Instagram maandmomentjes Persoonlijk

My Monthly Teacup: Mei & Juni

Zo duurde april eeuwig, zo snel vlogen de afgelopen twee maand om. Even knipperen en het is gewoon alweer juli! Daarom deze keer niet 1 maand, maar 2 maandmomentjes. Want er is heel veel leuks gebeurd dat ik graag op wil schrijven (vooral voor mezelf, maar natuurlijk mogen jullie meelezen :)).

* In mei waren we volop in de weer met de moederdag cadeautjes. Er werden veel moederdag theeën besteld wat ik altijd superleuk vind want dan mag ik allemaal persoonlijke labels maken, met tekst voor de ontvanger.
* Mooi, nieuw servies in de winkel. Deze mooie foto maakte ik samen met mijn stagiaire.
* Nog steeds blij worden van de sfeertafel voorin de winkel. Hij is nu zo lekker kleurrijk en vrolijk.
* Een nieuwe lading Nute thee binnen, dus deze mooie zakjes zijn weer voldoende op voorraad.
* Woop woop de nieuwe website én webshop is live en zo blij met het resultaat.
* Eind mei, we maken ons klaar voor de heropening van de horeca. Alles weer lekker schoon en mooi neergezet, en de menukaarten afgestoft. We zijn er klaar voor 😉
* IJsthee fans opgelet, de nieuwe theeën zijn bijna allemaal zeer geschikt voor ijsthee en worden dan ook al veel gemaakt. Zo leuk om te zien en te horen. Deze foto maakten we zelf en zo blij met deze shiny foto.
* Is het geen plaatje deze thee, de Feel Well Balanced thee. Een heerlijke rooibos met oa honing, kamille en citroengras.
* Af en toe gun ik mijzelf een cadeautje, een hele prestatie want vaak vind ik dat ik niks hoef of het niet nodig heb.. Maar ik leer het steeds beter om mijzelf ook af en toe eens wat duurders te gunnen 😉 Zo kocht ik deze mooie mok voor mezelf van iemand die ik al heel lang volg op instagram. En blij dat ik ben, drinkt fijn en hij staat ook nog eens heel mooi!

* De horeca mocht weer open en al zoveel lekkere drankjes gemaakt! Vele theesoorten maar ook healthy tea, matcha en ijsthee.
* Ik maakte foto's van de taarten en ze zijn allemaal zo mooi. Natuurlijk kon een menukaart foto niet ontbreken.
* Zo blij wordt ik van alle terugkerende klanten. Ik weet inmiddels wat voor thee ze gaan kopen of wat ik ze kan adviseren en daarnaast is het gewoon ook heel gezellig en waardevol.
* De ruimte is nog een beetje hol en we vonden een oplossing in deze mooie wanddecoratie. We hebben verschillende theefoto's uitgezocht en deze laten drukken, nu zie je in een notendop de theecyclus aan de wand, geeft meteen ook heel veel sfeer.
* De thee blogs zullen verhuizen naar de webshop en zo is daar ook een nieuw blog online gekomen. Lisa is namelijk lid geworden van het blogteam en zal steeds 2 theeën tegen elkaar zetten. Een pure en een blend, het eerste blog is meteen een hele mooie. Dus mocht je een kijkje willen nemen, doe dat via deze link.
* Wie mij al langer volgt kent deze foto al, maar ik vind hem gewoon zo leuk dat ik hem opnieuw deelde. En hé de theeplant kan altijd wel even in de spotlight.
* Jorian maakte prachtige foto's van de thee en de theebloem. Zo'n mooi plaatje dit!
* De mascarpone taart met rood fruit!!
* En hier heb je een van de healthy theesoorten. Met sinaasappel, munt en steranijs. Ik maakt ze altijd met een twist want alleen 'takken'thee vind ik niks, dus deze theesoorten zullen altijd een pure thee als basis hebben.

*Al zolang in mijn blije dingen boekje schrijven, gewoon al vanaf februari *Nieuwe samenwerkingen *Een avondfietstocht door de natuur -> gemist nu de normale dingen weer opstarten *Dingen uitspreken *Dat alle mensen het zo fijn vinden bij ons binnen *Alle mooie straatjes in Groningen *Weer buiten de deur lunchen, op een mooie nieuwe plek, helaas wel ter afscheid van een vriendin die gaat verhuizen *Goed om mezelf denken en rust nemen *Een nieuwe thee levering *Blije klanten *Mensen die spontaan binnen komen zitten *Mooie sandalen bestellen en kunnen houden *Een leuke bijnaam krijgen *Lekkere lunch en taart *10.000 stappen gezet, lang geleden *Lekkere creatieve werkflow *Muziek die alles altijd weer opvrolijkt en beter maakt *Lekker even uitslapen *Schilderen, fijn om weer creatief bezig te zijn *Altijd maar weer die fijne bloemen, vogels, kikkers en kleurige bermen *Wandelen met een vriendin en bijkletsen *Een good hair day, wel in de avond helaas

Natuurlijk waren er ook mindere dagen en minder blije momenten, maar ik kijk liever terug op de blije dingen. Op naar juli waarmee we al zijn begonnen. Ik mag weer op een huis gaan passen voor twee week, dat vind ik stiekem erg leuk en verder kijken we wel wat er allemaal gaat gebeuren.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    Mirjam
    16 juli 2020 at 09:49

    Wat heerlijk om weer een blog van je te lezen! Zo leuk ook om de foto’s van de winkel te zien, ziet er echt zó tof uit!

  • Laat een reactie achter