Instagram maandmomentjes Persoonlijk Yourdailyteacup

My Monthly Teacup: November

November was een drukke, hectische maand. Ik had het nog steeds erg druk met alle adventskalenders en soms was alles zo overweldigend dat ik het even niet meer zag zitten allemaal… Gelukkig is het goed gekomen en zijn we aanbeland in december πŸ˜‰ Daarom tijd voor de maandmomentjes van november. Er is weer veel gebeurd.Β 

* Yes er is een nieuw verkooppunt bijgekomen. Bode is een pop up store in Rotterdam en verkoopt sinds een paar week een aantal theesoorten, Tony’s en thee accessoires van Yourdailyteacup. Blij mee! Mocht je nou in Rotterdam zijn of hier in de buurt wonen, neem dan zeker even een kijkje in deze mooie winkel vol fijne producten van kleine ondernemers.
* Zoals ik al zei was november nog steeds de maand van de adventskalender bestellingen, aangezien vele mensen deze hebben ontvangen krijg ik de leukste plaatjes toegestuurd! Deze is van mijn fotoshoot van vorig jaar, maar ik zie vele leuke creaties langskomen. Van mooie kerstbomen vol theetjes tot houten schijfjes en leuke ophang ideeΓ«n.
* Voor YMCA Nederland mocht ik een leuk kerstpakketje maken. De Superwaste backpacks werden uitgekozen en ik kon het niet laten er een mooi kaartje en theesample bij te doen. Leuk zulke projectjes πŸ™‚
* Samen met het Cibap in Zwolle (mijn oude school) heb ik een leuk project opgestart, een aantal examenstudenten zijn voor mij aan de slag gegaan en ontwerpen mooie dingen. Hierdoor moet ik af en toe naar Zwolle om de voortgang te bekijken, ik kan het dan niet laten om er een leuk dagje van te maken. Deze keer ging ik naar Kampen en bezocht ik de Eenhoorn. Een thee/koffie/sigarenwinkel. Er is een sigarenfabriek die je kan bezoeken en zo deed ik een rondleiding. Erg leuk om eens te zien en natuurlijk heb ik wat lekkere theesoorten mogen proeven!
* Wat een hoop adventsbestellingen, ik kan erover blijven praten. Zo massaal zijn ze besteld, echt ongelofelijk. Trots ook want zo hoorde ik al dat er zelfs eentje in Noorwegen is en ook in Polen. Fijn om deze groei te merken!
* Voor een aantal projecten mocht ik weer een eigen theeblend uitzoeken! Zo heb ik gezocht naar een zwangerschapsthee Γ©n een thee voor een cafe op Lanzarote. Deze zijn inmiddels gevonden en staan zelfs al online. Maar zo ziet dat er dan uit, allemaal mooie theesoorten op een rij om te proeven.
* Leuke sinterklaas cadeautjes inpakken en versturen!! Altijd een feestje om de bestellingen leuk te verpakken.
* De Smashing Pumpkin, zo’n fijne herfstthee. Dit mooie plaatje komt uit het blog over ‘Zomaar een zondagmiddag in het bos‘. Nog steeds blij als ik hieraan terug denk en de mooie foto’s zie.
* Yes, ik heb weer een theekaartje gevonden. Dit mooie kaartje is van Studio Kuukeluus en is natuurlijk de perfecte kerstkaart. Je vindt hem in de webshop.

Thee Adventskalenders! ✨ Aangezien ik natuurlijk helemaal fan ben van thee kalenders kan ik zelf niet achterblijven. Al een aantal jaren koop ik verschillende kalenders en het lijken er steeds meer te worden… Want natuurlijk support ik mede ondernemers uit binnen- en buitenland en kan ik het niet laten om al die verschillende theesoorten te proeven. En verder is het natuurlijk hartstikke handig voor inspiratie ? Deze 5 kalenders heb ik dit jaar van English Tea Shop, Bird and Blend Tea, Tearevv en AC PerchsΒ ? (nog eentje onderweg van Teapigs). Twee zijn al zo goed als op en met de rest ga ik snel beginnen!

Ik moest de afgelopen maand even goed voor mezelf zorgen… Ik merkte namelijk dat ik zo hard doorholde dat ik mezelf even vergat. Soms tot drama aan toe, maar gelukkig weet ik steeds beter wat ik moet doen om mijzelf weer wat beter te voelen. Daarom had ik af en toe een vrije dag genomen en deed ik wat quality time met mezelf om zo maar even te zeggen #selfcare. Alleen op pad is altijd iets wat ik erg fijn vind, zelf weten wat ik ga doen, zitten waar en wanneer ik wil en even geen meningen of aanspraak.

Zo zat ik op een zondagmiddag zomaar in een fijn koffietentje met een boek, liep ik langs leuke winkeltjes, ging ik heerlijk uiteten met een vriendin na een lange dag werken; bij El Santos in Groningen zo lekker, spotte ik mooie interieur hoekjes, werkte ik aan een advent fotoserie voor instagram content, mooie fotoseries krijgen precies zoals in je hoofd en nog een beetje mooier, blije reacties van klanten en heerlijk sporten in de sportschool! Allemaal weer fijne momentjes van november.

December wordt ook een drukke! Er staan nog 3 markten op de planning, waaronder 1 van twee dagen… Maar veel zin in want de Flinke Winter Favorieten is altijd zo leuk. Daarnaast lopen er nog wat projectjes voor kerst en ga ik aan de slag met de nieuwe plannen voor het nieuwe jaar Γ©n rond ik het oude jaar een soort van af voor zover dat kan πŸ˜‰
Ik hoop snel ook weer een ander blog te schrijven. Ik heb al wat ideetjes, maar dat zie je vanzelf!

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    Mirjam
    1 december 2019 at 14:58

    Pfoeh, het klinkt alsof je een heel drukke maand achter de rug hebt! Heel tof om te merken dat je bedrijf groei doormaakt, ben echt heel blij voor je. Al kan ik me ook goed voorstellen dat je soms te veel blijft doordraven, supergoed dat je ook momentjes voor jezelf pakt.
    Heel veel succes in december! Ik ben benieuwd naar nieuwe blogbericht πŸ™‚

  • Laat een reactie achter