Home Makeover

Nieuw kleurtje op de muur!

Ik was toe aan een nieuw, fris kleurtje op de muur! Dus na enkele weken kleuren zoeken en twijfelen heb ik dan eindelijk een keus gemaakt en een pot muurverf gekocht. Vandaag ben ik druk bezig geweest en kan ik het resultaat met jullie delen. Want wat is het mooi geworden! Daarna heb ik ook gelijk een ander, nieuw hoekje gemaakt. Daar zie je ook wat foto’s van voorbij komen.
Schouw
De roze kleur op mijn schouwmuur was ik al een tijdje zat. Het was net iets te fel en ik wilde iets fris voor de lente en zomer. Nadat ik enkele groentinten had uitgekozen in de bouwmarkt ben ik gaan bekijken welke kleur ik het mooist vond. Ik heb er twee uitgekozen en die heb ik op de muur getest met behulp van de nieuwe kleurtesters van Flexa. Handige dingen zijn dat zeg! Je knijpt er wat verf uit en rolt het zo op een stukje muur. Eenmaal droog kun je bekijken welke kleur je het beste vind passen. Ik heb gekozen voor de linker: Early Dew.
Deze kleur vind ik al tijden mooi… En de verf was ook nog eens in de aanbieding, wat een geluk!
SchouwVandaag had ik een vrije dag van school, dus ben ik de halve dag bezig geweest. ‘s Ochtends de schouw leeg maken en de eerste laag op de muur. Drogen en ‘s middag heb ik de tweede laag aangebracht. Toen deze droog was kon ik de schouw opnieuw gaan inrichten en stijlen!
Dit was toch wel het leukste gedeelte haha.
SchouwschouwIk vond het best nog even spannend, want was het wel de juiste tint? Maar wat vind ik het mooi geworden! Lekker fris en licht. Mijn roze, grijze en mintgroene accessoires staan er ook nog eens heel mooi bij. Het gele boek Shoot van Zilverblauw valt nu extra goed op.
Misschien ga ik nog wat meer geelachtige tinten toevoegen 🙂 Vind namelijk roze met okergeel ook zo’n goeie combi. (En leuk voor de zomer hihi)
SchouwschouwZoals jullie wel merken ben ik helemaal blij met het resultaat! Mijn kamer is klaar voor de lente en zomer 🙂 Het enige wat ik nu nog ga zoeken is een nieuwe, hippe klok. Ik zit te denken aan zo’n  natuurlijke/houtachtige klok van Zuiver of een DIY beton klok met kleurrijke wijzers. Hier ga ik nog eens goed over nadenken. Maar kom ik zeker op terug!

Wat vinden jullie van de kleur Early Dew van Flexa?

PS. Toen ik vanmiddag vrolijk op de bank zat te kijken naar mijn mooie, nieuwe muur, ontdekte ik ineens dat mijn schoenen wel heel goed matchen met de muur 🙂
Schouw

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Verie
  14 april 2016 at 19:45

  Heel mooi geworden, Rensina! Echt gaaf, leuk dat je in zo’n korte tijd een heel andere kamer kan maken! Geniet ervan!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Reply
  Marja kenter
  14 april 2016 at 20:37

  Het ziet er heel gezellig uit Rensina ik hou ook erg van die kleur.
  Groetjes Marja

 • Reply
  noordinarytales
  15 april 2016 at 10:00

  Echt een hele mooie kleur! Het ziet er echt goed uit. En wat handig zijn die kleurtesters! Die had ik zelf ook ooit wel nodig gehad.
  Leuke foto’s ook!

 • Reply
  bhduit
  16 april 2016 at 22:08

  Een heel goede keus Rensina en wat handig die testers van Flexa, vind het resultaat echt prachtig geworden! Mooi vind ik ook de poster met het blad, ach…het is gewoon áf!!

 • Reply
  Greetings from Arnhem
  17 april 2016 at 19:10

  Mooie kleur! Het resultaat ziet er erg goed uit. Nu genieten na al dat harde werk! 😉

 • Reply
  rensinasteursma
  20 april 2016 at 12:58

  Mooi resultaat Rensina!
  Ik ben benieuwd welke klok het gaat worden……

  Liefs, mams

 • Laat een reactie achter