Reizen

Op reis met srprs.me update!

Jaa nog even en dan is het zover, dan gaan mijn moeder en ik naar een nog onbekende stad in Europa. Vandaag een kleine update voor jullie, want ik las al in de reacties dat jullie net zo benieuwd zijn als ik! πŸ™‚Β 

Schermafbeelding 2015-05-07 om 19.44.35

Nog drie dagen en zo’n 9 uur dan vliegen mijn moeder naar een onbekende stad in Europa. Om half 6 ‘s ochtends moeten we in Rotterdam Airport zijn… Pff dat wordt vroeg op (om half 3 vertrekken we met de auto, we worden we door m’n vader weggebracht). Oh ik ben zo benieuwd waar we heen gaan… We hebben inmiddels de kraskaart binnen, moeilijk om niet vast te kijken waar we heen gaan hoor. Maar we wachten geduldig af tot op het vliegveld hoor! Ook hebben we een site met de weersverwachting voor de 4 dagen daar. Deze zal iedere dag worden bijgewerkt. Eerst werd het maandag 20- en dinsdag/woensdag/donderdag 19 graden. Gisteren werd het iedere dag 19 graden maar wel een zonnetje en af en toe een wolkje. En vandaag is het dit: πŸ™‚

Schermafbeelding 2015-05-07 om 19.45.01
Oh ik hoop toch zo dat het zulk mooi weer blijft! Alleen snap ik dat maantje op de laatste dag niet (het zou toch niet de hele dag donker zijn πŸ˜‰ ) Vast een foutje…
Waar denken jullie dat ik heen zal gaan?
Oja en dus geen bekende hoofdstad al Londen, Parijs of Barcelona.

Op Facebook stelde ik ook deze vraag en wat kreeg ik al veel reacties, kijken wie de ‘winnaar’ zal worden haha. Zo werd genoemd: Barcelona (kan dus al niet), Berlijn en verder is ons veel plezier gewenst. Ik krijg vast nog wel meer reacties, want ik plaatste het pas net online. Ben dan ook benieuwd naar jullie reacties!

PS. Ik zal proberen of ik ook op WordPress een blogje voor dinsdag klaar kan zetten… Heb namelijk een DIY gemaakt die ik jullie snel wil laten zien. Op Blogger kon ik wel af en toe wat blogjes vooruit maken, maar moet nog even uitvogelen hoe dat hier moet. Doeidoei!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  bhduit
  7 mei 2015 at 21:17

  Ben benieuwd welke stad het wordt!!

 • Reply
  LNNK
  9 mei 2015 at 10:37

  Wat gaaf zeg! Ik kende dit helemaal nog niet! Alvast heel veel plezier en ik ben erg benieuwd welke stad het gaat worden.

 • Reply
  Gonda
  10 mei 2015 at 10:05

  Ja, ik en ook benieuwd waar jullie terecht komen! Ik heb je gevonden en volg je nu via de mail. Ik ken WordPress ook. Ik ben ermee bezig om al mijn kwartetten in te voeren. De url is http://www.kwartetverzameling.nl. Een heel karwei, maar ik probeer elke dag een paar te doen. Maar nu ben ik druk met de familiebrief. Hij is bijna klaar.
  groeten en veel plezier tijdens de vakantietrip, Gonda

 • Laat een reactie achter