Geen categorie Reizen

Op reis met SRPRS.ME

Ik had echt zin om weer eens een reisje te maken. Het is namelijk steeds zo druk met school, sport en van alles en nog wat. Op reis kun je aan andere dingen denken en gewoon doen waar je zin in hebt. Ik ging natuurlijk iedere zomer met mijn ouders mee op vakantie en heb daarnaast twee keer een citytrip gedaan met mijn moeder en tante in de herfstvakantie (London en Praag!). Afgelopen herfst kon dat niet omdat ik naar Ethiopië ging… Deze zomer wil ik gaan werken en niet op vakantie, dus een mooi excuus 😉 We hadden dus gepland om in de meivakantie te gaan (eigenlijk wilde ik naar Italie in de zomer, maar dan is het vaak te heet), maar alles werd toch een beetje te duur en op het laatst kon mijn tante helaas niet meer mee. Maar avontuurlijk als ik ben ging ik toch op zoek naar een vervanging, al snel vond ik de site srprs.me, hebben we geboekt en vandaag zal ik jullie vertellen wat dit is. 

Bron: travelnext.nl

SRPRS.ME? 
Srprs.me is een vrij nieuw concept maar al erg populair. Ben je nieuwsgierig en avontuurlijk ingesteld dan is dit echt iets van jou. Je weet namelijk van te voren niet waar je heen gaat. 
Altijd als ik ergens heen ga wil ik van tevoren alles weten wat er te doen is, stippel ik plannetjes uit van de mustsees en zoek ik naar blogreviews. Hierdoor kun je vaak niet ontspannen en uitgerust vakantie houden omdat je van alles MOET zien… Met dit concept heb je dat ‘probleem’ niet want de mensen van srprs boeken een vlucht voor je en zo krijg je een week van te voren te horen wat voor weer het in het land/plaats is. Op het vliegveld kras je een ticket open en krijg je te zien waar je naar toe gaat. Echt leuk toch? Nog even een stukje over het ontstaan van srprs.me, vind ik zelf wel leuk om te lezen… 

Bron: srprs.me

Waar ga ik? 
Nou dat weet ik dus nog niet, pas op het vliegveld ;). Maar ik ga in de meivakantie, van 11-14 mei, 4 dagen naar een onbekende stad. Ik ga samen met mijn moeder en we hebben dus gekozen voor de reis citytripping (er zijn 5 keuzes). Bij de citytrip zit het volgende: 
– Fijne vliegtijden (wij dus niet, we moeten om 4.00 uur aanwezig zijn… Maar dit komt omdat wij een eigen datum hebben aangevraagd ipv die op het lijstje) 
– Goed hotel in het centrum met ontbijt.
– Dit keer geen London, Barcelona of Parijs.

Uiteraard zal ik jullie op de hoogte houden van mijn bestemming en plaats ik na afloop een reisverslag online. Oh ik vind het nu al spannend, want waar zou ik heen gaan? Mijn moeder en ik zijn al druk aan het bedenken waar het kan zijn, ik hoop stiekem op een stad in Italië… In ieder geval met mooi weer 😉 

Kennen jullie dit concept al? Lijkt het jullie ook wel wat? 
Kijk voor meer info of wil je boeken op www.srprs.me

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Joke
  28 april 2015 at 10:33

  Wat een ontzettend leuk concept is dit Rensina, ik had er nog niet eerder van gehoord. Ik zelf heb graag controle over waar ik heen ga dus of het voor mij wat zou zijn weet ik niet. Natuurlijk ben ik wel reuze benieuwd waar jullie reis heen gaat. Hou ons zeker op de hoogte.

  groetjes, Joke

 • Reply
  debora
  28 april 2015 at 13:19

  benieuwd waar jullie naartoe gaan!
  ik heb enkele zakjes thee liggen(ik woon in belgie)van het merk elimin enook van biolys enkel verkrijgbaar bij de apotheek,geinteresseerd???ik kon je niet mailen want ik vind geen mailadres op je blog.groeten debora

 • Reply
  Mirjam Schippers
  28 april 2015 at 13:45

  Ja… ik had er al over gelezen. Ik zou zoiets heel leuk vinden op bijv. mijn huwelijksreis 😉 nu nog een man strikken :-p

 • Reply
  Daphne Coers
  28 april 2015 at 16:01

  Jee, WAT SPANNEND!!!!
  Ik ben ook een typje die altijd van te voren dingen wil plannen en weten, weet niet of ik dit wel aan zou kunnen hoor, hi hi.
  Leuk om met je moeder te gaan, zo beleef je het samen.
  Heel veel plezier en hou ons op de hoogte.

 • Reply
  lien
  28 april 2015 at 19:14

  Dit concept kende ik niet, wat leuk!! Ik ben ook zo'n planner, maar eigenlijk is dit minstens zo leuk. Ohhh zo spannend waar jullie heengaan!!

 • Reply
  Rensina Steursma
  28 april 2015 at 19:36

  Hallo Debora,
  Wat een leuk berichtje, ik wilde jou ook al mailen.
  Maar ik kan op je blog of pagina geen mailadres vinden.
  Je kunt mij mailen op rensinasteursma@hotmail.com
  Ik hoop wat van je te horen.
  Groetjes, Rensina

 • Reply
  Willy
  28 april 2015 at 21:52

  Ohhh wat spannend Rensina,heel veel plezier!!

 • Reply
  Cosy by Cindy
  30 april 2015 at 22:16

  Wat spannend! Lijkt me erg leuk om eens op die manier op reis te gaan! Ik ben benieuwd waar jullie heen gaan!

 • Reply
  Cosy by Cindy
  30 april 2015 at 22:16

  Wat spannend! Lijkt me erg leuk om eens op die manier op reis te gaan! Ik ben benieuwd waar jullie heen gaan!

 • Reply
  Cosy by Cindy
  30 april 2015 at 22:16

  Wat spannend! Lijkt me erg leuk om eens op die manier op reis te gaan! Ik ben benieuwd waar jullie heen gaan!

 • Reply
  lesnotesdesanne
  1 mei 2015 at 20:42

  Super leuk Rensina ! Ik ga in de zomer ook reizen met srprs.me ben echt benieuwd, en ook benieuwd naar jouw verhalen ! 🙂 En natuurlijk waar je naartoe gaat.
  Liefs, Sanne

 • Reply
  Stedentrip Nice, Frankrijk | mydailyteacup
  26 mei 2015 at 08:17

  […] reisverslag van mijn stedentrip naar Nice! Zoals jullie weten ging ik met srprs.me. In DIT blogje kun je nog even nalezen wat dit ook alweer is. Ik vind het leuk om te horen dat veel van […]

 • Laat een reactie achter