Cibap Hotspots

Op stap met Knip

Eindelijk kan ik jullie vertellen waar ik al een aantal weken mee bezig ben geweest. Namelijk met een groot stageproject wat ik zelf heb bedacht én nu echt kan en mag uitvoeren! Lees gauw mee.
profielfoto
Ik ga voor het Knipmode blog door het hele land om de leukste hotspots te zoeken en te fotograferen (oa. stoffenwinkels, kledingwinkels maar ook hippe lunchtentjes). Helemaal mijn ding natuurlijk. Eerst was het de bedoeling dat ik iedere week een blog zou schrijven met de leukste tips, maar door enkele problemen wordt het nu in een nieuwsbrief vorm gestoken. Het wordt hierdoor echt mijn eigen dingetje want ik heb al een eigen logo ontworpen (zie de foto hieronder) en binnenkort ga ik de nieuwsbrief indeling bedenken en opmaken. Echt leuk en ook fijn dat de stage mij dit toevertrouwt.
Hieronder vind je de tekst zoals deze op het Knipmode blog te vinden is. En hierin is ook de link verwerkt van de site waarop je je kunt aanmelden voor de nieuwsbrief. Want ik hoop uiteraard dat jullie me allemaal gaan volgen op mijn toch door Nederland 🙂
opstapmetknip-igZoals we al vertelden hebben we een nieuwe rubriek, Op stap met Knip: waarbij onze stagiaire  Rensina voor jou de allerleukste en creatiefste plekken van Nederland bezoekt. Omdat we deze informatie alleen exclusief willen delen met onze Knipmode volgers zullen de verschillende plekjes per stad worden besproken. Deze informatie willen we graag via een nieuwsbrief verspreiden die alleen onze volgers kunnen lezen!

Dus, wil jij op de hoogte blijven van alle leuke & creatieve (stoffen) winkels? Vul je email adres dan in op de Knipmode website en abonneer je op “Op stap met Knip”!

Meld je je aan? Dan kunnen jullie mij allemaal volgen op mijn zoektocht naar fijne plekjes. En heb je op het eind een gevuld boekje met de leukste hotspots van Nederland.

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Jeanette Renting
  18 november 2016 at 10:02

  Aangemeld hoor. Succes met je stage-opdracht. Fijn dat ze je zoveel vertrouwen geven.

 • Reply
  bhduit
  18 november 2016 at 18:50

  Wat een gaaf project Rensina, dat is jou wel toevertrouwd!!

 • Reply
  Gonda Westra-Steursma
  19 november 2016 at 15:50

  Wat ziet dat logo er top uit! Supermooi gedaan. Ik heb me natuurlijk ook aangemeld en kijk met belangstelling uit naar de berichten.

 • Reply
  Daphne
  20 november 2016 at 11:32

  Jaaaaaa, echt iets voor jou!!!
  Wat een gave stage joh, leuk om te doen, nog leuker omdat je het zelf hebt bedacht.
  Ik ben zeer benieuwd naar je plekjes, weetjes en bezoekjes en ga me gauw aanmelden.
  Mylo, onze middelste zoon, heeft een paar keer als model(letje)voor Knip Kids (of hoe heet de kinder variant van Knip ook alweer precies?) “gewerkt”, zo leuk om te doen (en als moeder geweldig leuk om mee te maken natuurlijk, apetrots was ik, hij deed het echt heel leuk en goed)
  Heel veel succes en geniet er ook vooral van, dit is echt TE leuk om te mogen doen.
  Groetjes, Daphne

 • Reply
  Maandmomentjes: November – mydailyteacup
  1 december 2016 at 08:08

  […] en mistig was. Mooie plaatjes levert dit op, maar het was wel erg koud zeg… * De ‘Op stap met Knip‘ begint steeds meer vorm te krijgen (al is er nu weer een probleem, dus is het weer […]

 • Laat een reactie achter