Over mij

Ik ben Rensina Steursma, 27 jaar, afgestudeerd Cibapper, eigenaar van Yourdailyteacup, een thee belevingsstore (online en offline). Hou van kwalitatieve thee en mooie theezakjes, hotspots bezoeken, lekker eten en koken & bakken.

Op Mydailyteacup blog ik over mijn belevenissen en af en toe plaats ik DIY’s, lekkere recepten, hotspots en thee reviews. Verder blog ik natuurlijk over mijn bedrijf Yourdailyteacup en alles wat daarmee te maken heeft. Via mijn Instagram kanaal kun je me dagelijks volgen: @yourdailyteacup. Dus, als je geen enkele ‘thee ontdekking’ wilt missen volg me daar.. Oh en in de tussentijd kun je alvast lekker shoppen in mijn webshop: Yourdailyteacup of de theewinkel in Groningen bezoeken.

Wil je nou met mij samenwerken, mocht je een vraag hebben of wil je iets met mij delen dan kun je mij mailen op rensinasteursma@hotmail.com of laat een reactie achter onder een blog.

Veel leesplezier!
Liefs, Rensina Steursma

2 reacties

 • Reply
  Al Kafaat – mydailyteacup
  28 januari 2016 at 08:02

  […] Over mij […]

 • Reply
  MAriëlle Oussoren
  26 november 2018 at 12:10

  Hoi Rensina,

  Voor bij een stukje tekst over het personaliseren van chocoladerepen zoek ik een plaatje van een mooie wikkel. Ik kwam zo op jouw blog terecht. Zou ik 1 foto van de chocoreep die jij in 2015 maakte mogen gebruiken in het magazine dat ‘s zaterdags bij het Reformatorisch Dagblad verschijnt? Uiteraard noem ik mydailyteacup.nl!
  Ik hoor graag snel van je, alvast dank!

 • Laat een reactie achter