Recepten

Perzik Icetea ijsjes

Laatst zagen jullie de overheerlijke Kers-Yoghurt ijsjes al langskomen (heeft iemand ze toevallig al gemaakt? 🙂 ). En vandaag deel ik het andere receptje dat ik maakte. Het is erg simpel om te maken, en natuurlijk  erg lekker met dit warme weer. Lees gauw verder en wie weet heb jij vanavond nog zo’n heerlijk ijsje. 
IMG_20150708_153252Wat heb je nodig: 
– 1 nectarine
– Ice tea, zelfgemaakt of vanuit de winkel.
Ik gebruikte mijn homemade Ice tea green tea recept, maar dan met rooibos thee ipv green tea lemon.  Dit drankje is erg lekker met deze warme dagen trouwens.
– En natuurlijk een ijsjesvorm.
IMG_20150708_153320Maak de ice tea of koop een pak drinken. Vul je ijsjesvorm hiermee voor driekwart.
Vervolgens snijd je de nectarine in partjes en verwijder de pit. Maak de partjes niet te dik. Doe ongeveer 3/4 partjes in iedere ijsjesvorm. Dit hangt er net vanaf wat je zelf lekker vind.
Doe de stokjes in de vorm en plaats de ijsjesvorm minstens een nacht in de vriezer. De volgende dag of misschien, als je het ‘s ochtends maakt, diezelfde avond nog.
Eet smakelijk!
IMG_20150708_153302Heb jij al eens zelf ijsjes gemaakt? Wat deed je erin?
En ga je deze ijsjes uitproberen? Laat me vooral weten in de comments wat je ervan vond.

Maak je een DIY of Recept van mijn blog en deel je deze foto op social media (vooral Instagram), gebruik hierbij dan de hashtag #mydailyteacup. Zo kan ik de foto zien, liken, reageren of delen! Binnenkort wil ik dan eens een blog schrijven met alle foto’s die ik langs heb zien komen. 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    bhduit
    9 augustus 2015 at 18:45

    Zier er weer heerlijk uit Rensina, heb ze nog niet gemaakt maar zou dit zeker eens moeten doen, druk, druk 🙂

  • Laat een reactie achter