Geen categorie Instagram

Photo a day challenge #1 #RWTYMDec

Op vele blogs zie ik PHOTO-A-DAY Challenges tegen. Zo ook op het blog van Anne (Anne Doet).
Het lijkt me erg leuk om ook eens mee te doen dus probeer ik het in December.
Zoals te zien is het ook echt een december challenge, want zo moet je een foto maken van je favoriete lichtjes, leukste kerstbal etc. Ik ga proberen om iedere dag een foto te maken en te plaatsen op mijn instagram @rensinas. Met de hashtag #RWTYMDec.
Ben je van plan om mee te doen? Laat het me weten en ga ik je volgen.
Oja, ik zal iedere week proberen om een blogje te schrijven met mijn foto’s van die week. Zo blijven de niet instagrammers ook een beetje op de hoogte πŸ™‚
Fijne zondag, ik ga gauw bedenken hoe ik mijn eerste foto ga maken.

 

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Annemiek
  1 december 2013 at 17:33

  Leuke challenge Rensina.
  Ben erg benieuwd naar je foto's

 • Reply
  Indruk
  1 december 2013 at 17:56

  Ben benieuwd, soms best lastig lijkt me! Pascale X

 • Reply
  lien
  1 december 2013 at 20:30

  Ben benieuwd naar je foto's!!

 • Reply
  Willy
  1 december 2013 at 22:21

  Super leuk uitdaging Rensina, ik heb het helaas een beetje te druk om ook hier aan mee te doen maar ik ben erg benieuwd naar jouw foto's met bijbehorende verhaaltjes!

 • Reply
  Bernardine
  2 december 2013 at 01:08

  Leuk is het hoor zo'n fotojacht! Ik ben net klaar met die van december, kijk maar even op mijn blog! Bovendien doe ik ook mee met de Winterfotojacht, dat is ook een uitdaging maar dan verspreid over 3 maanden, vanaf 21 december. Dat overlapt maar een klein beetje, dus doe je mee? De lik staat op mijn blog….

 • Laat een reactie achter