Geen categorie Instagram

Photo a day challenge #2 #RWTYMDec

Allereerst allemaal heel erg bedankt voor al jullie lieve reacties op de surprises!
Zondag vieren we het dus ben erg benieuwd naar de reacties op de stofzuiger 🙂

Maar de eerste 10 dagen van de photochallenge #RWTYMDEC zijn voorbij en nu zal ik ze jullie ook laten zien. Bij iedere foto zal ik ook even wat extra informatie geven. Veel kijkplezier! Oja, er zitten helaas nog niet erg veel kerstfoto’s tussen. Wij hebben namelijk pas gisteren de kerstboom opgezet dus sommige foto’s zijn iets later gemaakt dan gepland.

Dag 1: my view today.
Vaak fiets ik lekker in mijn eentje, of af en toe met mijn ouders, een rondje. Gewoon omdat ik dan even buiten wil zijn of lekker wil uitwaaien. Ik fiets verschillende rondjes, maar deze zondag fietste ik weer langs mijn favoriete plekje namelijk het tripsbos. Kijk dan hoe mooi het hier is en zo ziet het er uit terwijl het herfst is 🙂 
 
Dag 2: mijn favoriete kerst film #homealone
Dit is bij uitstek DE kerstfilm. Ieder jaar zijn alle drie de delen weer op de tv te zien en ze blijven altijd geweldig leuk. Daarom koos ik deze als mijn favoriet!
 
Dag 3: Red. Fijn sinterklaas cadeautjes inpakken, ik hou er van 🙂 
Ik vind dit echt een erg leuk papiertje en heb dan ook met plezier mijn cadeautjes ingepakt. 
 
Dag 4: Joyous. Yes m’n bestelde bakboek van rudolph is binnen #happy 
Ik las veel over dit nieuwe bakboek van Rudolph van Veen. Ik had wat geld gespaard met mijn baantje en zo heb ik onder andere dit bakboek gekocht. Ik ben er zeker weten blij mee! De foto’s zijn prachtig en naast recepten staan er ook nog handige tips, eerste hulp bij bak ongelukken en leuke informatie over Rudolph zelf in. 
 
Dag 5: Temperature today. Buiten is het koud en stormachtig maar hierbinnen is het lekker warm. Blij met mn Blond Amsterdam sinterklaas schaal
Deze schaal van Blond Amsterdam vond ik al erg leuk, maar vond 36 euro wel erg duur voor een schaal die eigenlijk maar een paar dagen per jaar gebruikt kan worden. Vlak voor Sinterklaas werden de schalen overal veel goedkoper dus heb ik er toch eentje aangeschaft. Ik ben er zeker blij mee. En hij mag nu nog even op mijn bureau liggen 🙂
 
Dag 6: Shopping. Mijn nieuwste kerst aanwinst #action
Eindelijk iets wat wel met de kerst te maken heeft. Ik zag dit leuke woordenboompje voorbij komen op de bekende Action Facebook en vond hem erg mooi. Toen ik die week daarna met mijn broertje door de Action liep heb ik hem meegenomen. Hij staat nu gezellig voor mijn slaapkamerraam. 
 
Dag 7: Bright. Heerlijk geurkaarsje aan.
Ik wist niet zo goed wat ik met deze dag moest. Ik heb er dan ook een dag langer over gedaan. Uiteindelijk zag ik onze mooie geurkaasje brandend staan en wist ik het. Vind het altijd zo lekker ruiken en als het kaarsje brand, wordt het hartje ook zo mooi verlicht. In mijn eigen huisje later wil ik ook zo’n ding haha. 
Dag 8: Ornament. Eindelijk staat de kerstboom dus hier één van de mooie kerstballen #hart 
Twee dagen later dan de ‘deadline’ mijn mooiste ornament. Maar deze harten zijn toch mijn favoriet. Ik heb ze dan ook zelf uitgekozen en gekocht in de Kruidvat. En ieder jaar weer blijf ik ze de mooiste vinden. Eens zien of hier dit jaar verandering in gaat komen haha. 
 
Dag 9: Things I read today. Een dikke stapel folders doorspitten #heerlijk 
Ik dacht toen ik deze dag bekeek aan een boek. Maar die ben ik wegens tijdsgebrek niet aan het lezen dus zou ik een boek van stage moeten gebruiken, SAAI… Dus heb ik iets anders bedacht. Ik vind het altijd leuk om de folders door te spitten opzoek naar leuke koopjes of mooie plaatjes. Dit werd dan ook mijn foto van dag 9. 
 
Dag 10 Wrapping Paper. Ondanks dat Sinterklaas alweer naar huis is, gaan wij het zondag nog vieren wegens ziekte.. #sinterklaas 
Tja, wrapping paper. Hier kon ik echt niets mee omdat wij niet aan kerstcadeautjes doen. Dan nog maar een fotootje van een aantal sinterklaas cadeautjes. Leuk, al die verschillende inpakpapiertjes. Lekker vrolijk! Ik heb helemaal zin in zondag. 
Dit waren de eerste 10 dagen, wat vonden jullie ervan? Nog tips voor de komende dagen? Ik lees graag jullie reacties.
Allemaal een fijn weekend gewenst! 

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Willy
  13 december 2013 at 22:57

  Ha…leuk om zo de week met jou door te nemen Rensina en te lezen wat jou bezig houdt, heel veel plezier zondag!

 • Reply
  Bernardine
  14 december 2013 at 01:18

  Leuk hè? Foto's maken met een opdracht.
  Als je na december desmaak te pakken hebt, nodig ik je uit voor een andere, met winter als thema. Ik doe ook mee!
  http://winterfoto2014.blogspot.nl/2013/12/een-voorbeeld-uit-de-herfst.html

 • Reply
  Daphne Coers
  14 december 2013 at 11:13

  Als je jouw foto's bekijkt is het niks dan gezelligheid!!
  Leuk hoor en je Kerstboompje is prachtig. Ik heb hem ook al vaak voorbij zien komen op internet, maar heb hem niet gekocht wegens ruimte gebrek.
  Fijne pakjes middag/avond morgen.

 • Reply
  Annemiek
  14 december 2013 at 15:41

  Wat leuk om zo een kijkje te nemen in je dagelijkse leven. Ik denk dat dit ook een erg leuke herinnering voor later is. Ben benieuwd naar de rest.

 • Reply
  lien
  14 december 2013 at 19:27

  Leuk dat je ons via je foto's laat meekijken hoe je week was! Ik vind het Blond Amsterdam bord geweldig!! Ben benieuwd naar het vervolg!

 • Reply
  Gonda Westra-Steursma
  15 december 2013 at 15:10

  Wat een leuk idee om zo dmv foto's te laten zien wat je overal van vindt. Mooie dingen heb je, ook het Sinterklaasbord is mooi.
  Lijkt wel een adventskalender.

 • Reply
  solidewij
  15 december 2013 at 16:30

  Wat leuk om te zien! Ik vind het een hele leuke challenge 🙂

 • Reply
  Kelly Jaspers
  15 december 2013 at 22:18

  echt leuke dingen, en leuk dat je ons zo alles laat zien!
  groetjes http://www.we-heart-fashion.com

 • Reply
  Vanessa
  15 december 2013 at 23:15

  Wonderful pieces. 😉
  Lovely greets Nessa

 • Reply
  cindy landuyt
  16 december 2013 at 09:45

  Leuk om te zien wat je allemaal gekozen hebt. Foto 8 met het kerstornament is echt super!

  Cindy x

 • Laat een reactie achter