Home Persoonlijk

Plant Selfie – Urban Jungle Bloggers

Vandaag een keer een heel ander soort blog dan jullie van mij gewend zijn. Namelijk een blog vol met selfies en foto’s van mij… De Urban Jungle Bloggers zijn weer gestart na een zomerstop en we worden deze keer uitgedaagd tot een plant selfie. Maak een selfie (of foto) met je favoriete planten en plaats deze op je blog. Nou best lastig hoor kan ik je vertellen… Want ja de foto is niet scherp, je staat er vreselijk op of de plant zelf is raar. Haha zo kan ik nog wel even doorgaan en iedereen zal het vast herkennen. Het leed dat selfies maken heet haha. Dus maar gauw door naar de foto’s!
plantselfie
*De bovenstaande foto is gemaakt door Beate van BeetjehomeDe foto hierboven is genomen tijdens de fotoshoot met Beate. Ik vind hem zo leuk! Je ziet namelijk dat ik erg houd van de natuur, bloemen en planten. Altijd als ik een zondagmiddag vrij ben fiets ik graag een rondje door de natuur of het het natuurgebied vlakbij ons huis. Heerlijk!
plantselfieDit is de favoriete plant bij mijn ouders. Ik hem hem dan ook samen met mijn moeder uitgezocht en als ik niet in een studentenkamer woonde had ik hem zeker ook zelf gekocht. Vin hem zo leuk, een beetje jungle achtig. Dus deze kon niet ontbreken in dit rijtje.
plantselfieHier zie je mijn nieuwe plantje en potje, laatst gekocht bij de Intratuin. Het potje is te gek met het gezichtje erop en de kleur doet het helemaal natuurlijk. Hij matched goed bij mijn Early Dew muur kan ik jullie vertellen.
plantselfieHier is dan de laatste shameless selfie… In de tuin bij mijn studentenkamer. Ik vind het zo fijn dat we die hebben (en dat ik erop uit kijk!), al zit ik er niet erg vaak. Maar toch fijn dat als ik naar buiten kijk ik veel groen zie ipv alleen maar stenen gebouwen.

Nu kap ik er weer mee voor een hele lange tijd hoor! Toch een beetje ongemakkelijk die selfies vind ik.

UJBWil je nou ook meedoen met deze challenge? Dat kan nog. Neem daarvoor een kijkje op http://www.urbanjunglebloggers.com Hier zul je vanaf vandaag ook de andere blogs terugzien, want iedereen die meedoet met de challenge wordt hierop genoemd. Inspiratie genoeg dus.

Maken jullie wel eens een plantselfie? Ik kende het nog niet, maar toch erg grappig om te zien moet ik zeggen. 

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  bhduit
  13 september 2016 at 21:56

  Hi hi ja kan me voorstellen dat het wat ongemakkelijk voelt 🙂 maar je selfies zijn wel erg leuk en vertellen zo heel veel over jezelf. De tweede foto kan zo op een reclame folder of in een tijdschrift 🙂

 • Reply
  Daphne
  13 november 2016 at 21:40

  Juist leuk, meestal maken we veel ge weinig foto’s van onszelf!
  Je kan zien dat je gek op bloemen en planten bent.
  Kun je best vaker doen, zo’n selfie rondje.

 • Laat een reactie achter