Home

Plant Shelfie – Urban Jungle Bloggers

Ik kende de Urban Jungle Bloggers al een tijdje, maar had me er nog nooit echt in verdiept. Tot ik de vorige keer een leuk blog voorbij zag komen bij Lynda! Ze vertelde over de Urban Jungle Bloggers en plaatste mooie foto’s van de uitdaging van de afgelopen maand. Ik was meteen enthousiast en melde mij aan… Vandaag start de nieuwe uitdaging, The plant shelfie, en natuurlijk doe ik daar graag aan mee. Want ja, ik stijl mijn plankjes graag en ook met planten en bloemen. Lees je mee?Β 
UrbanJungleBloggers Plant ShelfieIk zal eerst even wat vertellen over de Urban Jungle Bloggers. De UJB is opgericht door Igor en Judith, twee vrienden die houden van groen in hun interieur en om hun heen. Ze hebben het blog opgericht om een zo groot mogelijke groep mensen te verzamelen die, net als hun, houden van groen en natuur! Iedereen die kan en wil, mag meedoen aan de maandelijkse uitdagingen. Deze hebben natuurlijk te maken met groen, denk dus aan een plant shelfie, flowers&plants of plants&arts. Erg leuk natuurlijk om mee te doen, maar zeker ook leuk en interessant om te bekijken wat andere bloggers delen bij dit onderwerp. Wil je meedoen aan deze of het volgende thema, meld je dan HIER aan en ontvang de nieuwsbrief met uitleg.
UrbanJungleBloggers Plant Shelfie1Hierboven zien jullie mijn plant shelfie, iets waar ik nog steeds erg blij mee ben. Zo leuk om steeds te veranderen en te stylen. Helaas lukt het niet goed om mooie foto’s te maken in mijn kamer… Het is vaak te donker of wel goed licht maar worden de foto’s korrelig. Iemand die tips heeft?
UrbanJungleBloggers Plant Shelfie4Iets waar ik nog steeds heel blij mee ben, is de circusletter & die ik laatst heb gekocht bij de Hema. Hij is zo leuk en helemaal als ik hem ‘s avonds aandoe geeft ie mooi licht (zie de eerste foto).
UrbanJungleBloggers Plant Shelfie3UrbanJungleBloggers Plant Shelfie6Het waxinelichtje houdertje komt van Bloomingville en is zo mooi als je hem aan doet. De vlinder schijnt dan heel mooi door het glas heen. Hier zie je verder een cactus van de Sissyboy, een Aloe van Beton and More (gekocht bij Soort van Winkel) en een palmplantje (ben de naam even kwijt).
UrbanJungleBloggers Plant Shelfie5Hierboven zie je nog een kleine DIY, het zwarte fotolijstje komt van de Action en ik heb hier een gedroogde veldbloem ingestopt. Het geeft zo’n leuk effect en je kunt natuurlijk iedere keer iets anders in het lijstje stoppen. Denk ook aan een leuk kaartje, wat confetti of gewoon een herfstblad.
UrbanJungleBloggers Plant Shelfie2Ik vond het erg leuk om doormiddel van deze opdracht wat meer met mijn planten bezig te zijn. Ik gebruik ze natuurlijk af en toe wel op mijn foto’s maar via deze opdracht ging het echt over de planten zelf en ze te gebruiken. Vandaag ga ik zeker even een kijkje nemen op het blog van de Urban Jungle Bloggers om te zien wat andere bloggers hebben ingezonden of nog gaan inzenden.

Wat vinden jullie van dit concept? En lijkt het je ook leuk om mee te doen?

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  Verie
  5 november 2015 at 15:15

  Heel leuk gedaan, Rensina! En als ik je een tip mag geven, op je camera kan je met licht spelen, als je deze op heel licht zet dan heb je echt mooie foto`s. Probeer het eens uit. Als je heel professioneel te werk wilt gaan, kun je ook lampen kopen voor extra daglicht. Succes, maaruh ik vind de foto`s mooi hoor! πŸ™‚

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Reply
  bhduit
  5 november 2015 at 20:37

  Wat een leuke uitdaging Rensina, heb net even op het blog gekeken en wat een mooie foto’s! Vind jou hoekje ook errugg mooi en ben weg van het waxinelichtje!! Heerlijk hΓ¨ een beetje rommelen daar kan ik ook zooo van genieten!

  • Reply
   rensinasteursma
   7 november 2015 at 10:15

   Dankjewel! Zo leuk he, al die inspiratie van andere mensen. Moet gauw eens kijken naar alle inzendingen van deze week.

 • Reply
  Lien
  6 november 2015 at 10:51

  Wat leuk! Ik heb de Urban bloggers laatst pas ontdekt en werd zo enthousiast dat ik gelijk weer planten voor in huis ben gaan kopen! πŸ™‚ Leuke shelfies!!

  • Reply
   rensinasteursma
   7 november 2015 at 10:15

   Haha wat leuk zeg! Misschien kun je ook eens meedoen met een uitdaging?

 • Reply
  Joke Kieft
  6 november 2015 at 19:51

  Ziet er weer gezellig uit Rensina!

  groetjes, Joke

 • Reply
  studiobabsie
  6 november 2015 at 20:20

  Leuke foto’s! Zit er ook al een hele tijd over natedenken om me hier voor aan te melden..

  • Reply
   rensinasteursma
   7 november 2015 at 10:15

   Jaa leuk! Gewoon doen hoor, je kunt altijd proberen om mee te doen. En past de uitdaging niet bij je doe je het niet…

 • Reply
  Greetings from Arnhem
  7 november 2015 at 15:29

  Ziet er erg gezellig uit! Mijn huisje kan nog wel wat plantjes gebruiken…

 • Reply
  Instagram maandmomentjes: November | mydailyteacup
  1 december 2015 at 08:01

  […] leuk πŸ™‚ * De afgelopen maand deed ik voor het eerst mee aan de Urban Jungle Bloggers en deelde mijn plantshelfie met jullie. Leuk om te doen. Ik ben benieuwd welke opdrachten er allemaal langs zullen komen en of […]

 • Reply
  Esszimmer Designerin Gabi
  1 december 2015 at 19:10

  The plant shelfie is very well-made. The plants give the room really charme.
  Kind regards, Gabi

 • Reply
  Kitchen greens – Urban Jungle Bloggers – mydailyteacup
  14 januari 2016 at 08:06

  […] dat ik meedoe met een uitdaging van de Urban Jungle Bloggers. De vorige keer liet ik jullie mijn plant shelfie zien. Deze keer is de keuken aan de beurt, en jawel daar zijn ook vaak plantjes te vinden. Dus ik […]

 • Laat een reactie achter