Creatief

QDS 4

Afgelopen zondag konden jullie al lezen dat ik de opdrachten 1, 2 en 3 van de Quirky Dutch Summer had gemaakt. Nou is er maandag al weer een nieuwe opdracht gegeven en ik ben hier gister, samen met een vriendin, mee aan de slag gegaan. Wat is het een leuke opdracht zeg!
IMG_20150707_164510
QDS 4: In the garden (klik op de link voor de gehele uitleg).
Zoals ik hierboven al zei, vond ik de opdracht erg leuk! Lekker spelen met verf, fineliners en verschillende soorten papier. Ik heb deze keer lekker gek gedaan en de verf met mijn vingers aangebracht ipv met een kwast. Dit werkt echt fijn trouwens haha, je bepaald zo beter waar dun/dik verf moet en je kunt het op verschillende manieren uitvegen.
De opdracht ga ik zeker nog een keer doen, maar dan op canvas zodat ik hem neer kan zetten op m’n kamer. Dan wil ik ook andere (felle) kleuren gebruiken zoals roze en groentinten. Als deze af is zal ik proberen om hem ook hier te laten zien.
IMG_20150707_164445Ik heb alle stappen uit de opdracht gevolgd, wil je ook zo’n pagina gaan maken? Klik dan zeker even op het linkje in de titel. Het is allemaal heel duidelijk en stap voor stap beschreven.

Ga jij ook zo’n leuke pagina maken met papier, verf en sjablonen?Β 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    bhduit
    9 juli 2015 at 08:45

    Echt super mooi geworden Rensina en idd geweldig leuk om te doen!!

  • Laat een reactie achter