Creatief DIY Geen categorie

Quirky Dutch Summer 1, Angst voor de lege pagina

Weer een creatief berichtje van mij. Ik doe mee aan Quirky Dutch Summer op Marit’s Paper World http://www.maritspaperworld.com/blog/?cat=458.
Vanaf 12 juni zal er elke dinsdag op HAAR blog een inspirerende post
verschijnen. De post kan in het teken staan van een thema, een techniekje
of, of… laten we zeggen: iedere dinsdag is het uitgangspunt IETS dat zal
inspireren om zelf creatief aan de slag te gaan. De posts zullen vergezeld
gaan van kleine opdrachtjes of ‘challenges’ en er zal waarschijnlijk ook een
mogelijkheid komen om je link achter te laten als je die week hebt meegespeeld.

Afgelopen dinsdag was het dus de eerste keer dat er iets werd geplaatst. Het heet De angst voor de lege pagina. Een aantal ideeen om over het begin van je pagina heen te komen. Zo kun je gesso gebruiken zodat er allerlei vormen ontstaan of allemaal oude papiertjes opplakken en zo iets beginnen.

Ik heb beide gecombineerd, eerst heb ik allemaal leuke papiertjes (ook met indruk zoals bij de boom en zonnetjes) bij elkaar gezocht en opgeplakt daarna ben ik er 2x met gesso overheen gegaan. Dit was nog wel spannend want ik gebruikte het voor het eerst. Maar ik vind zelf dat het goed is gelukt. Het is wel jammer dat de lijm waarmee ik de papiertjes heb opgeplakt is gaan bobbelen door het fohnen, maar dit geeft ook wel weer een leuk effect.

Hier ben ik overheen gegaan met blauwe, groene en gele stempels. Ik heb er chipboard letters opgeplakt SUMMER TIMES, omdat ik dit een leuk thema vind. Verder heb ik het nog versierd met stiften en potloden. Het leuke is dat ik een papiertje rechtsboven had opgeplakt met vormen erin, dit heb ik terug laten komen in het andere zee gedeelte rechsonder, zo matcht het weer een beetje. Als laatste heb ik schelpen uitgeprint en ingekleurd.

Misschien heb ik het eigenlijk wel een beetje verkeerd gedaan, want door de leuke papiertjes had ik eigenlijk al een idee hoe het eindresultaat moest worden. Maar uiteindelijk is het toch weer anders geworden dan verwacht, dus dat is wel weer leuk.

Eindresultaat:
Ik vind het echt een hele mooie pagina geworden en ben trots op het eindresultaat 🙂
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Willy
  16 juni 2012 at 21:32

  Jeeehhh…Rensina, wat een super mooie pagina!! Leuk dat je de doedels in de zee hebt gemaakt heel leuk bedacht!!

 • Reply
  Marit
  16 juni 2012 at 21:35

  Wat een geweldig leuke pagina is dit geworden Rensina! Ja, soms heb je van te voren al een idee hoe je iets wilt hebben – ik heb dat zelf ook wel hoor – maar toch wordt het tijdens het werken altijd nét weer iets anders… da's het leuke, toch? Fijn dat je 'meespeelt'!!

 • Reply
  Annemiek
  20 juni 2012 at 10:55

  Super leuk geworden hoor! Heerlijk creatief.
  Ik heb je genomineerd voor de sunshine award, omdat je net begonnen bent met bloggen en ontzettend leuke dingen maakt. Neem maar even een kijkje op mijn blog om te zien hoe het werkt.

 • Laat een reactie achter