Creatief Geen categorie

Quirky Dutch Summer 3: Met woorden spelen

Weer tijd voor een blogberichtje van mij, ik had namelijk de afgelopen 2 weken niet zoveel tijd. Druk met stage, werk en we hadden het jaarlijkse familieweekend! Dit was heel erg gezellig.

Maar nu dus eindelijk tijd voor de Quirky Dutch Summer 3. Nummer 4 is er inmiddels ook al maar daar later meer over.
Nummer 3 heeft als thema ”met woorden spelen”. Je kiest een aantal woorden die bij elkaar passen, zinnen uit een gedicht of gewoon een mooie zin. Hiermee maak je een pagina.
Ik ben er gisteren en vandaag maar eens mee aan de slag gegaan en vind de pagina erg mooie geworden.

Ik vind het merk Blond Amsterdam erg leuk en heb hier dan ook al heel wat servies van. Maar ze hebben inmiddels ook een leuke catalogus met mooie foto’s. En ze hebben ook altijd hele leuke teksten. Hier ben ik maar eens in gaan bladeren en zag 2 mooie zinnen + foto. Die gauw uitgeknipt en dus aan de slag gegaan.

Hier het eindresultaat, ik heb er een mooie collage van gemaakt. Je ziet mijn mooi opgeruimde werkplek *ahum*, rechtsonder het begin, in het midden het eindresultaat en 2 close-ups van de zinnen die ik heb gebruikt. KLIK OP DE FOTO OM HEM GROTER TE KRIJGEN!

Sweet Dreams

May all your dreams come true

Ik heb gebruik gemaakt van: Distress inkt, verf, de catalogus van Blond (foto), snoepjes van een blond kaart, letters uit kranten en de leuke tapejes van de Hema (thanks Willy voor de tip!).

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Annemiek
  6 juli 2012 at 20:03

  Mooi geworden Rensina!En dat de spreuk maar uit mag komen

 • Reply
  Willy
  6 juli 2012 at 20:24

  Super mooi Rensina!! In zoΒ΄n bedje wil ik ook wel liggen ha,ha….en je werkplek…ach dat valt wel mee hΓ³Γ³r dan heb je mijn chaos nog nooit gezien,ha,ha!!

 • Reply
  Maureen
  8 juli 2012 at 13:32

  Mooi πŸ™‚

 • Reply
  Marit
  12 juli 2012 at 19:29

  Mooie en leuke collage Rensina, ik word er gewoon vrolijk van! En jouw werkplek noem je chaotisch??? Hm… dan vraag ik me af wat je van de mijne zou vinden πŸ™‚

 • Reply
  theezakje41
  14 juli 2012 at 13:09

  Ziet er leuk uit wat je daar allemaal doet. Kun je eens zoiets maken met theezakjes? En dan de werkwijze beschrijven voor een van de volgende T-Post? Groetjes Maria

 • Reply
  ~*~Patty S
  19 juli 2012 at 15:20

  Beautiful pages!
  oxo

 • Laat een reactie achter