Creatief Geen categorie

Quirky Dutch Summer 4: Distress Inkt

Deze keer bij de Quirky Dutch Summer een pagina maken met behulp van verschillende technieken en Distress Inkt. Vanmiddag had ik gezellig met mijn vriendin MAUREEN afgesproken (zie haar blog door op de naam te klikken).
En we hebben dus de verschillende technieken uitgeprobeerd en zo hebben we een hele pagina gemaakt. Ik heb de Distress kleuren Faded Jeans en Fired Brick gebruikt die ik laatst had gekocht. Ik heb overal de technieken bij geschreven.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Daphne
  12 juli 2012 at 18:02

  Wat een goed idee om de technick erbij te zetten, zo heb je er over een poosje ook nog wat aan.
  Ziet er trouwens leuk uit, die hele pagina.
  Doei, Groetjes, Daphne

 • Reply
  Willy
  12 juli 2012 at 18:04

  Ha,ha, jij kan snel…mooi!!

 • Reply
  Marit
  12 juli 2012 at 19:25

  Wow, dat is ook een mooie pagina geworden zeg! De kleuren passen leuk bij elkaar… die 'fired brick' heb ik trouwens zelf ook nog ergens en 'faded jeans' gaat, nu ik dit heb gezien, op mijn verlanglijstje! Leuk dat je meespeelt met QDS Rensina!

 • Laat een reactie achter